Mijn eerste tag #1: “The Questions of Life” tag

19 Responses

 1. BeautyGlitter schreef:

  Wauw Ijsland! Dat lijkt me zeker een prachtige ervaring!

 2. Nathalie schreef:

  Wat een leuke tag deze kende ik nog niet! leuk om je zo beter te leren kennen.. je hebt ook leuk de vragen beantwoord
  Liefs Nathalie

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Leuk om je zo beter te leren kennen!

 4. M.Th. schreef:

  Ik weet zeker, Els, dat iedereen die jou goed kent (en trouwens ook iedereen die jou alleen via je blog kent) jou en Roel het allerbeste en -mooiste toewensen in het nieuwe jaar. Het jaar 2015 waarin die grote droom werkelijkheid gaat worden. Van mij en Wil in ieder geval (nogmaals) alle goeds gewenst voor 2015.

 5. Soulheartedly schreef:

  Wat gaaf dat je naar IJsland bent geweest, dat land lijkt me echt prachtig om te zien qua natuur! Heerlijk dat jullie een droomhuis hebben gevonden! Die quote is een hele goede eye-opener inderdaad, echt een om te onthouden. Mooi om te lezen dat het afgelopen jaar zo goed is geweest voor je, ik hoop dat het komende jaar minstens net zo goed zal worden! Heel erg bedankt voor het invullen van mijn tag lieve Els, je hebt hele mooie antwoorden gegeven 🙂 Liefs xx

 6. T.A schreef:

  Els ik heb zitten genieten . Mooi geschreven . Veel liefs en een supermooi 2015 voor jou en Roel ..XXX

 7. Petra schreef:

  Heerlijke tag. Wat een mooie quote! Die ga ik onthouden. Voor mij echt even een eye-opener.

 8. Anita schreef:

  Wat leuk dat je komend jaar in jullie droomhuis gaat wonen! Wij hebben vorig jaar deze droom waar kunnen maken. Mooie quote idd en fijn dat je geleerd hebt om je minder druk te maken! Het helpt je idd echt niet verder.

 9. Marion schreef:

  Dit is zo’n mooie tag! Je hebt ‘m ook prachtig ingevuld. Mooie antwoorden. Zo leer ik wat meer over je. Heel erg mooi! Die uitspraak over die paraplu is super. Die ga ik onthouden.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.