Review: Action haaksets dieren (Feb 2023)

25 Responses

 1. Marjolijn Pietersen schreef:

  Super leuk gedaan ik ben nu ook bezig met het vosje maak hem voor mijn nichtje van 3

 2. Lillibeth schreef:

  Nog even over de ogen; ik heb vanavond de ogen van de eenhoorn gehaakt(die zijn gelijk aan je vosje) en kwam er ook eerst niet uit, totdat ik zag dat de 4e en laatste toer met halve vasten gehaakt moet worden, en nu zijn ze gelijk aan het voorbeeld! Verder idd ook erg verrast over de kwaliteit van het patroon en voldoende materiaal.

 3. Jetty schreef:

  Het lijkt wel of ze de roze rand aan het zwart hebben door gehaakt ipv. twee lagen op elkaar. Het ziet er inderdaad anders uit maar wel leuk.

 4. Manuela schreef:

  Ik vind de instructies niet echt geweldig, het is toch erg zoeken, zeker bij de kat. Ik was er aan begonnen maar heb het opgegeven want bijgevoegde instructies zijn ten eerste heel erg klein en moeilijk te lezen, en niet echt duidelijk naar mijn mening. Spijtig wel want ik vond het een mooie kat.

 5. Elly van Lier schreef:

  Ik vind de beschrijving erg klein niet goed te lezen

 6. E.N. schreef:

  Ik denk dat het aanbod van elke winkel verschilt…in de winkel in Sluis boden ze deze vandaag aan

 7. sylvana van der hersbach schreef:

  Is it easy because i have the fox to but don’t know anything about crochet animals

 8. Hof van t Hof schreef:

  Ik heb gezocht en t gevraagd maar niet gevonden ..misschien per filiaal verschillend…in welk vak lagen ze?

 9. Riek van t Hof-Akkerman schreef:

  Ze hebben ze niet bij de action …

 10. Jolande Fennema schreef:

  Leuke haakpakketten zijn ze NU in de winkel verkrijgbaar?

 11. Angelica schreef:

  Kun je dit ook haken als je nog nooit gehaakt hebt? Of is het te lastig voor beginners?

 12. lifestylemommys schreef:

  Het is echt een leukerd geworden zeg 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL