Review: Action DIY Magneet vellen

Review Action DIY magneten maken
Reclame

Review Action DIY magneten maken
Bij de Action kocht ik dit kleine DIY pakketje, “DIY magneet vellen om in te kleuren en uit te knippen”. Eerst twijfelde ik om deze mee te nemen, maar toen ik de prijs zag van € 0,49 verdween deze verpakking toch snel in mijn mandje. Ik was namelijk best benieuwd naar dit product, want is het niet leuk om zelf op een makkelijke manier magneten te maken?

Action DIY Magneet vellen

In de verpakking zitten 2 vellen met een leuke opdruk. Helaas wel 2 keer dezelfde alleen dan in spiegelbeeld. Ik koos voor de versie met de lama’s en cactussen. Maar er waren ook nog andere designs.
Action DIY Magneten knutselen verpakking

Action DIY Magneten knutselen magneet vellen

Inkleuren

Het magneetvel heb ik ingekleurd met mijn favoriete stiften, de twinmarkers ook van de Action. Ik koos kleuren die ik steeds terug liet komen op het vel. Zo blijft het toch een beetje rustig en ook één geheel.
Action DIY Magneten ingekleurd twinmarkers

Knippen

Advertentie

Het knippen ging veel makkelijk dan gedacht :-). Je knipt zo door de vellen heen met een simpel schaartje.

De magneten gebruiken

Ik wilde de magneten eigenlijk op mijn laptop doen, maar helaas was mijn laptop van aluminium en dat werkte helaas niet.

De magneten zijn verder ook niet zo sterk, nu gebruik ik ze op mijn kar met met knutselspullen van IKEA. Veel vrolijker toch?
Action DIY Magneten knutselen budgettip

Action DIY Magneten knutselen eindresultaat

Conclusie Action DIY magneet vellen

Voor € 0,49 echt een koopje natuurlijk! Het inkleuren gaat goed, het knippen is makkelijk en het resultaat vind ik zoals je kunt verwachten. Ik raad dit zeker aan om te gaan kopen. Ook erg leuk om met kinderen te maken :-).

Waar zou allemaal zelfgemaakte magneten opplakken?

Gerelateerde artikelen:

Review: Kruidvat handlettering & doodling
Review: Xenos DIY inspiratiemagazine
Review: Fotoprinter Canon Selphy CP1200
Review: HP Sprocket, pocket mini fotoprinter
Review: AliExpress Pigma Micron, Yeah of bleh?
Review: Action Bullet journal vs Leuchttrum1917
Review: Action, maak je eigen kerstkaarten boekjes
Review / budgettip: Twinmarkers Action, alcoholstiften
Review: Action Diamond Painting Decotime

Advertentie

Voor meer reviews: klik hier

© Nobody ELSe

8 reacties

  1. Dat is dan weer een beetje jammer, dat het niet zo sterk is, gezien het ook voor kinderen mede bedoeld is, moet dat gewoon goed zijn.

    Toch erg vrolijk geworden zo, leuk weer!

    X

  2. Wat geinig om te maken. Heel leuk idee van jou. Echt voor de kinderen om te doen.Action kun je veel leuke dingen kopen. Daar kom ik ook graag., Echt voor weinig geld.

  3. Wat een leuk idee om zoiets met kinderen te doen inderdaad! Ik denk dat mijn nichtje hier wel enthousiast van zou worden 🙂 De ingekleurde magneten staan ook echt heel leuk op je knutselkar trouwens.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.