Mijn knutselspullen opruimen v2.0

25 Responses

 1. Romy schreef:

  Anderhalfjaar later lees ik dit artikel en ohh wat genieten deze opbergruimte en je knutselstash! <3

 2. Myriam schreef:

  Dat ziet er super uit, en zo mooi georganiseerd. Ik heb anderhalve knutselkast, en dan nog her en der lades in gebruikt. Veel van m’n spulletjes bewaar ik ook in dozen van de Action.

 3. Tiffany schreef:

  Heerlijk om een mooi georganiseerde kast vol met knutsel spullen te hebben. Ik heb mijn ‘knutselkast’ laatst ook weer een beetje opgeruimd en veranderd.

 4. DinjaDONUT schreef:

  Handig! Ik heb nog niet echt een systeem voor al mijn knutselspullen, ik heb wel een klein mini ladekastje van de IKEA, waar alle kleine “rommeltjes” inzitten.

 5. Irma schreef:

  Hooo eens, goed bezig geweest. Ziet er netjes uit hé!

 6. Xaviera schreef:

  Leuk om te zien, zo’n PAX kast lijkt mij heel fijn om in huis te hebben! Wel balen van die levering zeg!

 7. twinkelbella schreef:

  Dit herinnert mij eraan dat ik ook weer mijn kasten moet doen 🙂 wat heb jij alles onwijs netjes geordend.

 8. Angelique schreef:

  Het is dat ik er nu geen ruimte voor heb, maar geef mij ook maar een goed gevulde kast met knutselspullen. Hier word ik echt blij van!

 9. Morgaine schreef:

  Dat ziet er super uit! hahahaha Ja nou ja, met verfpotten, die kun je wel in bakken doen, heb ik ook voor een groot deel, twee grote manden, maar daar past niet alles in, plus het is onoverzichtelijk als ik aan het werk ga, dus eigenlijk heb ik gewoon een atelier nodig met losse tafels erin waar ik alles op kan zetten en direct op kan pakken of in 1 oogopslag kan zien, zo ziet mijn woonkamer er dan ook uit als ik aan de slag ga.

  het staat overigens in de oude computerkast welke nu mijn mini atelier is voor het opbergen van spullen, papier, schetsboeken, studie boeken, voorbeelden, noem het op, potjes, kwasten, lijm, alles wat ik nodig heb wel bij elkaar… potloden, houtskool en ga zo maar door. Toch kan ik het nog niet zo pakken allemaal.. daar is de kast alweer te klein voor, kortom… een atelier ruimte is hier een grote wens, liefst nog zelfs elders, wel in de buurt, maar ergens verderop of zo, hahaha

  X

 10. Cuisine Céline schreef:

  Mooi opgeruimd! Ik zou dat beter ook eens doen 😉

 11. Haha, herkenbaar! Steeds weer nieuwe dingen kopen die je eigenlijk al had!

 12. Connie schreef:

  Opgeruimd staat netjes!?

 13. dediydiva schreef:

  Geweldig overzichtelijk. Dat herinnert mij eraan dat ik ook nog een kast vol troep heb, die schreeuwt om actie…

 14. Mooi opgeruimd allemaal 🙂 Wel fijn dat je nu alles goed kan vinden!

 15. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een mooie upgrade! Hier is het nog niet zo heel geordend, heb laatste 2 kartonnen dozen bij de Ikea gehaald en daar zit een hoop ik. En nog een paar andere kleinere dozen. Heb je nu ook een kamer waar je lekker kan knutselen?

 16. dansenindestorm schreef:

  Ah, dit maakt me zo blij. 😀 Ik ben echt een enorme opruim-freak, haha.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL