Reclame

Review: Decotime Maak je eigen cadeaudoosje

cadeaudoosje action
Reclame

cadeaudoosje action
Laatst plaatst ik op mijn blog een shoplog met veel knutselspullen van de Action. Vorige week plaatste ik mijn eerste review en vandaag is de tweede aan de beurt. Het maken van je eigen cadeaudoosjes. En ik kan nu al zeggen de Action stelt me weer niet teleur.

Cadeautjes krijgen is altijd leuk, maar cadeautjes geven vind ik vaak nog leuker :-). Dus toen ik dit pakketje in de Action zag, wilde ik deze graag uitproberen. Een mooie verpakking om een cadeau maakt het nog specialer, zeker ook als je deze zelf hebt gemaakt :-). Het knutselpakketje met 4 doosjes om te maken kostte € 0,89.
verpakking knutselpakket
lijn

Eerste indruk

De eerste indruk is prima. De vellen met de doosjes erop zien er erg leuk en netjes uit. Naast de 2 extra A4 vellen vol met extra decoratie zit er in de verpakking ook nog een lintje, knoopjes en foam om alles op te plakken. Helaas was bij mij de foam al wel een beetje losgekomen en deze plakte op de vellen. Gelukkig kon ik het er afhalen zonder vellen te scheuren.
pakketje totaal
lijn

Aan de slag

Alle vellen zijn bijna allemaal netjes voorgesneden dus je hoeft niet te knippen als je wilt gaan beginnen met een doosje. Dat is wel fijn. Ook zitten er in het papier al vouwranden, al zijn die soms niet overal even duidelijk helaas.
gesneden en gevouwen
lijn
Het in elkaar zetten ging bij de meeste doosjes erg makkelijk. Alle onderdelen pasten mooi in elkaar. Als er onderdelen geplakt moesten worden heb ik daarvoor dubbelzijdige dunne tape gebruikt.
dubbelzijdige tape
lijn
Alleen de cadeaudoos in de vorm van een toffee gaf wat problemen. Ik moest even goed kijken hoe deze gemaakt moest worden. Ik heb het zo opgelost, maar of dat juist is, geen idee. Helaas zit er geen korte handleiding bij.
toffee doos
lijn
En toen had ik alle doosjes gevouwen en geplakt (zie foto)… en kon het decoreren beginnen. Dat was erg leuk om te doen. Zoveel verschillende versiersel, echt super leuk!
alle doosjes
lijn

Het eindresultaat

cadeaudoosjes DIY
lijn
vierkant cadeau
lijn
cadeaudoosje action
lijn
Cadeaudoosjes_Action_Vierkant_klein_af
lijn

Conclusie

  • Tijd: Ongeveer 1 uur voor 4 doosjes
  • Moeilijkheid: 1 ster, makkelijk
  • Eindcijfer: 8

De doosjes zijn helaas van wat dun papier en soms is het niet helemaal duidelijk hoe je ze in elkaar zet. Dat is wel jammer. Maar verder echt een heel leuk pakketje om lekker mee aan de slag te gaan. Vind je het leuk om cadeautjes bij het inpakken net iets extra’s te geven en vind je versieren leuk. Dan is dit zeker een aanrader! Ik zou het pakketje zo weer kopen :-).

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action
Review: Viltpakket olifant en aap Zeeman
Review: Make your own Puppy van de Action
Review: Vriendschapsbandjes van de HEMA
Review: Slinger maken van de Action
Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

Reclame

27 reacties

  1. Ze zijn heel erg lief en leuk, maar voor mij? Doen mij de kleuren erg aan voor alleen bij een geboorte, dat roze, eerder meisjes dan jongens 😉 hahaha maar dat mag de pret niet drukken, wat ik gewoon abnormaal vind? Dat je dit kunt kopen en maken voor zo weinig geld.

    X

  2. Wat een leuke vrolijke bedoeling! Leuk ook dat je nog extra decoratiemateriaal er bij krijgt. Voor die paar centen een onwijs leuk knutselpakket

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL