Review: Action Diamond Painting 40×60 cm groot

13 Responses

 1. Joke Wams schreef:

  Ik diamond paint al een jaar of 5. Ik ben er verslaafd aan. Ik vind het een heerlijke ontspannende hobby. Mijn ervaring is dat ik voorheen niet zo weg was van diamond paintings met ronde steentjes. Die mening heb ik inmiddels wel bijgesteld. Nu vind ik beide heel erg leuk. Ik ben inmiddels klaar voor een volgende uitdaging: Een Josephine Wall Diamond Painting. Eerst nog op zoek naar mijn opbergruimte, want die heb ik als diamond painter altijd te kort, hihi.

 2. Mare au clerc schreef:

  Bonjour est ce que vous avez des tableaux de Diamonds painting svp

 3. Diamond painting schreef:

  Erg leuk artikel over de action diamond painting

 4. Debbie Buijs schreef:

  Zijn deze nog steeds te koop? Zoja waar liggen ze?

 5. A de bruijn schreef:

  Ik heb ze allemaal al gedaan die painting van de action kan alleen geen lijsten er voor kopen want zijn 60 bij 40 en niet te kopen bij action erg jammer

 6. Heidi schreef:

  • Wat zijn ze mooi die der liggen.
  • Hier maakt mijn jongste zus dat graag.
  • Ik zelf heb dat ene keer gedaan, en vind dat super leuk ook.

 7. M.-Th. schreef:

  Wat een geduld-werk maar wel met een mooi resultaat!

 8. Romy schreef:

  Wat een mooie zeg! Vooral die met vlinders, die jij hebt gemaakt, is prachtig. Ik ga deze even tippen aan mijn schoonouders. Die zijn sinds kort helemaal weg van diamond paintings.

 9. Oeh het is prachtig, vooral met de vlinders. En ik snap je dat grote vlakken met dezelfde kleur minder leuk zijn om te doen.

 10. Harmke ten Klooster schreef:

  Ziet er heel erg mooi uit!! Bedankt voor je fijne tips, zo komen we de winter wel door!

 11. Morgaine schreef:

  Ziet er mooi uit, ik zie het weleens op tv, er zijn mensen heus waar aan verslaafd inmiddels, iets wat ik wel kan snappen trouwens, hahahaha Zelf begin ik er niet aan, hoe mooi ook, het is net als mini steck bijna, alleen dat kon je weer uithalen en weer iets nieuws van maken, misschien moeten ze dat maar weer introduceren. 😉 Ik heb nog een heleboel kleuren staan… mini steck dus…

  x

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.