Review: AliExpress Pigma Micron, Yeah of bleh?

12 Responses

 1. Etina schreef:

  Die van Ali heb ik took gekocht, maar die zijn dus nep en niet watervast. De kruidvat had in mei ook een set te koop en die zijn super. Ze zijn watervast mooi fijn en goed van kleur. Ze lagen vorige week voor half geld in de vakken, dus maar een tweede set gekocht. De echte microns heb ik niet, dus weet niet of deze nog beter zijn .

 2. Maya schreef:

  Leuke review! Ik heb ook een aantal maten van die pennen bij Ali gekocht en ik heb ook de indruk dat ze veel sneller leeg zijn… voortaan toch maar hier bij de tekenwinkel kopen.

 3. Jenn schreef:

  Mooie vergelijking! Op Ali is zijn meer namaak spullen van mindere kwaliteit te koop helaas. Overigens lijkt mij het onderste lijntje wel degelijk iets te vlekken met de markeerstift, of ligt dat gewoon aan mijn beeldscherm?

 4. Nicole schreef:

  Toevallig zocht ik hier dit weekend naar en stuitte ook op AliExpress. Het kwam niet bij me op dat de kwaliteit anders zou zijn. Bedankt voor je review dus!

 5. Joke schreef:

  Ik gebruik ook de pennen van Staedler en zowel mijn portemonnee als ikzelf zijn daar heel blij mee 😀

 6. Zoals ik op facebook al zei, vind ik die van Staedler ook goed. In de klas gebruik ik die namelijk en ze zijn goedkoper en blijven toch best lang meegaan.

  Ik heb wel al vaker gemerkt dat duurdere spulletjes ook effectief beter zijn in kwaliteit als het op tekenmaterialen aangaat. Ik vind het ook niet zo erg om kwaliteit te kopen. Het is mijn hobby/beroep.

 7. Yova schreef:

  Dit is goeie tips. Wel goed idee om te proberen hoe het word. Ik vind hele fijne stift om te zien op de foto. Mooie dunne lijn.

 8. Charel schreef:

  Oh wat een fijne review! Ik heb hier namelijk ook wel eens naar gekeken.

 9. Marieke schreef:

  Wat een goede tip! Dank je wel 🙂

 10. Lize schreef:

  Wat een goed idee om dit te testen. Dank je wel voor de tip.

 11. Els schreef:

  Dank je wel voor de tip :-).

 12. Yolanda schreef:

  Misschien een tip: ik gebruik de schrijfstiften van Papermate. Dit zijn pennen zoals stiften maar schrijven als fineliners. En je hebt ze in alle kleuren van de regenboog. Hoewel de zwarte ook mijn favoriet is. 😉 Hier in Frankrijk schrijven alle tieners er mee op school, ik heb de tip weer van mijn dochter, en zijn dus gewoon te koop in de supermarkt.

 13. Romy schreef:

  Jammer dat de pennen van AliExpress niet zo goed zijn als het duurdere exemplaar uit een Nederlandse winkel! Wat een goed idee trouwens om ze beide te testen. Echt een handig artikel 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.