Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action

totaal af huisje
Reclame

totaal af huisje
Laatst plaatst ik op mijn blog een shoplog met veel knutselspullen van de Action en beloofde ik reviews te maken. Vandaag mijn eerste review van het pakket: Decoreer je eigen doosje, in mijn geval een leuk huisje. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan gauw verder :-).

Het doosje kwam ik tegen bij de Action en kon het niet laten liggen. In verband met het verhuizen heb ik nu veel huisjes staan in het huis als decoratie, denk aan huisjes van beton en kaarsen in de vorm van huizen :-). Het knutselpakketje kostte € 1,99.
knutselpakket
lijn

Eerste indruk

De eerste indruk is goed. De inhoud van het doosje ziet er op het eerste gezicht erg compleet uit. Er zit zelfs een handleiding bij!
inhoud doosje
lijn

Aan de slag

Net zei ik nog handleiding, maar nu ik beter heb gekeken zijn het eigenlijk maar 4 stappen die beschreven worden. De eerste stap vond ik helaas al wat onduidelijk, dus heb mijn eigen plan getrokken :-). Het principe kende ik namelijk al van een eerder gemaakt vogelhuisje van de Action. Deze was alleen wel van hout en deze van karton.

Als eerste heb ik al het papier op maat geknipt. Er zit genoeg papier bij waardoor je nog kunt variëren. Ik heb gekozen om het voorbeeld aan te houden. Zo zagen mijn geknipte stukjes papier eruit.
papier geknipt
lijn
Na het knippen kon ik het papier op de doos plakken. Net zoals bij het vogelhuisje zit bij dit doosje ook weer dun papier. In de gebruiksaanwijzing staat gebruik lijm. Ik adviseer om spuitlijm te gebruiken. Deze is ook gewoon te koop bij de Action. Hierdoor wordt het papier niet te nat en kun je het gemakkelijk plakken. Nog een voordeel van spuitlijm mocht het niet precies helemaal goed zitten kun je het papier voorzichtig losmaken en nogmaals plakken. Gebruik niet te veel spuitlijm!
spuitlijm
lijn
En dan het allerleukste het versieren! Erg leuk die knoopjes, pareltjes, touw, plaatjes en lintjes die erbij zaten. Ik heb weer naar het voorbeeld gekeken. Het namaken ervan ging erg makkelijk. Alleen het strikje was iets lastiger. Er zat alleen lint bij dus je moest zelf het strikje knopen. Hoe ik dit heb gedaan kun je zien in een filmpje op mijn blog :-).
strikje op huisje
lijn

Het eindresultaat

Advertentie

totaal af huisje
lijn
touwtje en plaatjes
lijn

Conclusie

  • Tijd: Ongeveer 1,5 uur
  • Moeilijkheid: 1 ster
  • Eindcijfer: 9

Er is eigenlijk voor mij maar één conclusie, super leuk! Ik vond het maken van het huisje erg leuk en ik ben blij met het resultaat. Ik zou het echt iedereen aanraden om te kopen als je van knutselen houdt!

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Viltpakket olifant en aap Zeeman
Review: Make your own Puppy van de Action
Review: Vriendschapsbandjes van de HEMA
Review: Slinger maken van de Action
Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

33 reacties

  1. Het ziet er inderdaad erg leuk uit, en ja ik hou wel van knutselen, maar deze sla ik even over, hoe leuk die ook is, ik ben juist aan het opruimen en kom ineens nog zoveel hobby spullen tegen dat ik denk… oh ja, moet ik ook nog wat mee doen, hahaha

    Kralenbomen maken, heb jij dat ooit gedaan? 😉 Pffffffffffff ben de hele bunch weer tegengekomen, misschien een goede voor mijn ‘werk’ om dingen op te sieren 😀

    1. Spuitlijm is idd erg fijn. Ik gebruik het vaker, is niet zo nat, plak fijn en je kunt het paper er voorzichtig afhalen en opnieuw plakken als je niet tevreden bent :-).

    1. Wat leuk dat je het zo leuk vind :-). Bij onze Action hebben ze er nog best veel. Ik hoop dat je het nog kan vinden :-).

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.