Mijn eerste tag #1: “The Questions of Life” tag

Den BoschJeah… mijn eerste uitnodiging om een tag te doen :-). Ik ben getagt door Xaviera van de blog soulheartedly.nl om haar “The Questions of Life” tag in te vullen. Dank je wel. Voel me vereerd. Ik heb mijn best gedaan om alles zo goed mogelijk in te vullen. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees gauw verder!

Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?

Dat is niet zo moeilijk, de verkoop van het appartement van mijn vriend! Eindelijk was het zo ver. Al jaren droom ik van een eigen huisje en door de verkoop is dit eindelijk mogelijk. We zijn gelijk hard op zoek gegaan naar een nieuw huisje. En die hebben we gevonden. Ik was op slag verliefd. Toen ons bod werd geaccepteerd op ons droomhuis kon mijn glimlach ook niet meer van mijn gezicht. Al was ik er pas gerust op toen alles was geregeld :-). Ben er zo blij mee! Nu nog wachten tot we er eindelijk in kunnen!

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

Als jong meisje was ik al een echt paardenmeisje. Op mijn 17de ben ik pas gaan paardrijden en ik vind het heerlijk. Het is niet alleen heel leuk om te doen, maar ook leerzaam. Wat kunnen paarden een spiegel voorhouden. Ben je niet duidelijk, onrustig of angstig, het paard reageert daar gelijk op. Het blijft me ook steeds verbazen hoe ze alles zo goed aanvoelen. Vanaf het begin dat ik paardrijd zou ik graag nog een keertje naar het strand gaan en dan heerlijk in rengalop ontspannen door de branding rijden (liefst nog met de zonsondergang erbij ;-)).
lucky
lijn

Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

Als eerste zou ik dan gaan reizen. Ik ben 3 jaar geleden in Amerika en 1,5 jaar geleden in IJsland geweest en ik vond het echt prachtig. Hele indrukwekkende natuur die ik graag nogmaals vastleg met mijn camera. Maar ik zal zeker geen maanden gaan reizen. Ben ook wel een beetje een huismus. Dus na het reizen ga ik lekker verder met bloggen :-).
regen
lijn

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Dat ik me druk kan maken over kleine dingen die misschien nog gaan komen. Zag laatst op een blog (weet niet meer welke blog helaas) de quote, “Worrying is stupid. It’s like walking around with an umbrella waiting for it to rain”. En dat zou ik toch echt moeten onthouden. Maar ik heb ook geleerd dat ik me juist niet druk kan maken over dingen die gebeurd zijn. Die kan je niet meer veranderen. Snap je me nog ;-)?
regen
lijn

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Over ons nieuwe huisje. Hoe het is om samen te wonen, hoe we het gaan inrichten, wat we allemaal nog voor leuke dingen gaan kopen, hoe de eerste kerst gaat worden in ons huis enzovoorts. Ik kan daar echt uren over dagdromen. Gelukkig wordt het ook allemaal werkelijkheid in 2015.

Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Het komend jaar wil ik weinig veranderen. 2014 was gewoon een topjaar, leuke nieuwe baan, begonnen met mijn blog, appartement verkocht, huis gekocht, iedereen gezond en wel. Ik hoop dat alles gewoon zo mooi door kan blijven gaan. Ik ben tevreden.
vuurwerk
lijn

Bedankt Xaviera voor het taggen :-).

© Nobody ELSe

Tags: ,

19 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. BeautyGlitter schreef:

  Wauw Ijsland! Dat lijkt me zeker een prachtige ervaring!

 2. Nathalie schreef:

  Wat een leuke tag deze kende ik nog niet! leuk om je zo beter te leren kennen.. je hebt ook leuk de vragen beantwoord
  Liefs Nathalie

 3. Vlijtig Liesje schreef:

  Leuk om je zo beter te leren kennen!

 4. M.Th. schreef:

  Ik weet zeker, Els, dat iedereen die jou goed kent (en trouwens ook iedereen die jou alleen via je blog kent) jou en Roel het allerbeste en -mooiste toewensen in het nieuwe jaar. Het jaar 2015 waarin die grote droom werkelijkheid gaat worden. Van mij en Wil in ieder geval (nogmaals) alle goeds gewenst voor 2015.

 5. Soulheartedly schreef:

  Wat gaaf dat je naar IJsland bent geweest, dat land lijkt me echt prachtig om te zien qua natuur! Heerlijk dat jullie een droomhuis hebben gevonden! Die quote is een hele goede eye-opener inderdaad, echt een om te onthouden. Mooi om te lezen dat het afgelopen jaar zo goed is geweest voor je, ik hoop dat het komende jaar minstens net zo goed zal worden! Heel erg bedankt voor het invullen van mijn tag lieve Els, je hebt hele mooie antwoorden gegeven 🙂 Liefs xx

 6. T.A schreef:

  Els ik heb zitten genieten . Mooi geschreven . Veel liefs en een supermooi 2015 voor jou en Roel ..XXX

 7. Petra schreef:

  Heerlijke tag. Wat een mooie quote! Die ga ik onthouden. Voor mij echt even een eye-opener.

 8. Anita schreef:

  Wat leuk dat je komend jaar in jullie droomhuis gaat wonen! Wij hebben vorig jaar deze droom waar kunnen maken. Mooie quote idd en fijn dat je geleerd hebt om je minder druk te maken! Het helpt je idd echt niet verder.

 9. Marion schreef:

  Dit is zo’n mooie tag! Je hebt ‘m ook prachtig ingevuld. Mooie antwoorden. Zo leer ik wat meer over je. Heel erg mooi! Die uitspraak over die paraplu is super. Die ga ik onthouden.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top