Zoek
Sluit dit zoekvak.

Review: Acryl parelmoer verf action

Review Action Acrylic pearl paint parelmoer verf
Reclame

Review Action Acrylic pearl paint parelmoer verf
Zoals je misschien weet heb ik een black journal en maak ik graag kaartjes. Een black journal is een bullet journal met zwarte pagina’s. Nu verkoopt Action parelmoer verf, ik kon niet wachten deze te testen in mijn black journal en met kaarten maken. In dit artikel laat ik het resultaat zien.

Action parelmoer verf

De Action parelmoer verf (in het Engels Acrylic pearl paint) is te koop voor € 1,49. In de verpakking zitten 6 flesjes met elk 20 ml, in de kleuren zilver, roze, paars, blauw, groen en geel.
Acryl parelmoer verf action review

Kleurentest

In mijn black journal heb ik achteraan een pagina met daarop een test van alle stiften, markers en gelpennen die ik gebruik. Zo weet ik precies hoe deze eruit zien in mijn black journal. Voor de parelmoer verf wilde ik ook een test maken.

Op een bordje deed ik van alle kleuren een beetje verf. En wat schrok ik! De verf lijkt op het bordje helemaal geen kleur te hebben. Ze waren ook bijna niet uit elkaar te houden. Maar tot mijn grote verbazing werd de kleur gelijk zichtbaar bij het aanbrengen in mijn journal. Met een wattenstaafje zonder water heb ik deze kleuren streepjes ruim aangebracht. Hierbij heb ik één laagje verf gebruikt.
Acryl parelmoer verf action kleuren swatch

Pagina’s in mijn black journal maken

Advertentie

Maar de beste test is toch wel de parelmoer verf echt gebruiken. In mijn black journal maak ik regelmatig een quote/zin. Dit keer koos ik voor ‘You make me smile’. Deze zin zette ik eerste met potlood op het papier en vervolgens heb ik deze overtrokken met een witte gelpen (Mus Mijn black journal pennenset). Met de parelmoer verf en een wattenstaafje maakte ik confetti op de pagina. Ik gebruikte alle kleuren parelmoer verf.
Acryl parelmoer verf action black journal
Om de verf extra te testen wilde ik met een kwast een verfstreep te maken, daarom maakte ik deze pagina. De inspiratie voor deze pagina’s vond ik op Pinterest. Hier zie je echt de verf in het licht glanzen.
Acryl parelmoer verf action black journal regenboog

Kaarten maken met parelmoer verf

De eerste kaart die ik maakte met deze parelmoer verf is deze kaart met hartjes en een olifantje. Uit zwart papier sneed ik hartjes die ik vervolgens kleurde met de roze parelmoer verf. Als je de kaart nu in het licht draait verkleuren de hartjes van zwart naar een roze glans.
Acryl parelmoer verf action kaarten maken

Bij deze kaart verfde ik een stuk zwart papier met de gele parelmoer verf. Deze gebruikte ik als achtergrond samen met een bloemetjes achtergrond (deze komt uit een papierblok van Action). Op de voorgrond plakte ik nog een kanten lint (Action), kader met bloemen en een label met ‘Van harte gefeliciteerd’. Deze kun je gratis downloaden in het artikel: Gratis printable: Deel 3 Labels met Nederlandse teksten voor o.a. kaarten maken en cadeaulabels.
Acryl parelmoer verf action kaart maken

Conclusie Action parelmoer verf

De verf heeft mij positief verrast voor het geld wat je voor moet betalen. De verf heeft een prima dekking en mooie kleuren. Ik ga deze verf zeker vaker gebruiken, vooral in mijn black journal op de zwarte pagina’s heeft het zo’n mooi effect.

Voor deze review heb ik de Action parelmoer verf gekregen

© Nobody ELSe

7 reacties

  1. Ik vind dat je weer leuke dingen hebt gedaan er mee. En goed om te weten dat je dus moet oppassen om te weten welke kleur je gebruikt zodat je niet ineens met een verrassing staat. Hoewel, dat soms ook nog eens positief kan uitdraaien.

    Tof hoe je er ook in bent geslaagd om de verf zo leuk in kaartjes te brengen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.