Knutselen: Cadeautjes inpakken #2

Zelf cadeautjes inpakken ideeen tips welke cadeau
Vorig jaar oktober plaatste ik al eerder een artikel over cadeautjes inpakken. Ik ben geen professional qua cadeautjes inpakken, ik vind het gewoon heel leuk om te doen. Vandaag laat ik weer een paar cadeautjes zien die ik heb gekocht en hoe ik deze heb ingepakt.

Verjaardagscadeautje 4 jarig meisje

Voor de verjaardag van de dochter van een vriendin was een cadeautje zoeken niet zo moeilijk. Ik wist namelijk dat ze enorm van knutselen houdt. Ik kocht twee pakketjes met decoratie foam bij het Kruidvat.
decoratie foam kruidvat
De cadeautjes heb ik kleurrijk ingepakt met lint, stickers en een veertje. De kleuren heb ik bij elkaar gezocht zodat de cadeautjes zouden matchen :-).
cadeautjes inpakken idee tips meisje 4 jaar kleuter

Kraamvisite cadeautje

Een vriendin van mij was zwanger en ze had al verteld dat ze een meisje zou krijgen. Ruim voor dat het meisje geboren zou worden had ik deze cadeautjes al in huis. Ik kocht een rokje en een shirt bij de HEMA. Het bloemetje van vilt maakte ik zelf.
kraamcadeau baby inpakken ideeen tips kleding hema
Bij een meisje vond ik het leuk om de cadeautje heerlijk in het roze in te pakken. Ik versierde de cadeautjes nog met een kaartje, washi tape, sticker en een zelfgemaakt bloemetje. De kaart met de olifant had ik zelfgemaakt.
inpakken kraamvisite cadeau meisje baby tips ideeen

Cadeautjes verjaardag van mijn moeder

Voor mijn moeders verjaardag kocht ik koffie, Rituals navulling voor geurstokjes en een weerstation.
cadeautjes inpakken ideeen tips verjaardag moeder
Het inpakken deed ik in de kleuren roze, zwart, goud en kraft. De cadeautjes zijn allemaal anders ingepakt, maar ik heb geprobeerd er toch een geheel van te maken. De kaart had ik al eerder gemaakt en paste goed bij de kleur van de cadeautjes :-).
cadeautjes leuk inpakken tips ideeën voor verjaardag mama

Verjaardagscadeautje 4 jarig jongetje

Ja, voor jongens vind ik het altijd moeilijk om iets te kopen. Ik besloot om voor stoere knutselspulletjes te gaan.
cadeautjes inpakken ideeen tips kinderverjaardag
Het inpakken heb ik zo feestelijk mogelijk proberen te maken, veel kleur, veel holografisch papier, stickers en lintjes. Het inpakpapier komt trouwens van de Action :-). De kaart heb ik zelfgemaakt.
cadeautjes inpakken ideeen tips jongens verjaardag

Verjaardagscadeautje 8 jarig meisje

Ja, wat koop je als tante voor een meisje van 8 jaar oud? Juist knutselspullen :-).
cadeautips 8 jarige meisje
Alles heb ik ingepakt met veel roze en meisjes dingen, zoals vlinders en veertjes. De kaart heb ik zelf gemaakt met behulp van een Hobbykaart magazine.
Cadeau inpakken meisje 8 jaar verjaardag

Verjaardagscadeautjes vriendin

Voor de verjaardag van een vriendin kocht ik bij de HEMA diverse kaarsen zie bij elkaar passen. In het doosje zit een grote kaars in een glas. Verder haakte ik een roze olifantje. Mijn vriendin vroeg al eens eerder of ik iets voor haar wilde haken.
cadeautjes inpakken ideeen tips vriendin
De kaarsen deed ik in het tasje met tissue papier. Aan het olifantje deed ik een label. De kaart maakte ik eerder met behulp van een Action DIY pakket kaarten maken.
cadeautjes inpakken ideeen tips vriedin ingepakt

Koop je liever cadeautjes of geef je liever geld of een cadeaubon?

Gerelateerde artikelen:

Knutselen: Cadeautjes inpakken

© Nobody ELSe

Tags: , , , , , , , ,

9 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. Morgaine schreef:

  Ik koop liever iets wat heel erg past bij iemand, de bon, doe ik eventueel wel, niet als afgezaagd maar als ik weet dat iemand daar echt heel superblij mee is, anderen verras ik weer met echt persoonlijk iets… hoe klein ook. En ja zelfs mijn familie als ze het even niet meer weten? Zo een paar jaar geleden, mijn oom was bijna jarig, mijn moeder vraagt aan mijn nicht, zijn eigen dochter, wat wil hij hebben? Zij wist het niet, zegt doodleuk tegen mijn moeder, vraag aan Suus.. die weet het altijd wel, hahahaha En ja… ze waren vergeten dat mijn oom nog altijd een droom heeft, motor leren rijden en rijbewijs halen voor de motor… en mijn ouders wonen naast een Harley Davidson showroom, dus een keychain of zo? Ach ja, natuurlijk!

  LOL

  X

 2. Inge schreef:

  Wat leuk zeg! Ik pakte voorheen altijd alles in in hetzelfde inpakpapier, maar dat is best saai als je dan 2 of 3 cadeautjes hebt. Leuk idee om het papier op elkaar af te stemmen! 🙂

 3. Nesrin schreef:

  Voor mij ben je wel een pro. Ik kan echt werkelijk waar niet normaal inpakken.

 4. Cadeautjes zijn zo leuk om te geven, maar ook zeker om te krijgen. Vooral als er veel aandacht aan is besteed. Zo ook met de dag van de leidster. Ik kreeg van de ouderraad een heel lief pakketje met gedichtje en persoonlijke tekst. Dat vind ik een stuk waardevoller dan het cadeau zelf 🙂

 5. Simone schreef:

  Wat super leuk gedaan allemaal zeg! Leuke inspiratie ook 🙂

 6. Angélique schreef:

  Vergeet ik nog te zeggen dat ik je roze olifantje superleuk vind 😉

 7. Angélique schreef:

  Als dat allemaal nig niet feestelijk is…. Super gedaan! Je hebt er ook heel mooie kaartjes en labels bij gemaakt, zo leuk om zo een cadeau te geven (en batuurlijk te krijgen)!

 8. SophietjeS schreef:

  Wow, door de verpakking alleen al is het een feestje om van jou cadeautjes te krijgen!

 9. Romy schreef:

  Wat leuk om te zien hoe je cadeautjes creatief en bijpassend bij de persoon of het cadeau kunt inpakken. Dit inspireert me om er zelf ook eens wat meer tijd aan te besteden. Vaak pak ik cadeautjes op het laatste moment nog in, in het enige papiertje dat we nog hebben liggen, haha.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top