Review: Action Diamond Painting Decotime

30 Responses

 1. Silerna schreef:

  Ik aas al maanden op de paintings, maar bij ons komen ze maar niet. Heel jammer.
  Ik koop al mijn paintings op de Aliexpress. Voor een prikkie heb je de allermooiste afbeeldingen! Ik heb er al 5 gemaakt en nieuwe zijn onderweg. Het is even wat anders dan tekenen 🙂

 2. Mulan schreef:

  Leuk je bericht over diamond painting. Zelf ben ik hier ook mee bezig.

  Bij AliExpress kun je uit zoveel leuke en verschillende dingen kiezen. Je hebt vierkante en ronde steentjes. Zelf bestelde ik eerst altijd een diamond painting met vierkante steentjes. Dacht dat dit mooier was, dat het beter aansluit dan de ronde. Maar ik heb nu eentje met ronde steentjes en ik moet zeggen dat het me reuze meevalt. Best wel voor herhaling vatbaar die ronde steentjes. De steentjes van AliExpress zijn niet doorschijnend, maar vol van kleur.

  Ik vind het een erg plezierige en rustgevende bezigheid.

  De Xenos had ze ook een tijdje, maar ik weet niet of zij de diamond paintings nog hebben.

  Pipoos heeft ze ook, maar daar zijn ze echt een stuk duurder. Wel mooie prints ook.

  Tips:
  Let op de grootte bij het bestellen van een diamond painting. Als het plaatje heel erg gedetailleerd is, wordt het ook mooier als je een grotere maat besteld.

  Als je wil uitvinden of diamond painting iets voor jou is, bestel dan een kleiner formaat met minder details. Eentje met niet al teveel kleuren.

 3. Miranda schreef:

  Ik wil iedere keer ook kopen maar dannzijn zr op

  • koopman schreef:

   Heb ik ook steeds, en dan probeer de verschillende action winkels te bellen maar die kan je niet bellen. Het hoofdkantoor gebeld waar ze wel verkrijgbaar zijn maar dat kon ze niet zien, moeten we alle winkels maar af kreeg ik te horen……slechte service

 4. Klaartje Jokers schreef:

  Ik heb de vlinder gekocht.
  Heb van al de kleuren behoorlijk over.
  Voor dat geld is het zeker geen miskoop.

 5. Lien van der Welle schreef:

  kun je ze ook via de post bestellen bij action?

 6. Ed Buysman schreef:

  Weten alle mensen dat je bij aliexpress invoerrechten moet gaan betalen als je product boven de 22 euro is?

 7. Rineke schreef:

  Hoe duur bij de Action, wil het graag gaan proberen of het lukt?

 8. Mattie de ridder schreef:

  Bij ons in Middelburg niet te krijgen

 9. Samantha Van Beveren schreef:

  Heey zelf 1 maken voor u nichtje is ook leuk met de steentje die u over heeft en dan gewoon een kleurplaat uitprinten en dubbelzijdig doorschijnen tape en dan zelf de kleuren laten kiezen is ook leuk

 10. Tamara schreef:

  Ik ben bij verschillende action’s geweest om er 1 te halen voor mijn nichtje van 4 maar ik krijg steeds nee dat hebben we niet. Ik ben bij action Amstelveen zelfs schandalig behandeld omdat er meerderewaren die erom gevraagd hadden en die man niet goed werd van het gezeur om die dingen. Zelf maak ik liever grote painting van Ali-express maar omdat die kleine meid het prachtig vindt en wil helpen wou ik er één voor haar zelf kopen!

  • Els schreef:

   Wat enorm jammer dat je er geen hebt kunnen kopen. Hopelijk komen ze snel weer binnen. Ik zag trouwens bij AliExpress ook kleinere versies ?.

 11. Morgaine schreef:

  Wie weet ooit een keer maar ik heb al zoveel hobby’s, meid hoe doe jij dit toch, volgens mij elke dag weer en opnieuw!

