Nieuwe collectie knutselspullen Kerst Kruidvat en Trekpleister

knutselspullen kerst kruidvat trekpleister
Reclame

knutselspullen kerst kruidvat trekpleister
Kruidvat en Trekpleister hebben nu een nieuwe collectie knutselspullen voor kerst in de winkel liggen. Ik kreeg de mogelijkheid om deze collectie eerder te bekijken en ik mocht al wat producten gebruiken om te knutselen :-). Het zijn 2 verschillende stijlen per winkel dus voor ieder wat wils :-). En ik was aangenaam verrast!

4 verschillende kerststijlen

Toen ik alleen kerstspulletjes zag was ik als eerste verrast door de 4 verschillende stijlen. De stijlen zijn heel modern en grafisch. Niet typisch alleen rood-groen met een kerstman en een kerstboom zullen we maar zeggen ;-). Sommige stijlen vond ik wel wat Scandinavisch hebben. En hier hou ik zelf heel erg van. Op sommige producten zit een mooie glitter of folie finish. Dit maakt het extra chique en dat past weer goed bij de kerstperiode.

Deze 2 stijlen liggen bij trekpleister
Stijl 1
trekpleister knutselspullen kerst
Stijl 2
knutselspullen kerst trekpleister

Deze 2 stijlen liggen bij Kruidvat
Stijl 1
kruidvat kerst knutselspullen collectie
Stijl 2
Kruidvat kerstcollectie knutselspullen kaarten maken

De collecties bestaan o.a. uit kaarten en enveloppen, tape, strikjes, plakparels, ponsen, stickers, tags, lintjes, papierblokken, stempels en DIY boeken. Dus een ruime keuze aan verschillende producten. Niet alles staat dus op de foto’s :-).

Het kerst DIY boek en de kerst papierblokken

Advertentie

Het meest enthousiast ben ik toch wel over het DIY boek. Dit product had ik nog nooit eerder gezien. In dit boek zitten 40 pagina’s (20 vellen) met o.a. stickers, papier met een verschillende patroontjes, voorgestanste labels en tags, kant-en-klare kaarten om te versturen, vlaggetjes en voorgestanste vormen die je ergens op zou kunnen plakken. Dit allemaal in één bepaalde stijl, je kunt dus alles met elkaar combineren :-). En dat alles maar voor € 1,99!
kerst DIY boek kruidvat trekpleister
Erg mooi vind ik ook de papierblokken. Elke blok heeft 24 vellen met 6 verschillende designs met een folie afwerking.
kerst papierblokken kruidvat trekpleister

Knutselen met de kerstpullen van Kruidvat en Trekpleister

Natuurlijk ben ik ook lekker aan de slag gegaan met deze spulletjes. Hieronder wat ik tot nu toe gemaakt heb :-).

Cadeaudoosjes en kaarten Stijl 1 Trekpleister
cadeaudoosjes kerst knutselspullen trekpleister
Kaarten maken knutselspullen kerst Trekpleister
Zelf kaarten maken kerst knutselen trekpleister

Cadeaudoosjes en kaarten Stijl 2 Trekpleister
Trekpleister knutselcollectie kerst cadeaudoosjes
Kaarten maken Kerstcollectie knutselspullen Trekpleister
Kaarten maken Kerstcollectie knutselspullen Trekpleister

Cadeaudoosjes en kaarten Stijl 1 Kruidvat
cadeaudoosjes kruidvat kerst collectie knutselspullen
Kerst kruidvat zelf kaarten maken knutselen
kerstkaarten zelf maken kruidvat kerst collectie

Cadeaudoosjes en kaarten Stijl 2 Kruidvat
Kruidvat kerstspullen knutselen cadeaudoosjes
zelf kerstkaarten maken knutselspullen kerst kruidvat
knutselspullen kruidvat voor kerstkaarten

Advertentie

Welke stijl heeft jouw voorkeur :-)?

Dit artikel bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd.

© Nobody ELSe

26 reacties

  1. Grappig dat jij op dezelfde dag een artikel erover had geschreven. En wat goed dat je al zoveel gemaakt had toen! Ik zit nu wel heel erg te twijfelen of ik niet ook de DIY boeken van de trekpleister wil haha

  2. Eigenlijk ben ik nog niet zo in de stemming, deze spulletjes zijn wel erg leuk! En het zal wel snel uitverkocht zijn voor die prijs. Ik ga binnenkort eens kijken. Welke stijl ik het leukste vind? Liefst geen standaard rood en groen, verder is het moeilijk kiezen, denk ik..

  3. Ik heb 2 verschillende boekjes gekocht. De roze met groen is mijn favoriet. Maar ze zijn allemaal leuk. Inderdaad niet zo rood- groen, traditioneel kerstachtig. Fijn dat ik nu ook leuke voorbeelden heb om kerstkaarten te maken?. Dank je wel Els!

  4. Ik vind ze allemaal leuk! er is niet een stijl die meer of minder aandoet voor mij, komt ook omdat ik dit al jaren niet meer doe, maar als ik nog kan versturen gekochte kaarten verstuur, hahahaha

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.