Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #9

Mascha planner joshV inspiratie ideeen
Reclame

Mascha planner joshV inspiratie ideeen
Vandaag laat ik pagina’s zien in mijn planner tot het einde van het jaar. Ik leg uit hoe ik deze heb gemaakt en wat ik heb gebruikt. Hopelijk kan ik je inspireren van je eigen planner/agenda en/of dagboek.

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda/planner. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action, MUS, CreaChick en AliExpress. Ik gebruik graag stickers, washi tape, clear stamps, stempelinkt en kleurpotloden (Faber Castell). Maar omdat ik deze knutselspullen soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-).

Voor het plannen gebruik ik een Mascha planner, maar je kunt ook een gewone agenda en/of dagboek versieren natuurlijk. De Mascha planner die ik nu gebruik is de Mascha – JoshV planner van 2020. De vorige planner die ik gebruikte waren ook Mascha planner, maar dan de business editie. Deze is helaas niet meer te koop.

Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik voor dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten of voor andere informatie zoals social media en de onderste rij is voor activiteiten, afspraken enzovoorts. Dat is eigenlijk alleen het agenda gedeelte.

Advertentie

Week 36:
Thema vrolijke washi tape

Voorgrond: Alle versiering die je op deze pagina zie is washi tape die ik kocht bij Action. Het is zo’n doosje met 10 verschillende washi tapejes met verschillende formaten.
Extra: Stickers van de maand en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 36 Action washi tape

Week 37:
Thema stickers Afrikaanse dieren

Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 37 Action decotime embossed stickers

Week 38:
Thema Dieren in het bos

Achtergrond: Bomen, gras en blaadjes. Gemaakt met kleurpotloden
Voorgrond: Afbeeldingen van een hert en vos. Deze afbeeldingen maakte ik met clear stamps van het merk Craft Sensations, gekocht bij Action. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand en cijfers komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 38 stempels action craft sensations vos hert

Advertentie

Week 39:
Thema stickers honden

Achtergrond: Roze en hout patroon papier, papierblok Craft Sensations Essential Textures
Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf. De cijfers van de dagen schreef ik met een krijtmarker van DecoTime (soort gelpen).
Agenda wk 39 Action decotime stickers honden

Week 40:
Thema stickers vogeltjes, bloemen en bladeren

Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 40 mascha planner stickers Action DecoTime

Week 41:
Thema Safari

Voorgrond: Alle versiering die je op deze pagina zie is washi tape die ik kocht bij Action. Het is zo’n doosje met 10 verschillende washi tapes met verschillende formaten.
Extra: Stickers van de maand en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 41 thema afrika

Advertentie

Week 42:
Thema bosdieren

Achtergrond: Wolken en gras. Met groene en blauwe stempelinkt (DecoTime Chalk ink Action) stempelde ik met een sponsje op een mal. Waar geen mal zit komt de stempelinkt. Voor een complete uitleg zie: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken (techniek 3).
Voorgrond: Bosdieren. Deze afbeeldingen van diverse bosdieren maakte ik met clear stamps van het merk Hello Bluebird. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). De kleuren van de afbeeldingen koos ik zo zodat ze goed bij de pagina van de agenda passen. Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand en cijfers komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 42 herfst thema

Week 43:
Thema stickers stationary

Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 43 planner versieren inspiratie

Week 44
Thema Onderwaterwereld

Achtergrond: Golven. Met verschillende blauwe stempelinkt (DecoTime Chalk ink Action) stempelde ik met een sponsje op een mal. Waar geen mal zit komt de stempelinkt. Voor een complete uitleg zie: Knutselen: Uitleg stempelen met verschillende technieken (techniek 3).
Voorgrond: Alle afbeeldingen zijn Embossed stickers uit een set van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 44 planner indelem action decotime stickers

Advertentie

Week 45:
Thema plan with me

Voorgrond: Alle afbeeldingen komen uit een DecoTime knutselset Paper craft set voor kerst (gekocht in 2021).
Extra: Stickers van de maand en cijfers komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 45 Action decoTime paper craft set

Week 46:
Thema vogeltjes voeren

Achtergrond: Sneeuw. Gemaakt met kleurpotloden
Voorgrond: Afbeeldingen vogels en meisjes. Deze afbeeldingen maakte ik met clear stamps van het merk Hello Bluebird. Met watervaste inkt stempelde ik deze clear stamps op wit papier. De afdrukken kleurde ik in met Twinmarkers (Action). Ik koos voor bruin, groene en blauwe tinten. Na het inkleuren knipte ik de afbeeldingen uit en plakte deze met Pritt in de planner.
Extra: Stickers van de maand en cijfers komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 46 vogeltjes thema

Week 48:
Thema Planten

Voorgrond: Alle versiering die je op deze pagina ziet is washi tape die ik kocht bij Action. Het is zo’n doosje met 10 verschillende washi tapes met verschillende formaten.
Extra: Stickers van de maand en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
Agenda wk 48 planten thema

Advertentie

Week 49:
Thema kerst
Voorgrond: Bij deze pagina gebruikte ik washi tape die te koop is bij Action speciaal voor kerst. Na 5 december mag je toch aan kerst gaan denken :-). De stickers December komt uit de Mascha planner zelf. De cijfers schreef ik met een zwarte fineliner.

Week 50:
Thema Warme winter
Voorgrond: Deze pagina herken je misschien ook uit het artikel: Knutselen: Action DecoTime Paper craft set kerst. Al het papier en afbeeldingen komen uit deze papieren knutselset van DecoTime (Action). De stickers december en 50 komen uit de planner zelf. De cijfers schreef ik met een rood-roze Decotime krijtmarker (soort gelpen)
agenda wk 50 Mascha planner indeling voorbeelden

Week 51:
Thema Kerst

Voorgrond: Alle afbeeldingen en patronen komen uit een luxe papier blok van Action DecoTime.
Extra: Stickers van de maand, algemene stickers en cijfers van de week komen uit de Mascha planner zelf.
agenda wk 51 Mascha planner indeling voorbeelden

Week 52:
Thema winter
Voorgrond: Deze pagina herken je misschien ook uit het artikel: Knutselen: Action DecoTime Paper craft set kerst. Al het papier en afbeeldingen komen uit deze papieren knutselset van DecoTime (Action). De stickers december en 52 komen uit de planner zelf. De cijfers schreef ik met een witte Decotime krijtmarker (soort gelpen)
agenda wk 52 Mascha planner joshV ideeen indeling thema winter

Welke week is jouw favoriet?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #8
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #7
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #6
Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5
Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4

Advertentie

© Nobody ELSe

6 reacties

  1. Wat mooi gedaan zeg! Heel tof hoe je elke spread echt een heel eigen sfeer hebt gegeven. En leuk om veel Action-stickers voorbij te zien komen die ik ook heb 🙂 Alhoewel ik de pagina met de gestempelde diertjes het allerleukst vind.

  2. Wat een verschillende leuke bladzijden in je agenda. Dat is elke week leuk om naar te kijken wanneer je je planner gebruikt.👍🏻

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.