Review: Action Liquid watercolor (Lijkt op Ecoline)

22 Responses

 1. Etienne schreef:

  ik gebruik ecoline om te schrijven, heb een speciale pen, gemaakt uit glas, met een heel kleine hoeveelheid schrijf ik enkele zinnen. Leuke hieraan is dat ik veel variaties van kleuren kan gebruiken om te schrijven. ben eens benieuwd of de action variant ook zo lekker schrijft

 2. suzanne schreef:

  Hoi hoi,

  Misschien een stomme vraag, maar heb er zelf eigenlijk weinig verstand van. Als ik het zo bekijk kun je water hiermee kleuren.

  Ik heb blanco bellenblaas, als ik daar een druppeltje/druppels van deze kleuren bij gooi. Zal dat dan goed kleuren? Krijg je deze verf uit je kleding? Ik dacht te lezen dat het op waterbasis is?

  Groetjes Suus

 3. Nico ( via facebook CreaNic , aparte pagina Crea met Perkament ) schreef:

  Dit maakt mij erg nieuwsgierig , ik ga dit eens uitproberen op perkament , ik hou je op de hoogte hoe dit gaat aflopen.

 4. Daniëlle schreef:

  Bij mij lekken de potjes nogal, dus daar ga ik nog wel glazen potjes voor kopen. Ik heb er nog niet zoveel mee gewerkt, maar dit maakt me zeker weten enthousiast! Ik heb helaas alleen de blauwe tinten, maar het lijkt me leuk om ermee te werken!

 5. Heel mooi allemaal! De laatste tijd ben ik ook dol op waterverf en daar leuke dingen mee maken. (O.a. cadeaulabels. Ook over geblogd.) Deze vloeibare waterverf kocht ik vandaag, sta te popelen om het uit te proberen.

 6. Heidi schreef:

  Leuk zo die kaarten.
  Ik zelf verf niet zo graag, maar doet me wel twijfelen om toch eens verf in huis te halen.

 7. Marijke Campbell schreef:

  Tip: als je met wasco (met witte wasco geeft het het meest duidelijke effect) een tekening of een abstract patroon maakt kun je met water en ecoline hetzelfde doen als wat je gedaan hebt, wat ik ook heel mooi en kleurvol vindt hoor! De wasco neemt geen water en/of ecoline op, dus je basistekening blijft zichtbaar. Écht de moeite waard om te proberen. Als je wilt kan ik een foto van een voorbeeld sturen? Mvg Marijke Marijke Marijke

 8. Hafsa schreef:

  Hi, dit kan zeker! Simpelweg mengen met wat water zoals je bij aquarelverf doet. Heb wat mooie pastelteintjes weten te creëren op deze manier.

 9. Yova schreef:

  Deze inkt zeker heel leuk ermee doen. Leuk gedaan zo. Kleuren is zeker veel variatie ervan. Mooi gedaan!!!!!

 10. Mooi geworden! Koop je het aquarelpapier ook bij de Action?

 11. Marieke schreef:

  Wat gaaf!! Vooral die quote voor je bulletjournal is supermooi! ?

 12. Morgaine schreef:

  Fijn dat het nu ook in goedkopere versie verkrijgbaar is, ik heb al jaren een echte ecoline set en dat is eigenlijk best onbetaalbaar, maar ja, toen had je dit nog niet, hahaha

  Ik wil er ook weer wat mee gaan doen, maar dan net even anders 😉

  X

 13. Iris schreef:

  Wat leuk! Ik was hier heel erg benieuwd naar. Maar toch vraag ik mij af of de kleuren ook wat lichter kunnen. ik vind ze namelijk persoonlijk iets te donker.

 14. Irene schreef:

  Dit doet me er aan denken dat ik dit ook nog heb staan thuis maar ik heb het nog nooit gebruikt, haha. Je kan er wel mooie dingen mee maken! Als ik binnenkort weer kaartjes ga maken kan ik deze verf eens boven halen ^^

 15. Carolien schreef:

  Wauw wat mooi! Ik had ze al even vast maar twijfelde of ik dat wel zou kunnen. Maar na het zien van je fotos denk ik dat ik het ook ga overwegen. De kleuren zijn echt mooi, plus ideaal voor mijn bullet journal.

 16. Romy schreef:

  Wauw, echt leuk gedaan! Wat zijn de kaarten mooi geworden en de kleuren zijn ook echt prachtig. Ik heb deze ecoline ook nog staan en je maakt me helemaal enthousiast om daar dit weekend ook eens mee aan de slag te gaan 🙂

 17. lifestylemommys schreef:

  Fijn dat het zo makkelijk gaat en dat je er ook lang mee kunt doen. Mooie resultaten met heldere kleuren ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL