Review: Action planner stickers & inspiratie

Review Action planner stickers inspiratie
Reclame

Review Action planner stickers inspiratie
Het houdt niet op… bij de Action hebben ze weer leuke stickerboekjes in de weekactie (Week 27 2019) en ook ditmaal kon ik me niet inhouden ;-). In dit artikel laat ik je twee van de vier boekjes uitgebreid zien en geef ik voorbeelden wat je met de stickers kunt doen :-).

Stickerboekjes

Bij de Action lagen 4 verschillende varianten stickerboekjes, per stuk € 0,69 (Weekactie week 27 2019). Elk stickerboekje bevat 20 vellen met diverse stickers met holografische folie, 10 verschillende design. Dus elk design zit er twee keer in. Deze stickerboekjes zijn groter dan die ik eerder kocht: Budgettip: Action Stickerboekjes voor volwassenen & inspiratie, maar hebben wel dezelfde insteek. In alle stickerboekjes zitten veel stickers die handig zijn in een agenda en/of bullet journal. Maar ook veel stickers die gebruikt kunnen worden om pagina’s, kaarten en cadeautjes te versieren.

Van mijzelf moest ik een keuze maken, dus ik kocht twee boekjes, ‘YAY stickers’ en ‘Give me stickers please’. Bij de andere twee staat op de cover ‘Stickers’ en ‘Planner stickers’. De ‘Sticker’ versie heeft veel stickers met zwart/grijs en roze. De ‘planner stickers’ zijn wat klassieker met de kleuren licht blauw, donker blauw en grijs.
Action stickersboekjes covers

Stickerboek ‘YAY stickers’
Dit boekje koos ik omdat deze erg vrolijk is qua kleur. Ik vond de kleurencombinatie erg aansprekend. Hieronder een paar pagina’s uit het boekje.
Action stickers voorbeelden banners plaatsjes YAY

Advertentie

Action stickers tekstwolken banners YAY

Stickerboek ‘Give me stickers please’
Dit boekje is een stuk rustiger als ‘YAY sticker’. Veel licht roze en blauwe tinten. Ik was gelijk fan van de pagina met deze holografisch letters. Niet alleen leuk om te gebruiken in mijn bullet journal maar ook met kaarten maken.
Action stickers dagen week symbolen bullet journal

Action stickers letters vlaggetjes holografisch folie

Inspiratie

Natuurlijk gebruikte ik de stickers gelijk in mijn bullet journal die ik nog steeds trouw bij hou. Benieuwd naar meer pagina’s uit mijn bullet journal, kijk dan vooral eens in de categorie ‘Bullet journal’ op mijn blog.

Bullet journal pagina ‘Boeken die ik nog wil lezen’
Zo maakte ik een pagina ‘Boeken die ik nog wil lezen’. Dit zijn vooral ongelezen boeken in mijn boekenkast. Ik koop graag boeken, vooral in de opruiming. Even tussendoor een tip ;-), bij de Prijsmepper zijn vaak veel goedkope boeken te vinden. De boeken die je ziet op mijn pagina komen daar allemaal vandaan. Die van Tess Gerritsen waren bijvoorbeeld maar €2,50 en die van Karin Slaughter waren maar € 5,00.

Als eerste tekende ik de stapelboeken met potlood. Toen ik tevreden was heb ik deze overgetrokken met een fineliner. Met de fineliner heb ik gelijk de boeken die ik nog wil lezen in het boek geschreven. Als ik het boek gelezen heb, kleur ik het boek in (zie Tess Gerritsen, Houd de dief). Dus hopelijk is alles aan het eind van het jaar ingekleurd. Voor de titel en om de pagina te versieren gebruikte ik de stickers.
Action stickersboekjes bullet journal inspiratie Books to read

Advertentie

Bullet journal pagina ‘Vakantie to do lijst’
Voor de zomer en mijn vakantie bedenk ik van te voren altijd veel leuke ideeën om te gaan doen, maar die vergeet ik dan. Maar nu niet meer met deze pagina :-). Hierop noteer ik allemaal ideeën wat ik in de zomer en mijn vakantie nog wil doen.

Uit het stickerboekje ‘YAY’ plakte ik lijstjes, stickers en tekstwolkjes. In de titel gebruikte ik de stickers met letters. De zwart-wit banners die je ziet komen uit een ouder stickerboekjes van de Action.
Action stickers inspiratie vakantie to do

Conclusie review Action planner stickers

Ook deze stickerboekjes vind ik weer erg fijn werken. Er is veel keuze tussen de verschillende designs en stickers. De stickers plakken ook goed. Ik kan weer even vooruit met mijn stickers :-).

Ben jij ook zo’n fan van stickers?

© Nobody ELSe

7 reacties

 1. Wat leuk is het, ik heb ze nog niet echt zien liggen hier bij ons.
  De andere keer ga ik nog eens kijken of ze het hier hebben.
  Want tis super leuk zo stickers

 2. Vroeger in de eighties was ik absoluut fan van stickers, maar wel tiener tijd en toen had je van die bijzondere stickerboekjes, volgens mij heb ik dat nog wel ergens, en ik was er zo zuinig op, dat ik ze amper wilde gebruiken, veel te zonde, hahaha dus stickerde ik alleen de meest lelijke of minder leuke stickers en de rest liet ik netjes in het boekje zitten 😉

  X

 3. Toevallig heb ik die stickers gisteren ook meegenomen. Echt leuk zijn ze! Wat een mooie pagina ook! Ze komen echt goed van pas voor een planner zo te zien.

  1. Ja, herkenbaar. Agenda is bij mij ook digitaal. Mijn bullet journal is voor mijn mood trackers, foto’s en andere pagina’s :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.