Review: Creatief puzzelboek Dot to dot (voor mij miskoop)

Review Boek Dot to Dot
Reclame

Review Boek Dot to Dot
Na het kleuren op nummer, wat mij goed beviel, wilde ik nog eens iets anders proberen. Ik kocht het boek ‘Het enige echte ultieme DOT to DOT puzzelboek voor volwassenen’. Maar wat viel dat even tegen…

Het boek ‘Het enige echte ultieme DOT to DOT puzzelboek voor volwassenen’

Het boek ‘Het enige echte ultieme DOT to DOT puzzelboek voor volwassenen’ kocht ik voor € 6,99 op bol.com. Het boek bevat 30 creatieve puzzels.

Hoe werkt ‘Het enige echte ultieme DOT to DOT puzzelboek voor volwassenen’?

Het boek bevat 30 creatieve puzzels. Deze puzzels bestaan uit puntjes met nummers die je aan elkaar moet verbinden met een bepaalde kleur pen/stift/potlood. Een uitgebreide uitleg staat voor in het boek. Deze is erg duidelijk en staan ook goede tips in.
Dot to DOT uitleg boek

Aan de slag met ‘Het enige echte ultieme DOT to DOT puzzelboek voor volwassenen’

Voor mijn eerst project koos ik voor de vos die ook op de cover staat. Vol enthousiasme begon ik met tekenen van lijnen. Maar al snel verdween mijn enthousiasme.

Als eerste merkte ik dat ik al moeite had met nummer 1 te vinden. Toen ik deze gevonden had ging ik verder. Ook daarna vond ik het moeilijk de juiste nummers te vinden. De getallen gingen gewoon dansen voor mijn ogen. Ik besloot de volgende dag verder te gaan, maar ook toen kon ik er het plezier niet in vinden. Op de foto zie je hoe ver in ben gekomen. Daarna ben ik definitief gestopt.
Dot to DOT boek review

Korte review ‘Het enige echte ultieme DOT to DOT puzzelboek voor volwassenen’?

Advertentie

Dit creatief puzzelboek is gewoon niks voor mij. De getallen danste voor mijn ogen. Het zoeken naar de juiste nummers duurde mij gewoon te lang.

Lijkt dit puzzelboek iets voor jou?

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.

© Nobody ELSe

2 reacties

  1. Zo zie je maar dat iedereen anders is. Ik vind het heerlijk om te doen. Het is inderdaad soms even zoeken, maar daardoor moet ik me er op focussen en ben ik met niets anders bezig.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.