Knutselen: Agenda/planner indelen & versieren #5

uitleg agenda versieren persoonlijk maken
Reclame


uitleg agenda versieren persoonlijk maken

En nog steeds versier en deel ik mijn Mascha planner erg graag in. Vandaag dus artikel nummer 5 met inspiratie, uitleg en voorbeelden hoe ik mijn planner versierde de afgelopen en komende weken. Je kunt de ideeën ook gebruiken in een gewone agenda, dagboek en/of bullet journal :-).

Agenda/planner versieren

Hieronder zie je diverse weken uit mijn agenda/planner. Per week vertel ik hoe ik deze heb gemaakt. De knutselspullen die ik heb gebruikt komen voornamelijk van de Action, MUS, CreaChick en AliExpress. Ik gebruik graag stickers, washi tape, clear stamps en kleurpotloden. Maar omdat ik deze knutselspullen soms al wat langer in huis heb, zou het kunnen zijn dat de gebruikte knutselspullen niet precies meer te koop zijn :-).

Voor het plannen gebruik ik een Mascha planner, maar je kunt ook een gewone agenda en dagboek versieren natuurlijk. Je zult zien dat ik voor mijn weekplanner in mijn agenda steeds dezelfde indeling maak. De bovenste rij van de dagen gebruik ik als dingen die ik moet doen op die dag, de tweede rij hou ik vrij voor mijn sportactiviteiten en de onderste rij is voor algemene activiteiten. Dat is eigenlijk alleen het echte agenda gedeelte.

Week 36: Thema Olifanten
Misschien herken je deze olifantjes wel. Ik gebruik deze stempels (Merk MFT) namelijk wel vaker. Ik vind de olifantjes namelijk zo schattig! Ik stempelde de clear stamps op dikker wit papier. Deze kleurde ik vervolgens in met kleurpotloden. Ik heb Faber Castell potloden gekregen voor mijn verjaardag en daar ben ik zo blij mee. Vervolgens knipte ik de plaatjes netjes uit. Deze week versierde ik verder met stickers uit een oud stickerboekje van Action en standaard gekleurd washi tape (AliExpress).
Mascha planner versieren inspiratie thema olifanten

Week 37: Thema Alpaca/lama’s
Deze pagina bestaat bijna helemaal uit onderdelen uit een stickerboek met papieren achtergronden met lama’s en alpaca’s gekocht bij Action (bij de knutselspullen voor kinderen). Bij de achtergrond van deze week gebruikte bladeren en gras. Deze heb ik geknipt uit het stickerboek. Op de voorgrond plakte ik stickers uit het stickerboek, lama, alpaca, bloemen en cactussen. Deze heb ik eerst wel nauwkeurig uitgeknipt. Om de originele sticker zat een hele dikke gekleurde rand en dat vond ik niet zo mooi.

Advertentie

Verder gebruikte ik nog standaard gekleurde washi tape (AliExpress) en stickers van de maand, dagen enz. uit het stickerboek van MUS ‘mijn bullet journal sticker’.
Agenda inspiratie thema alpaca action stickers

Week 38: Thema Astronauten
De basis van deze pagina zijn standaard washi tape in effe kleuren (AliExpress), washi tape met sterren en glitter (langer geleden gekocht bij Action) en stickers met de maand en dagen (MUS, mijn bullet journal stickers).

Op de voorgrond zijn astronauten, sterren, een planeet en raket. Deze maakte ik met clear stamps (merk MFT). Ik stempelde op dik wit papier, vervolgens kleurde ik alles in met kleurpotloden en knipte de afbeeldingen netjes uit. Met pritt plakte ik deze in mijn planner.
Inspiratie Agenda versieren stempels clear stamps

Week 39: Thema Honden
Deze week komt je misschien bekend voor? Deze maakte ik in de review over de CreaChick stickervellen. Bij deze week gebruikte ik naast deze stickers alle drie kleuren effe washi tape (AliExpres).
Mascha planner versieren Creachick stickers honden

Week 40: Thema Jungle
In week 37 gebruikte ik een stickerboek van Action met lama’s en alpaca’s. In het zelfde stickerboek zaten ook een paar andere dieren. Met deze stickers maakte ik deze pagina. Het gras, de bladeren en de cactussen komen ook uit dit stickerboek. De stickers van de maand, dagen, to do en notes komen uit het ‘mijn bullet journal stickers’ stickerboek van MUS.
Agenda versieren jungle dieren stickers action

