Last minute winactie! Doe mee en maak kans op 2 vrijkaarten van de KreaDoe (afgelopen)

28 Responses

 1. Cris schreef:

  Zou het leuk vinden om kans te maken op de kaarten om mijn vriendin te verrassen. Mijn vriendin maakt graag zelf kaarten en is dol op stempels.

 2. Marijke schreef:

  Ik doe graag mee! Zou het leuk vinden om samen met een vriendin te gaan.

  • Marijke schreef:

   Vergeet in mijn enthousiasme te vertellen waarna ik wil kijken op de Kreadoe. Ik vind het altijd leuk om te zien wat de laatste nieuwe producten zijn op hobby gebied, daar zou ik vooral naar gaan kijken.

 3. Ada schreef:

  Als ik de kaarten zou winnen, ga ik op zoek naar ideeën voor buiten.
  Ik woon op een agrarische bedrijf en ik vind het leuk om buiten “kunstwerkjes” neer te zetten . Waar wandelaars en fietsers van kunnen meegenieten en om het platteland nog mooier te maken . Of in ieder geval verrassender te maken

 4. Superleuk! Ik heb al kaarten en ga zelf de zondag. Ga jij zelf ook?

 5. Helma Swartjes schreef:

  Oh zou ze graag winnen , nu z’n dure tijd.
  Met m’n hobbyvriendin samen gaan en een gezellige dag van maken.
  Gaan voor vilt ideeën en handletteren maar wij vinden zoveel leuk dat gaat helemaal goed komen .
  En nu tromgeroffel!

 6. Tse schreef:

  Ik zou graag met mijn vriendin naar de kreadoe willen om nieuwe creatieve hobby’s te ontdekken. We zijn erg beniewd naar de workshop pretex en paperbag letteren maar zijn ook gek op vilt, haken en zelfgemaakte huisdecoratie.

 7. Irm schreef:

  Het lijkt mij erg leuk om met mijn zus te gaan, gezellig een zussendag. We zijn beide graag creatief bezig met haken en breien. De laatste tijd zijn we ook graag bezig met kaarten maken en papier. De Kreadoe is een mooie kans om hier wat meer op te oriënteren.

 8. Tiffany schreef:

  Ik wil dit jaar ook weer gaan, heb toevallig nog geen kaartjes. Dus deze actie komt perfect uit! Ik zou samen met mijn moeder gaan. Mijn moeder is dol op haken en breien en ik ben dol op kaarten maken. Beide goed vertegenwoordigd op de kreadoe dus het zou super leuk zijn om de kaartjes te winnen.

 9. Anita H. schreef:

  Ik ben graag creatief bezig, vooral wat betreft decoraties maken voor in huis. Deze beurs biedt vast veel inspiratie en ik wil daar graag gaan shoppen. Mocht ik winnen, dan mag mijn oudste zus mee.

 10. Annie van der Bijl schreef:

  Superleuk! Ik zou er graag met mijn dochter naar toe gaan. Gezellig een dagje uit en nieuwe ideeën opdoen voor mijn kaarten en andere creatieve dingen. En natuurlijk ook nog aan 1 of meerdere workshops meedoen.

 11. Trees Verhoogt-Dekker schreef:

  Ik vind het fijn om naar de Krea Doe te gaan, om nieuwe ideen op te doen.
  Want ik maak veel kaarten en werk soms ook aan quilten.

 12. Trees V schreef:

  Ik ben voorheenr naar Krea Doe geweest en vind het fijn om te bezoeken om nieuwe ideeen op te doen. Ik maak veel kaaten

 13. Linda schreef:

  Superleuk…dit keer wil ik meer gang kijken bij stansen, stempelen en papier en zo…een nieuwe verslaving waar ik meer van wil weten dus de KreaDoe is dan geschikt om inspiratie op te doen!