  X

 12. Nicole Orriëns schreef:

  Ik las dit even omdat mijn buurvrouw er interesse in heeft. Ik vind het resultaat toch wel heel mooi! Maar het lijkt me een enorm priegelwerkje.

 13. Rebecca Denise schreef:

  Het eind resultaat is ook niet helemaal mijn ding, maar het lijkt me wel heel fijn om mee bezig te zijn. Je hoofd even op 0 zetten en alleen daar mee bezig zijn. Het eindresultaat moet ik dan maar even weg denken haha

 14. Florentine schreef:

  Erg leuk, en zeker voor die prijs! Inderdaad leuk om eens uit te proberen:-)

 15. Een vriendin van me doet het ook, ik krijg er zelf de kriebels van. Iets met geen geduld 😉

 16. DinjaDONUT schreef:

  Leuk dat je het voor zo’n goedkoop prijsje kon proberen (wat je toch allemaal kan vinden bij action…)! Ik vind het er best mooi uit zien hoor, maar het lijkt me echt niks om zelf te doen, zoveel geduld heb ik niet :p

 17. Ellen1979 schreef:

  Wat leuk dat je het ook heb geprobeerd! Ik ben er dol op om te doen… i.d.d. een erg leuke techniek. Ik heb wat grote besteld op aliexpress. Daar is de keuze reuze. Je kan ook van een eigen foto een laten maken.
  Ik heb er een gekocht met ronde steentjes en een met vierkante. Vooral die laatste waar ik net wat meer geld aan uit heb gegeven vind ik erg leuk worden. Niet teveel blingbling, wel kleurrijk. Met een grotere is het wel zaak aan een rand te beginnen. Je gaat anders echt met je hand op de plak zitten. I.p.v. tikken met het bakje schud ik een beetje. Ik heb alleen nog geen idee wat ik met het eindresultaat ga doen 🙂

  • Els schreef:

   Bedankt voor je uitgebreide reactie :-). Ik zal eens op AliExpress gaan kijken, ben fan van Ali :-). Vierkante steentjes lijken me ook wel echt mooier. Ja, iets doen met het eindresultaat lijkt me ook echt wel lastig. Ik heb zin in een nieuw project :-).

 18. Voor mij ook iets te veel blink en niet mijn ding!
  Maar als de dames hier in huis wat groter zijn gaan ze zoiets sowieso wel willen maken! hahahaha

 19. Romy schreef:

  Wat leuk dat je dit pakket hebt uitgeprobeerd en wat een fijne, eerlijke review! Ik had nog nooit van diamond painting gehoord, maar het ziet er heel leuk uit. Zelf zou ik hier alleen niet het geduld voor hebben, vrees ik 😉

 20. Linda Meester schreef:

  Ik zag ze liggen bij Action en dacht direct aan alle losse steentjes die onze kruimeldief verblijden met drie dochtertjes. Maar het plak goed zeg je, dan de losse plakvellen toch maar eens de deur uit doe en ze als diamonds laten schitteren

 21. lifestylemommys schreef:

  Dit ziet er leuk uit zeg! Ik heb zelf geen ervaring met Diamond Painting maar het lijken een beetje dezelfde steentjes als die ik gebruik bij het Hotfixen 🙂 Aangezien dit momenteel een echte hype is ga ik je artikel zeker even delen 😀

  • Els schreef:

   Je hebt gelijk, het lijken inderdaad steentje die je gebruikt bij het Hotfixen! Geen idee of ze hetzelfde zijn. Bedankt voor het delen :-)!

 22. Simone schreef:

  Wat ben ik blij met dit artikel! Ik heb ook dat bericht op Facebook voorbij zien komen. Ook op Aliexpress vind je veel diamon painting spulletjes. Ik hou ook niet zo van het bling bling, maar toch denk ik dat ik dit, net als jij, eens een kans wil geven. Voor de prijs hoef je het in elk geval niet te laten.
  Ik ben benieuwd naar je volgende diamond painting project!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.