Review: Action Cadeaudoosjes Decotime

action review cadeaudoosjes decotime
Laatst plaatste ik een shoplog met allemaal knutselspulletjes die ik kocht bij de Action en HEMA. Vandaag de tweede review, de cadeaudoosjes van Decotime. Benieuwd naar wat ik van dit product vond? Lees dan gauw verder :-).


Al eerder kocht ik een set om cadeaudoosjes te maken bij de Action. Nu hadden ze weer andere doosjes dus tijd om een nieuwe setje te kopen en te proberen. Deze set waarmee je 4 cadeaudoosjes kunt maken en versieren kostte € 0,89.
Action_cadeaudoosjes_1_verpakking

Eerste indruk

In het pakketje zitten 4 A4 velletjes met de cadeaudoosjes, 2 vellen met versiering, een zakjes met knoopjes, dubbelzijdige foamtape en een lintje. Het ziet er goed uit.
Action_cadeaudoosjes_2_Inhoud
Alle vellen zijn voorgesneden, ik hoefde dus niks uit te knippen. Alles kon ik makkelijk uit het papier drukken. Wel zo fijn :-).
Action_cadeaudoosjes_3_Uigesneden
De vellen met versiering zijn ook allemaal voorgesneden. Ik vond ze heel schattig.
Action_cadeaudoosjes_4_versiering

Aan de slag

Als eerste heb ik alle 4 de doosjes in elkaar gezet. Hiervoor gebuikte ik dubbelzijdige tape. Deze zit niet in het pakketje. Het in elkaar zetten ging niet altijd even handig. Een korte instructie was bij sommige doosjes wel fijn geweest. Het papier is ook niet zo dik. Dat is jammer, want daardoor zijn de doosjes niet zo stevig. Uiteindelijk kwam het wel goed :-).
action cadeaudoosjes
Na het in elkaar zetten begon het versieren. Op de verpakking staan 4 voorbeelden. Ik heb me hier een beetje aan gehouden, maar niet helemaal. Eigenwijs dat ik ben ;-). Er zit genoeg versiering bij om zowel de voorkant als de achterkant van het doosje te versieren.

De doosjes die ik heb gemaakt:
action cadeaudoosjes verjaardag

cadeaudoosjes kraamvisite Action

Conclusie

 • Tijd: 1-2 uurtjes
 • Moeilijkheid: Makkelijk
 • Eindcijfer: 7

Erg leuke setjes en ik zou het zeker aanraden om te kopen. Waarom dan een 7? Ik zou het fijner hebben gevonden als het papier van de doosjes net wat dikker was. Dan blijft het doosjes netter. Een instructie hoe je de doosjes in elkaar zet was ook makkelijk geweest.

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Action vilten figuur hert
Review: Boek “My felt doll” van Shelly Down
Review: Diverse knutselpakketten Action, Aldi en SoLow
Review: Chinees DIY knutselpakket
Review: Maak je eigen chocoladeletter Action
Review: Minion spaarpot verven van de Action
Review: Uiltjes slinger maken van Action
Review: Decotime Maak je eigen cadeaudoosje
Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action

Voor meer reviews: klik hier

© Nobody ELSe

Tags: , , ,

15 Reacties

Trackback  •  Comments RSS

 1. twinkelbella schreef:

  Voor dit soort spulletjes heb ik dus echt een zwak haha, het ziet er zo leuk uit. Wel jammer dat het te dun is, kan er eventueel dik papier achter geplakt worden of is dit lastig?

 2. Yolanda schreef:

  Voor een klein prijsje hele leuke doosjes. 🙂

 3. Esmay schreef:

  Jammer van het dunne papier. Is met dit soort dingen inderdaad niet zo handig. Gelukkig is het resultaat meer dan alleen geslaagd! 🙂

 4. Michelle schreef:

  Wat een mooie doosjes! Jammer van het dunne papier, maar eigenlijk mogen we dat ook niet verwachten van de Action met dit soort prijsjes he. Desondanks is het wel een hele leuke manier van geld of een klein cadeautje geven.

 5. HosteSarah schreef:

  Jammer van dat dun papier maar hoe dan ook erg mooie doosjes. Ook fijn dat je er toch een tijdje mee bezig bent… altijd leuk om zo creatief bezig te kunnen zijn vind ik dan 🙂

 6. Morgaine schreef:

  Voor wie dit eerst leest en even nadenkt, kan het karton dus eerst verstevigen met ander papier of zo, dat is dan wat ik zou proberen, dubbelzijdig maken, kost iets meer, maar als het dan steviger wordt… en ja, wat kun je verwachten voor die prijs denk ik dan ook, soms goed, soms niks, hahahaha

  Dat is net als met goedkope kralen vinden bij de blokker en het merendeel blijkt niet goed te zijn dat er niet eens een gat in de kraal zit maar samen gesmolten is, kortom, ik kijk naar het project en dan beslis ik, goedkoop of duurkoop 😉

  Ze zijn wel errug schattig geworden! Dat kun je wel aan jou overlaten 😀

  X

 7. Sheila @ beineffable.com schreef:

  Dit is handig om te weten. Harstikke leuk voor kinderen om te krijgen. En natuurlijk voor aanstaande/jonge ouders.

 8. Dit vind ik leuk! Heel cute en het doosje zelf al is een cadeau vind ik.

 9. Sanne schreef:

  Ze zien er wel super leuk uit. Ik wist niet dat ze dat verkochten bij de Action. 🙂

 10. Connie schreef:

  Zo’n doosje is al een kadootje op zich. Erg schattig en mooi gemaakt.

 11. Super leuk, ga ik ook onthouden!

 12. Jenn schreef:

  Wat een leuk resultaat!

 13. Angèlique schreef:

  Jammer van het dunne karton, als het wat dikker was geweest blijft het inderdaad langer mooi. Maar ik vind ze wel echt super leuk!

 14. Ilse Verhoeven schreef:

  Ah dat vond ik dus ook dat het karton een beetje te dun was.

  Maar voor de rest wel prima doosjes 🙂

 15. zazazoobeauty schreef:

  Wat leuk zeg!! Deze ga ik even onthouden 😄

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Top