Review: Action boek Handlettering Decotime

22 Responses

 1. Kim schreef:

  Wat een onwijs leuk boek! Ik ben al op zoek gegaan in de action maar kon deze ook niet vinden. Als ze er zijn neem ik sowieso de ander ook mee, altijd al willen tekenen en mooi kunnen schrijven!

 2. Bianca Ronday schreef:

  Wat super, dank je wel voor deze tip. Maandag maar even kijken of ik hem nog ergens kan vinden. 2 euro is echt geen geld voor zoiets leuks.

 3. T.A. schreef:

  Leuk gedaan Els , maar ik zie wel dat jij meer geduld hebt als ik .

 4. Anouk schreef:

  Wat fijn voor je dat je webskte weer werkt :-).
  Ik kan me voorstellen dat er problemen zijn als er ineens zoveel verkeer komt!

 5. Morgaine schreef:

  Zoals je weet zit ik nog altijd in de haaklfow, maar misschien ga ik even kijken voor mijn dochter, die vroeg al of ik mijn calligraphie spullen nog heb, ja die heb ik, liggen en staan hier naast mij zelfs, maar ik vergeet het telkens, en dit kan ik voor dat bedrag gewoon als nieuw geven 😀

  Dank je voor deze tip!

  X

 6. Lief meisje schreef:

  Hij ligt hier nog in de kast. Nog even tijd vinden om er wat mee te gaan doen.

 7. Lievelyne schreef:

  Wat leuk! Waar liggen ze ergens? Nog nooit gezien 🙂 Leuke blog ook!

  • Els schreef:

   Bij ons lagen ze op de onderste plank bij de kaarten maak artikelen :-).

 8. Romy schreef:

  Wauw, wat een onwijs leuk en handig boek om mee te oefenen! Ik vind er echt leuke voorbeelden in staan. Helaas ben ik hem bij onze Action ook nog nooit tegengekomen. Ik ga binnenkort weer eens kijken. Het zou leuk zijn als ik nog een exemplaar kan bemachtigen.

  • Els schreef:

   Volgens mij zijn ze er nu weer voldoende, maar ja, voor je het weet zijn ze weer weg.

 9. Jeanine schreef:

  Na een paar keer uitverkocht heb ik hem uiteindelijk ook kunnen bemachtigen. Erg leuk boek, ik probeer de opdracht heen wel in een schetsboek.. Nu stond ik gisteren weer voor een uitverkocht kalligrafiestiften schap..

  Groetjes. Jeanine.

 10. Marieke schreef:

  Oh je hebt echt al wat opdrachten gemaakt. Echt superleuk. Ik heb het boek ook eindelijk gekocht. En ben gisteren begonnen met handletteren. Vind het erg lastig, maar wel erg leuk om te doen.

 11. Yolanda schreef:

  Leuke review! Ik ga vandaag kijken of ze het hier in Frankrijk ook verkopen. Ben zo benieuwd.

 12. lifestylemommys schreef:

  Wat is het een leuk artikel geworden! Ik heb het boek ook en je hebt het zo beschreven en laten zien dat er niets meer aan toe te voegen valt. Super gedaan, dit artikel ga ik dus zeker delen 😀

 13. Connie schreef:

  Ook ik ben diverse malen naar de action geweest en uiteindelijk het boek kunnen kopen.?
  Ben er nog niet in begonnen maar als ik het zo zie erg leuk om te doen. Hopelijk niet te moeilijk voor mij. Ik schrijf links en realiseer me nu dat het weleens moeilijk kan gaan worden omdat de ring in de weg zit wanneer ik op de rechter pagina moet gaan schrijven. Heb ik namelijk ook met een ringband, maar daar kun je de vellen papier uithalen en ” los” op schrijven.

 14. misseagles schreef:

  Ik ga vandaag weer eens kijken bij de Action want ik wil hem ook!!

 15. MarjonS schreef:

  Boek lijkt me erg leuk. Helaas ook al zeer snel uitverkocht bij Action.