 14. Leoniae schreef:

  Ik doe heel graag mee :)! Ik wil zo graag met mijn moeder samen naar de KreaDoe! En dan lekker overal kijken, we zijn altijd samen creatief bezig en zijn bijvoorbeeld gek op stempels en tekenspullen :)!
  Xxxx, leoniae

 15. Simone schreef:

  Oh wat super leuk! Ik doe mee 🙂 Ik wil dan samen met mijn moeder gaan, die 3 november jarig is. Dus gelijk een heel erg leuk cadeautje! En dankzij jouw blog heb ik diamond painting ontdekt, dus hopelijk hebben ze daar ook wat van en natuurlijk voor sieraden maken!

 16. Diana schreef:

  Elk jaar valt kreadoe samen met mijn verjaardag en daardoor kan ik vaak niet, ook dit jaar twijfel ik weer enorm. Gelukkig heb ik dit jaar een extra dag vrij waardoor het wat gemakkelijk te plannen is. Als ik de kaartjes win zal ik zeker niet meer twijfelen om te gaan. Ohja, en waar ik dan naar opzoek ga: garen, boeken, knopen, kralen, leer, stof en leuke workshops!

 17. Joor schreef:

  Ohhhh wat een toffe win actie!!! Ik zou graag naar de bullet journal / handlettering / scrapbooking naar kijken op de beurs! Kijken of er nog leuke dingen te vinden zijn voor mijn agenda / boek. Ik zou graag samen met mijn moeder gaan.

 18. Janneke schreef:

  Ik kijk er echt alweer naar uit! Ik ga gezellig samen met mn zus mn kadogeld van mn verjaardag uitgeven. Vooral aan haakgerelateerde spullen en handletterspullen…..lekker een dagje weg en nieuwe ideeën opdoen, ik kijk er nu al naar uit!

 19. Sjef en Annelies de Laat schreef:

  Graag zou ik met Jantine naar de Krea Doe gaan. Om het moment zijn we erg geïnteresseerd in stempelen en allerlei artikelen van te gekke krijtjes

 20. Erna Liedermooij schreef:

  Ik zou graag meedoen .Ik ging vroeger altijd met mijn vader , maar sinds zijn overlijden is het er nooit meer van gekomen, gewoon omdat er niemand mee wilde 🙂
  Lijkt me leuk om na al die jaren weer eens te gaan en te genieten van alle nieuwe technieken en leuke dingen.

 21. Carmen schreef:

  Zelf heb ik al een kaartje. Ik zou graag de kaartjes willen winnen voor 2 vriendinnen. Die lieve meiden maken allebei een moeilijke tijd door. Ieder met hun eigen struggle. Een extra manier om ze even te laten weten dat ik aan ze denk (en mee leef).

 22. Annemarij schreef:

  Wij zijn bloggers en wij zijn altijd opzoek naar nieuwe DIY projecten. Daar is Krea Doe natuurlijk heel geschikt voor ?

 23. Monique schreef:

  Wow ik zou graag meedoen! Ik wil graag gaan met mn moeder. Die is al net zo creatief als ik. Zou ik het van haar Hebben??
  Mijn moeder zou kijken naar dingetjes om te haken/breien. Ik ben de laatste tijd meer bezig met vilt en kaartjes maken. Ook haken vind ik Leuk om te doen.

  Vind je blog altijd leuk om te lezen! Heb al vwrschillende patroontjes geprobeert!

  Groetjes
  Monique

 24. Anja Kuijpers schreef:

  Daar zou ik wel eens naartoe willen om nog meer creatieve dingen te maken en te snuffelen naar nieuwe materialen

  • En toen was ik druk met de kinderen en drukte op zenden. Ik hoorde er pas 2 dagen terug van en lijkt me zo leuk om te gaan kijken. Samen met mijn zeer creatieve schoonzusje die ik dan meeneem. Ik heb nog wat spullen op mijn verlanglijstje staan dus dan ga ik lekker snuffelen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.