Onze kerstbomen 2015

26 Responses

 1. Jannie verdonk schreef:

  Wat kost deze boom

 2. Olga schreef:

  Ik heb dit jaar een kleine kunstboom in huis staan en wat lampjes. De kaarten staan op het tv-meubel en dat is het voor dit jaar. Normaal stond er dus een grote kunstboom in de hoek, maar dat leek me met mijn kleine kind niet heel praktisch. Maar hij heeft zich goed gedragen, dus volgend jaar is deze weer van de partij. Ik vind dat leuk trouwens, zo’n houten boom. Staat, of stond, mooi!

 3. dedotties schreef:

  Ik vind ze allebei erg mooi! Die witte is wel iets dat je niet zo veel ziet dus die vind ik extra speciaal!

 4. DinjaDONUT schreef:

  Wat leuk die kerstbomen! Goed dat je voor een kunst kerstboom bent gegaan, ik vind het altijd zo zonde van die echte kerstbomen.
  Die houten variant past inderdaad goed bij de plinten zo 😉

 5. Irma schreef:

  Oh die houten kerstboom is wel echt heel gaaf. Leuk en creatief gedaan!

 6. Michelle schreef:

  Die houten kerstbomen vind ik altijd zo mooi! Zo eentje komt er hier ook vast nog wel eens. Leuk dat je je eigen versiering in de boom hebt gehangen, veel persoonlijker dan gekochte materialen natuurlijk. Ik wens je hele gezellige kerstdagen toe!

 7. Florentine schreef:

  Wauw, die houten witte kerstboom, geweldig!
  Fijne kerstdagen, geniet ervan 🙂 Veel liefs

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een gave persoonlijke bomen zijn het geworden. Hier ook heerlijk een neppe kerstboom in huis! Fijne feestdagen meis!

 9. Jenn schreef:

  Ziet er mooi uit! Fijne feestdagen!

 10. Inge schreef:

  Wat leuk zeg! Je witte, houten boom is ook erg leuk! Mooie plaats ook om kaarten en accessoires te bewaren en de echte kerstboom voor de ballen te bewaren! Die houten zou ik ook wel in huis willen! 🙂

 11. Jolet schreef:

  Dat ziet er heel gezellig en kerstig uit!

 12. Marion schreef:

  Die houten is inderdaad echt heel erg gaaf. Zou ik ook rustig hier in huis zetten. Zelf heb ik dit jaar voor het eerst een echte kerstboom. Het is dan wel een kleintje, maar ik vind het helemaal geweldig!

 13. Sammie schreef:

  Wat heb je mooie foto’s weten te maken van je boom, hij knalt gewoon van het scherm af! De houten versie vind ik ook erg leuk.

 14. Morgaine schreef:

  hahaha ja soms moet je in de zomer al beginnen, iets wat in de kleding buisness heel normaal is overigens, ooit werkte ik bij Babyhallen, dochterbedrijf van Prenatal toen, en baby en zwangerschaps kleding, als iedereen stikte met 30 graden, waren wij de skipakken al aan het prijzen, hahahaha Dus voor mij niks geks aan om in de zomer een boom te schilderen 😉 Heel logisch juist eigenlijk! Hij is mooi geworden!

  Hier nul kerstversiering, ik ben toch maar alleen, en het opzetten ervan zou nog gaan, maar het opruimen erna is een crime voor mij gebleken al jaren terug en dus ben ik ermee gestopt, ik had twee nepbomen op den duur, eentje zette ik er maar neer hoor, en die heb ik zelfs gedoneerd aan de kringloop winkel… het komt ooit wel weer, maar nu? Lang leve dat ik weinig hoef te doen, hahaha

  X

 15. Nicole Orriëns schreef:

  Oh, vind je witte houten kerstboom echt geweldig zeg! Dat had ik niet gedacht. Normaliter heb ik weinig met houten kerstbomen maar deze vind ik bijzonder leuk. Ook handig zo met die kaarten er op!

 16. writingmonique schreef:

  Wat gezellig! De houten kerstboom vind ik erg leuk!

 17. Connie schreef:

  Zo Els, de bomen zien er leuk uit. Leuke kaart met de vilten figuurtjes erop. ?. Hopelijk komen er nog meer kaartjes bij.
  De houten boom is zo veel mooier nu je deze geverfd hebt.
  Geniet van jullie vrije dagen.
  ????

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.