Reclame

Review: CreaChick stickervellen MUS

Review CreaChick stickervellen MUS
Reclame

Review CreaChick stickervellen MUS
Ben jij fan van stickers? Ik wel :-). Ik gebruik graag stickers in mijn agenda/planner en bullet journal. In dit artikel vertel ik over de nieuwe stickervellenset van CreaChick. Ik deel mijn ervaringen met de stickers en natuurlijk laat ik zien wat ik er al mee heb gemaakt :-).

Creachick stickervellen

Deze stickervellen van CreaChick zijn o.a. te koop bij bol.com voor € 14,99. In het doosje zitten 50 vellen met stickers met uiteenlopende onderwerpen. Alle stickers zijn ontworpen en handgetekend door CreaChick.
Creachick stickervellen review verpakking
In het doosje zitten praktische stickers met banner, cijfers, dagen en maanden enzovoorts.
Creachick stickervellen bullet journal
Maar nog meer stickervellen zijn geïllustreerd in diverse thema’s. Denk aan sport, dieren en planten. De stickers kun je per thema gebruiken, maar ook door elkaar. Door het kleurgebruik passen de stickers mooi bij elkaar.
Creachick stickervellen review getekend
Erg leuk vind ik dat er ook vellen in zitten die te maken hebben met de seizoenen. Zo zitten er bijvoorbeeld stickervellen in met als thema kerst, halloween, winter, herfst enzovoort. Super leuk voor in een bullet journal, planner of agenda.
Creachick stickervellen seizoen

Aan de slag met de stickervellen van CreaChick

Stickers in mijn planner proberen
Als eerste testte ik de stickers in mijn Mascha Planner. Elke week in mijn planner versier ik in een bepaald thema. Dit vind ik echt heerlijk om te doen. Elke keer ziet een week er dus anders uit.

De eerste week die ik maakte in mijn planner met deze nieuwe stickers van CreaChick is met het thema honden. De stickers met honden vond ik zo schattig en wilde ik daarom ook als eerste gebruiken. Ik gebruikte bij deze week ook nog stickers van de stickervellen met banners, dagen van de week en een sticker van de maand september. Naast de stickers uit de set van CreaChick gebruikte ik deze week alleen nog effe washi tape in de kleuren groen, donker groen en licht bruin.
Creachick stickers honden planner agenda

Als echte theeleut spraken mij de stickers met thee ook wel erg aan :-). Van week 41 in mijn planner besloot ik een speciale thee week te maken. Ik gebruikte een paar stickers op het velletje Thee stickers. Ik hielt er genoeg over om later nog een week te kunnen versieren met deze thee stickers.

Daarnaast gebruikte ik ook nog stickers van de stickervellen met banners, dagen van de week en een sticker van de maand oktober. Verder zie je nog effe washi tape en washi tape met thee en streepjes, deze laatste twee heb ik al langer in huis en zijn ook van CreaChick. De twee tapejes passen echt prefect bij de stickers.
review creachick stickervellen mus

In oktober wilde ik in mijn planner erg graag de stickers van het seizoen de herfst gebruiken. De basis van deze pagina bestaat uit de herfst stickers van CreaChick. Ik gebruikte ook nog zwarte stickers uit de set met de dagen van de week, banners, cijfers en een sticker van de maand oktober. Verder zie je nog effe washi tape (roze, licht bruin en groen) en washi tape met bladeren en strepen. De laatste twee zijn ook weer tapejes die ik langer in huis hebt en zijn ook van CreaChick. Daarom passen ze ook weer mooi bij deze nieuwe stickers.
Creachick stickers agenda bullet journal

De stickers in mijn Black journal
Natuurlijk wilde ik de stickers ook gebruiken in mijn Black Journal. Omdat ik nog geen pagina had gemaakt over mijn vroegere verzorgpony besloot ik deze te maken. Dit omdat ik leuke paarden stickers had gezien in deze set :-).

Als eerste printte ik 4 kleine foto’s uit van Lucky en ik samen. Deze plakte ik op een gekleurd vel en daarna met Pritt in mijn Black journal. Vervolgens schreef ik met gelpennen de teksten. Als laatste voegde ik de stickers toe. Op elke foto plakte ik een toepasselijke tekst. De rest van de pagina versierde ik met de andere paarden stickers. Deze knipte ik wel eerst uit het stickervel. Ik wilde namelijk geen witte rand om de plaatjes :-).
Creachick stickervellen paarden black journal

Conclusie Creachick stickervellen

Eigenlijk had ik niet anders verwacht, maar ik ben erg blij met deze set met 50 stickersvellen. De stickers zijn mooi, veelzijdig in gebruik en hebben veel variatie in onderwerpen. Er staan ook vele sticker op één velletje waardoor je genoeg sticker hebt in één thema. Ook erg leuk vind ik dat er stickers in de set zitten met Nederlandse teksten. Ik weet wel wat ik de komende tijd in mijn bullet journal en planner/agenda ga plakken :-).

Ben jij ook zo’n liefhebber van stickers als ik?

Voor deze review heb ik een set met stickervellen gekregen

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.
© Nobody ELSe

Reclame

7 reacties

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL