Reclame

Review: Craft ID Papierblok om kaarten mee te maken

Review boekenVoordeel papierblok 3D Die cut Push Out block Craft ID
Reclame

Review boekenVoordeel papierblok 3D Die cut Push Out block Craft ID
Een paar weken geleden plaatste ik op mijn blog een shoplog van BoekenVoordeel waarin ik heel veel knutselspullen kocht. In dit artikel een review van het papierblok ‘3D Die cut Push Out block’ wat ik toen kocht. Iets wat ik al jaren mis bij Action!

Benieuwd naar wat ik nog meer kocht bij BoekenVoordeel?

Kijk dan vooral in deze uitgebreide shoplog: Shoplog: BoekenVoordeel (mei 2023)

Papierblok om kaarten mee te maken, 3D Push Out block A4 12vel, € 3,99

Dit is echt een knutselproduct wat ik al jaren mis bij Action. Met dit papierblok kun je maar liefst 12 kaarten maken. Het merk van het papierblok is Craft ID, maar bij de barcode staat Craft Sensations. Voor mij een herkenbaar merk, hiervan liggen ook veel knutselspullen bij Action.
CraftID Boekenvoordeel Die-cut block kaarten maken Craft Sensations
Het boek bevat 12 vellen. Per vel kun je één kaart maken. Hierop staan de achtergrondjes en afbeeldingen die je nodig hebt. Je hoeft ook NIET te knippen, alles op het vel kun je zo uit het papier drukken.

Aan de slag met kaarten maken

Bij het maken van de kaarten uit dit papierblok gebruikte ik verder blanco kaarten (7x 10×15 cm en 5x 13×13 cm), Pritt, schaar (soms blijven er toch kleine papierpuntjes aan de afbeeldingen zitten) en foam tape.
Papierblok om kaarten mee te maken Boekenvoordeel

Advertentie

Papierblok om kaarten mee te maken tips

BoekenVoordeel Papierblok met kaarten maken

Kaarten maken voor mannen inspiratie BoekenVoordeel

Ideeen mannen kaarten maken Papierblok

Kaarten maken met papierblok stans

Advertentie

Craft Sensationsl Papierblok om kaarten mee te maken review

BoekenVoordeel set om kaarten mee te maken

BoekenVoordeel Papierblok om kaarten mee te maken Craft ID

BoekenVoordeel Papierblok om kaarten mee te maken mannen

Craft ID Papierblok om kaarten mee te maken review

Advertentie

BoekenVoordeel Craft ID Papierblok om kaarten

Review

Het papierblok bevat 12 hele verschillende kaarten voor verschillende gelegenheden. Allemaal in hun eigen stijl. Eigenlijk vind ik ze allemaal leuk, maar die met de vis vind ik niet zo mooi, haha. Maar dat is natuurlijk smaak. De teksten op de kaarten zijn Nederlands. Dat vind ik ook echt een pluspunt.

Het papier is 200 grams, een mooie dikte om mee te werken. De afbeeldingen komen allemaal makkelijk uit het papier. De voorbeelden zijn niet altijd precies na te maken (sommige afbeeldingen zijn te groot), maar met elke vel kun je een leuke kaart maken.

Ik heb met veel plezier de kaarten gemaakt. Het papierblok kan ik dan ook zeker aanraden om te kopen.

Werk jij graag met deze papierblokken om kaarten te maken?

© Nobody ELSe

Reclame

15 reacties

  1. Lange reeks mooie kaarten Els ! Ik ben nu bezig met een Flip book kaart (#144) met jouw printpatroon en voorbeeld met de dierenhoofden.

  2. Hallo Els en wat heb je er weer wat leuks van gemaakt en de vis zal ik zeker niet maken al maak ik wel vaak kaarten met vissen maar niet deze haha heb wel paar mannen die gek zijn op vissen en daar maak ik leuke kaarten van maar deze viskaart vind ik ook niet zo leuk. Maar weer leuke inspiratie heb je er van gemaakt voor velen en ook daar hoor ik bij en verder nog een mooie dag gewenst.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.