Knutselen: Cadeautjes inpakken #2

9 Responses

 1. Nadine schreef:

  Wauw wat een prachtige cadeautjes! Ik koop altijd liever cadeautjes. Een cadeabon geef ik echt alleen als er niks anders op zit (bijvoorbeeld bij een last-minute invite). Als je iemand niet goed kent kan het heel lastig zijn om iets te verzinnen. Toch is er vaak wel iets wat je weet over degene en dan doe ik toch mijn best om wat te verzinnen. Het is ook super leuk om iets mooi in te pakken en zoveel leuker om een prachtig cadeautje uit te pakken.

  Ik krijg altijd jeukende handen als ik je blog bezoek, er staan echt toffe knutselprojecten in. Zelf ben ik pas net begonnen met een website wat geheel gericht is op cadeautjes (https://creatievecadeautips.nl). Daar wil ik mensen inspireren om dus creatiever cadeautjes te geven, net als wat jij doet. Echt tof om dit te zien dus! Mijn website is nog in ontwikkeling, maar ik vroeg mij of je het misschien leuk vind om wat samen op te zetten? Ik zou een gastblog voor je kunnen schrijven en hier een vervolg aan kunnen geven. Ik ben heel benieuwd of dit je wat lijkt. 🙂

  Verder bedankt voor de mooie knutselideetjes! De onderzetters staan nu als eerste op mijn lijst om mee aan de slag te gaan 🙂

 2. Morgaine schreef:

  Ik koop liever iets wat heel erg past bij iemand, de bon, doe ik eventueel wel, niet als afgezaagd maar als ik weet dat iemand daar echt heel superblij mee is, anderen verras ik weer met echt persoonlijk iets… hoe klein ook. En ja zelfs mijn familie als ze het even niet meer weten? Zo een paar jaar geleden, mijn oom was bijna jarig, mijn moeder vraagt aan mijn nicht, zijn eigen dochter, wat wil hij hebben? Zij wist het niet, zegt doodleuk tegen mijn moeder, vraag aan Suus.. die weet het altijd wel, hahahaha En ja… ze waren vergeten dat mijn oom nog altijd een droom heeft, motor leren rijden en rijbewijs halen voor de motor… en mijn ouders wonen naast een Harley Davidson showroom, dus een keychain of zo? Ach ja, natuurlijk!

  LOL

  X

 3. Inge schreef:

  Wat leuk zeg! Ik pakte voorheen altijd alles in in hetzelfde inpakpapier, maar dat is best saai als je dan 2 of 3 cadeautjes hebt. Leuk idee om het papier op elkaar af te stemmen! 🙂

 4. Nesrin schreef:

  Voor mij ben je wel een pro. Ik kan echt werkelijk waar niet normaal inpakken.

 5. Cadeautjes zijn zo leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Vooral als er veel aandacht aan is besteed. Zo ook met de dag van de leidster. Ik kreeg van de ouderraad een heel lief pakketje met gedichtje en persoonlijke tekst. Dat vind ik een stuk waardevoller dan het cadeau zelf 🙂

 6. Simone schreef:

  Wat super leuk gedaan allemaal zeg! Leuke inspiratie ook 🙂

 7. Angélique schreef:

  Vergeet ik nog te zeggen dat ik je roze olifantje superleuk vind 😉

 8. Angélique schreef:

  Als dat allemaal nig niet feestelijk is…. Super gedaan! Je hebt er ook heel mooie kaartjes en labels bij gemaakt, zo leuk om zo een cadeau te geven (en batuurlijk te krijgen)!

 9. SophietjeS schreef:

  Wow, door de verpakking alleen al is het een feestje om van jou cadeautjes te krijgen!

 10. Romy schreef:

  Wat leuk om te zien hoe je cadeautjes creatief en bijpassend bij de persoon of het cadeau kunt inpakken. Dit inspireert me om er zelf ook eens wat meer tijd aan te besteden. Vaak pak ik cadeautjes op het laatste moment nog in, in het enige papiertje dat we nog hebben liggen, haha.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL