Mini shoplog & Review: Prijsmepper outlet, knutselspullen

Shoplog Prijsmepper knutselspullen
Reclame

Shoplog Prijsmepper knutselspullen
Ken jij de Prijsmepper? Hier in Tilburg hebben we al een tijdje zo’n winkel. En ik ben fan! In dit artikel laat ik zien wat ik heb gekocht en laat ik zien wat ik met de producten heb gemaakt.

Prijsmepper outlet

De prijsmepper kende ik vroeger alleen van de stad Roermond. Na een bezoek aan de outlet gingen we altijd even naar het centrum van Roermond en bezochten we de Prijsmepper. De Prijsmepper zit in verschillende steden. Sinds een tijdje ook in Tilburg. Hier ben ik zo blij mee!

De Prijsmepper is de outlet van Kruidvat en Trekpleister. Ze verkopen er dus van alles voor 25%, 50% en 75% korting op de laagste prijs op de verpakking. Ook zijn er speciale aanbiedingen die nog goedkoper zijn.

Als ik ga, kijk ik sowieso bij de boeken (zijn altijd 50% korting). Ik koop daar vaak boeken voor € 1,- en € 2,-. Ook gewoon recente boeken en bekende schrijvers, zoals Tess Gerritsen, Karin Slaughter en Harlan Coben. Ook romantische boeken liggen er, maar dat is niet zo mijn smaak.

Knutselspullen bij de Prijsmepper

Natuurlijk kijk ik ook bij de knutselspullen. Dit keer hadden ze niet heel veel variatie maar ik heb toch wat leuks kunnen scoren. Het is altijd een verassing wat er weer ligt :-), soms meer soms minder. Volgens mij is het assortiment per Prijsmepper ook nog eens verschillend.

Advertentie

Villa Volance Diamond painting in een borduurring van € 3,99 voor € 1,99
Villa Volance Diamond painting 14,8×21 cm van € 2,99 voor € 1,49
Kaarten met krasfolie stickers van €1,69 voor € 0,25

Shoplog Prijsmepper 2022 knutselspullen kruidvat trekpleister

Villa Volance Diamond painting hoop

Van € 3,99 voor € 1,99

In de verpakking zit alles wat je nodig hebt om de borduurring met schattig tijgertje te maken. Ik heb wel vaker een diamond painting gemaakt dus het is bekend terrein. Wil je weten hoe diamond painten precies werkt, kijk dan eens in dit artikel: Diamond Painting #9: Action Diamond paintings canvas 29×29 cm (2022). In dit artikel leg ik het uitgebreid uit.

Het plakken van de steentjes op het doek met patroon en lijmlaag ging zoals verwacht goed. Er zitten ruim voldoende steentjes in de verpakking. Wat wel jammer is dat de lijmlaag bovenop het patroon ongeveer 0,5 cm buiten het patroon van de tijger komt. Dus toen ik de tijger helemaal had opgevuld met steentjes, zat er nog een plakkerige laag om de tijger heen.

Het doek in de borduurring doen, ging goed. Al had ik wel nog twee extra handen nodig om mij te helpen. Voor € 1,99 zeker de moeite waard om te kopen :-).
Shoplog Prijsmepper 2022 kruidvat diamond painting hoop

Villa Volance Diamond painting 14,8×21 cm

Van € 2,99 voor € 1,49

Advertentie

Elke keer komen er bij Kruidvat en trekpleister nieuwe Diamond painting setjes. Al eens eerder maakte ik uit deze serie een koala (Review: Kruidvat Diamond Painting). Ik wist dus al een beetje wat ik kon verwachten :-). En ook deze versie met luchtballonnen stelde mij niet teleur. De inhoud is zoals je verwacht van een diamond painting, er zitten ruim voldoende steentjes bij en de kwaliteit van de papieren poster met patroon is stevig. Het enige wat ik een beetje jammer vind dat de blauwe en groene tinten best wel op elkaar lijken. Daardoor valt de grootste ballon niet zo op. Maar ook nu weer, € 1,49 zeker waard!
Shoplog knutselspullen Prijsmepper diamond painting

Kaarten met krasfolie stickers

Van €1,69 voor € 0,25

In het boekje zitten 10 kaarten. Ik koos er twee uit, eentje met een ijsje en de andere met hartjes. De kaarten maakte ik iets kleiner en plakte ik op een blanco licht roze kaart (Action). De kaarten versierde ik nog extra met beren en cadeautjes. Deze kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Afbeeldingen beren (geschikt voor te knutselen).

Op de plekken waar straks de krasfolie komt, zette ik een tekst. Bij de kaart met het ijsje koos ik voor een label ‘Fijne verjaardag’. Deze kun je ook gratis downloaden op mijn blog: Categorie: gratis printables . Op de kaart met hartjes koos ik voor een handgeschreven tekst met hartjes.
Shoplog Prijsmepper 2022 kaarten maken kraskaart
Op het laatst plakte ik de krasfolie op de kaart. Om nu de teksten te zien moet er gekrast worden :-). Voor € 0,25 natuurlijk een koopje. Ik vind het idee van de kraslagen erg leuk en je kunt aan de kaarten ook nog je eigen draai geven
Zelf een kraskaart maken knutselspullen prijsmepper

Kom jij wel eens bij de Prijsmepper? En zo ja, wat koop jij er graag?

© Nobody ELSe

14 reacties

    1. Ik snap je teleurstelling. In Roermond heeft de winkel ook echt lang gezeten. Daar kende ik de Prijsmepper ook van.

  1. Interessant als je zo een winkel in je buurt hebt. Ik had er nog niet van gehoord maar woon dan ook in België.

  2. Toevallig ben ik er gisteren nog geweest. Ze zijn ideaal als je tweeling naar kinderfeestjes moet. Voor beide heren had ik een nieuwe rugzak gekocht en een doos met waterballen erin. Daarna nog bij een andere winkel met korting Carcassonne Junior gescoord, wat LEGO voor de een en fossielen uithakken voor de ander. Ik zeg niks meer aan doen haha. Hebben se genoeg om uit te pakken maar wel budgetproof

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.