Reclame

Inspiratie: ☆ Onze kerstboom van 2013 ☆

Reclame

sfeerfoto kerstboom met viltenfiguren
Ik weet het, sinterklaas is nog net niet uit het land, maar ik wilde je toch alvast onze kerstboom met viltenfiguren van vorige kerst laten zien. Misschien geeft het je nog ideeën en inspiratie voor jouw kerstboom dit jaar. Komende zaterdag komt er een tutorial online hoe je een eigen kerstfiguurtje maakt voor in je kerstboom. Wat het is zie je zaterdag :-).

Onze kerstboomversiering van 2013 was enorm veel werk. Ik heb echt uren en uren zitten knippen, plakken en steken om de kerstboom vol te krijgen. Met dit als resultaat. Je snapt natuurlijk dat onze kerstboom dit jaar erg gaat lijken op die van vorige jaar ;). Wat vind je ervan? Ik heb niet van alle beestjes een eigen patroon gemaakt, sommige patronen komen van google.
paardje kerstboom
olifant uil kerstboom
lijn
lijn

Ik ben erg benieuwd naar jouw kerstboom van 2013 of die van dit jaar. Ik zou het erg leuk vinden als je een foto maakt en deze plaatst op mijn Facebookpagina of via Twitter @NobodyELSeNL. En wie weet verschijnt deze dan wel op mijn site!

Gerelateerde artikelen:

Advertentie

Inspiratie: ♥ Beautygloss.nl ♥
Inspiratie Beekse Bergen
Inspiratie: ♥ Lucky Lady ♥
Inspiratie *IJsland*
Inspiratie: Boeken van Keri Smith
Inspiratie: Flow Do it yourself

© Nobody ELSe

Reclame

26 reacties

  1. Heel anders dan waar ik van houd maar toch vindt ik het erg mooi. Knap ook dat je het zelf hebt gedaan. Helaas zijn mijn foto’s van de grote kerstboom van vorig jaar verloren gegaan bij problemen met mijn mobiel.

  2. Wat een vrolijke boom! Knap dat je dit allemaal zelf hebt gemaakt. Vooral die uilen vind ik erg leuk, ik ben gek op uilen! 😀

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.