Review: Action Watercolor Illustration kit

6 Responses

 1. Britt schreef:

  Zou je kunnen uitleggen wat dan het verschil is met de twinmarkers in de set en de “gewone” aquamarkers van Action?

 2. Es schreef:

  Tja hoe onafhankelijk is je oordeel als je de sets cadeau hebt gekregen?

  • Els schreef:

   Eerlijk, want een voordeel van knutselartikelen is dat je ze echt moet maken en het eindresultaat moet laten zien. Dat krijg je alleen als het product werkt. Het is geen gevoel als bij verzorgingsproducten bijvoorbeeld. Het heeft ook geen zin om mijn bezoekers van mijn blog voor de gek te houden, want als ze het kopen en het werkt niet, dan verbreek ik gelijk het vertrouwen.

 3. Irène De Laet schreef:

  Kan het op velum papier gebruikt worden ?
  Ik heb Twinmarkers van action , Groetjes

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.