Reclame

Review: complete viltpakketjes AliExpress

review AliExpress vilt knutselen viltpakket
Reclame

review AliExpress vilt knutselen viltpakket
Een tijdje geleden plaatste ik op mijn blog een grote AliExpress shoplog. Daarin liet ik onder andere ook 2 complete viltpakketjes zien. Vandaag vertel ik mijn ervaring en laat ik natuurlijk het eindresultaat zien.

Boekenlegger van vilt met katjes

Als eerste ben ik begonnen met de katjes. Dit kleine zakje bevat de inhoud om 2 katjes boekenleggers te maken. Het complete viltpakket kostte mij € 1,21.
Review AliExpress viltpakketje verpakking katjes
De inhoud van het pakket lijkt helemaal compleet, voorgesneden vilt, touw, borduurgaren en instructie. De instructie is wel in het chinees maar heeft gelukkig ook afbeeldingen.
Review_AliExpress viltpakketje verpakking inhoud katjes
Als eerste heb ik al de onderdelen uitgeknipt en op de juiste plek gelegd. De losse onderdelen heb ik met het garen en de rijgstreek vastgemaakt. De snorharen heb ik ook bevestigd met borduurgaren maar ik had denk ik beter voor lijm kunnen kiezen. Nu verschuiven ze steeds :-(.

Daarna heb ik de twee lichamen op elkaar gelegd en ook aan elkaar gemaakt. Vergat ik toch bijna het touwtje ;-). Als laatst heb ik aan het andere uiteinde van het touwtje het hartje vastgemaakt. Het eindresultaat van dit viltpakket vind ik zeker geslaagd. Één minpunt, het vilt is vrij hard. Maar ik zou het pakketje zeker aanraden om te kopen. Want voor € 1,21 toch een hele avond knutselplezier gehad.
Review AliExpress viltpakketje katjes eindresultaat

Advertentie

Review AliExpress viltpakketje katjes boekenlegger eindresultaat

Beer van vilt

En toen was de schattige beer aan de buurt. Dit complete pakketje kostte me € 2,43.
Review AliExpress viltpakketje verpakking beer
De inhoud was weer erg compleet.
Review AliExpress viltpakketje verpakking inhoud beer
Maar toen… de werkbeschrijving was natuurlijk weer in het Chinees en gelukkig wel met afbeeldingen. Toch kwam ik er niet helemaal uit. Er zaten namelijk 4 lichamen bij, maar normaal heb je er maar 2. Ze hoorden er duidelijk wel bij, want de oren en voeten zaten bij de verschillende lichamen.

Snel nog even gekeken op AliExpress en het mysterie was opgelost. Het moet een opbergzakje worden voor sleutels. Na dit probleem opgelost te hebben, ging het in elkaar zetten makkelijk. Al was het best veel werk. Hieronder zie je het eindresultaat. Ik ben er blij mee en ik zou zeker nog zo’n pakketje kopen :-).
Review AliExpress viltpakketje beer eindresultaat

Review AliExpress viltpakketje beer sleutelhanger eindresultaat

Zou jij ook zulke complete DIY pakketjes op AliExpress bestellen?

Gerelateerde artikelen:

Review: Action, maak je eigen kerstkaarten boekjes
Review: Action Diamond Painting Decotime
Review: Action boek Handlettering Decotime
Review: DIY Natuurlijke vegan geurkaars maken
Review: Action haakpakket Pasen Konijn
Review: Action DIY pakket “Maak je eigen wenskaart
Review: HEMA Haakset Dino

Advertentie

Voor meer reviews: klik hier

© Nobody ELSe

Reclame

6 reacties

  1. Hoi Els, wat een leuke pakketjes. Hoe heb je deze gevonden? Ik keek bij je uitgebreide shoplog artikel maar daar staat niet de goede zoekterm bij volgens mij ? (die gaat over de pailletjes eronder). Dankjewel alvast

  2. Wat zijn ze allebei onwijs leuk geworden! Superleuk, zo’n pakketje van vilt om direct mee aan de slag te gaan en het resultaat ziet er ook erg mooi uit 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.