Week 41: Thema Thee
Ook deze week herken je misschien uit mijn review over de stickervellen van CreaChick. Ik gebruikte haar getekende thee stickers, banners, dagen van de week en sticker van de maand Oktober. Daarnaast gebruikte ik ook effe washi tape (AliExpress) en washi tape met thee ook van CreaChick. Deze tape had ik al in huis en paste echt perfect bij de stickers.
agenda creachick stickervellen mus thee

Advertentie

Week 42: Thema Herfstdieren
Een pagina in de herfst met dieren kan natuurlijk niet ontbreken. Als eerste tekende ik met kleurpotloden de bomen. Ik gebruikte hierbij echte herfstkleuren voor de blaadjes. Na de bomen maakte ik de met clear stamps de afbeeldingen. Deze kleurde ik met dezelfde kleuren in als ik heb gebruikt voor de bomen en bladeren. Verder gebruikte ik weer effe washi tape (AliExpress) en stickers van Mus (mijn bullet journal stickers).
Agenda versieren thema herfst dieren stempels kleuren

Week 43: Thema Herfst
Dit is de laatste week die je misschien bekend voorkomt uit mijn review over de CreaChick stickers. Ik gebruikte de stickers speciaal voor de herfst. Verder zie je nog effe washi tape (AliExpress) en washi tape met bladeren en strepen. De laatste twee tapjes zijn ook ontworpen door CreaChick.
Agenda Creachick stickers inspiratie

Week 44: Thema Paarden
In mijn Black journal gebruikte ik al een deel van de paarden stickers van de stickervellen CreaChick. Met de overgebleven stickers maakte ik week 44 in mijn planner. Verder gebruikte ik kleurpotloden voor het tekenen van het gras. Ik gebruikte 4 tinten groen. De week versierde ik verder met effe washi tape (AliExpress), aquarel en gestreepte washi tape (CreaChick) en stickers uit het MUS mijn bullet journal stickers.
Agenda paarden thema stickers creaChick

Week 45: Thema herfst & dieren
Ook deze pagina maakte ik met het thema herfst. Als basis gebruikte ik effe oranje washi tape (AliExpress) en washi tape met strepen, herfstbladeren en teksten. Deze washi tapejes komen uit een set van CreaChick. De stickers van de dieren en de herfstbladeren en bomen zijn van DecoTime embossed stickers.
Agenda versieren wk45 thema herfst dieren Action decotime

Week 46: Thema Konijn
Elke pagina in mijn planner probeer ik steeds anders te maken en andere dingen te proberen, maar het allerliefste werk ik met Washi tape, stickers en niet te felle kleuren. Deze pagina is daar één voorbeeld van :-). Washi tape met kraft en zilver folie ooit gekocht bij de Action. De algemene stickers met teksten komen uit ‘Mijn bullet journal stickers’ van MUS. De stickers van de konijntjes komen weer uit de stickervellen set van CreaChick. Zoals je ziet gebruik ik deze nog steeds erg graag.
persoonlijke agenda maken Stickers Washi tape creachick

Week 47: Thema roze, geel en oranje
Naast de stickers van de dagen en week nummers (CreaChick stickervellen) en effe washi tape is deze pagina verder alleen gemaakt met knutselspullen uit een Luxe papierblok van DecoTime. Uit het blok gebruikte ik stickers en papier met een patroon.
Agenda versieren Action Decotime knutselspullen

Advertentie

Week 48: Thema Poezen
Deze pagina maakte ik met als basis washi tape (Action & AliExpress). Verder gebruikte ik alleen stickers uit de stickervellen van CreaChick, zoals de poezen, dagen en banners.
Mascha planner indelen inspiratie CreaChick

Versier jij ook graag je planner, dagboek of agenda?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Agenda/planner versieren deel 4
Knutselen: Agenda/planner versieren #3 (Mascha planner)
Knutselen: Agenda/planner versieren #2 (Mascha planner)
Knutselen: Mijn nieuwe agenda versieren (Mascha planner)

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.
© Nobody ELSe

6 reacties

  1. De poezen zijn het leukste 😀 En nee… heb al genoeg andere dingen te doen, mijn agenda is al versierd, wel als een dagboekje, bij houden wat we gedaan hebben of gaan doen.

    X

  2. Oh wat leuk weer allemaal! Wat ziet jouw planner er toch altijd weer fleurig uit. Ik vind vooral de pagina met bosdiertjes heel leuk. Prachtige bomen heb je ook gemaakt trouwens!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.