Review: Craft ID Papierblok om kaarten mee te maken

15 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat mooie kaarten zijn het weer geworden.

 2. Simone schreef:

  Wat een leuke kaarten en een mooi blok. Vis is ook niet zo mijn ding, maar wel een goede kaart voor een man denk ik!

 3. Els schreef:

  Lange reeks mooie kaarten Els ! Ik ben nu bezig met een Flip book kaart (#144) met jouw printpatroon en voorbeeld met de dierenhoofden.

 4. Heike schreef:

  Hallo Els en wat heb je er weer wat leuks van gemaakt en de vis zal ik zeker niet maken al maak ik wel vaak kaarten met vissen maar niet deze haha heb wel paar mannen die gek zijn op vissen en daar maak ik leuke kaarten van maar deze viskaart vind ik ook niet zo leuk. Maar weer leuke inspiratie heb je er van gemaakt voor velen en ook daar hoor ik bij en verder nog een mooie dag gewenst.

 5. Connie schreef:

  Mooi Els!

 6. Jolanda Smith schreef:

  Heel erg leuk!!
  Vis is ook niet mijn ding☺️

 7. lifestylemommys schreef:

  Deze blokken heb ik nog niet gehad maar zien er erg leuk uit 😍

 8. Monique schreef:

  Het is zeker een leuk blok, heb hem ook gemaakt.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL