Review: Kruidvat Complete DIY pakketten by Manon Tilstra

Review Kruidvat DIY Manon Tilstra
Reclame

Review Kruidvat DIY Manon Tilstra
Bij Kruidvat is er deze week een collectie met DIY setjes in samenwerking met Manon Tilstra in de aanbieding. Natuurlijk probeerde ik ook een paar doosjes. In dit artikel de review van de Canvas Wandhanger en Mobiel. Ik geef tips, extra inspiratie en natuurlijk mijn mening over deze setjes.

Collectie Do It Yourself Manon Tilstra

Allemaal nieuwe DIY projecten bij Kruidvat, ik was gelijk enthousiast. Al de DIY setjes zijn gemaakt in samenwerking met vlogger en blogger Manon Tilstra. Al eens eerder werkte Kruidvat samen met vlogger Diana Leeflang.

Ik probeerde de Do It Yourself Mobiel (€ 3,99) en de Canvas Wandhanger (€ 5,99).
Review Kruidvat Manon Tilstra verpakkingen

Do It Yourself Mobiel

Als eerste begon ik aan de mobiel.

Advertentie

In het doosje zitten:

  • Houten figuurtjes
  • Houten stokje
  • Stickervel
  • Katoendraad
  • Fineliner
  • Instructie

Review Kruidvat Manon tilstra inhoud mobiel DIY

Op het eerste gezicht ziet het er allemaal compleet en netjes uit. Tijd om aan de slag te gaan. Als eerste begon ik met het stokje en het touw. Om het touw makkelijk te bevestigen door de gaatjes gebruikte ik een naald.
Review Kruidvat DIY instructies mobiel
Daarna plakte ik de stickers op de houten vormen. Let hierbij goed op de gaatjes. Merkt je dat de sticker niet mooi past, draai het houten figuurtje eens om. Dan past de sticker wel :-). De stickers plakken erg goed, plak dus zorgvuldig. Je krijgt de stickers er niet meer vanaf. Wat gelijk ook goed is 😉 .

Inspiratie idee: Voor het plakken van de stickers zou je de houten vormen nog kunnen verven.

Zoals je op de foto ziet hield ik nog genoeg stickers over, hierdoor kun je ook variëren en je aan je mobiel een eigen draai aangeven. Zo kon je ook met de fineliner die erbij zit op de houten figuurtjes tekenen. Ik heb dit niet gedaan, omdat ik de stickers veel te leuk vond.
Review Kruidvat Manon Tilstra stickers mobiel
Als laatste knoopte ik de losse figuurtjes aan elkaar en maakte ik deze vast aan het stokje. De knoopjes zitten achter de figuurtjes :-). Dit vond ikzelf mooier.
Kruidvat DIY manon tilstra mobiel knopen
En dit is het eindresultaat. Ik ben er erg blij mee, precies zoals ik had verwacht toen ik de voorkant van het doosje zag. Het is een makkelijke DIY geschikt voor iedereen, ook zonder knutsel ervaring :-).
Review Kruidvat Manon Tilstra DIY Mobiel

Do It Yourself Canvas Wandhanger

Naar deze DIY was ik erg benieuwd.

Advertentie

In dit doosje zit:

  • Canvas hanger
  • Strijkvellen
  • Instructies

Als eerste legde ik de letters op het canvasdoek. Je kunt echt je eigen draai aan de canvas geven. Er zitten genoeg figuurtjes en letters bij. Ik koos voor de quote ‘DO EPIC SHIT.’. Deze letters bleven goed liggen. Vervolgens hield ik me precies aan de instructies met het strijken van de letters.

Extra tip: Let goed op bij het weghalen van de plastic beschermlaag. Merk je dat dat niet goed gaat, strijk dan alles nogmaals. Ik merkte dat mijn strijkijzer niet overal even warm werd, dus sommige letters minder goed vastzaten.
Review Kruidvat canvas wandhanger strijken
Vervolgens deed ik de stokjes in de canvas hanger en maakte ik het kettinkje vast.
Review Kruidvat manon tilstra wandhanger DIY
Mijn eigen banner met gekozen quote was gemaakt. Ik vind deze erg leuk geworden en ga deze dan ook bij mijn werkplek hangen als een soort reminder met een knipoog :-). Deze DIY was ook erg makkelijk.
Review Kruidvat Manon Tilstra DIY wandhanger canvas

Veel figuren en letters over
Omdat ik veel letters en figuren overhad besloot ik dat ik nog meer kon personaliseren. Ik had nog een canvas etui en oude kussenhoes liggen. Heb je die niet, dan zou je de overgebleven letters en figuren ook kunnen gebruiken op een canvas tas :-).

Op mijn canvas etui streek ik mijn naam en een plant. Ook leuk om cadeau te geven, natuurlijk met een andere naam ;-).
Review Kruidvat canvas etui Diy strijkletters
Op het kussen ging ik voor de ogen.
Review Kruidvat DIY kussen strijkletters

Ken jij Manon Tilstra? En wat vind je van deze DIY artikelen?

Producten in dit artikel heb ik gekregen.

Advertentie

© Nobody ELSe

7 reacties

  1. Wat een leuke pakketideeën, vooral dat mobile vind ik mooi. Helaas geen baby’s hier in de omgeving, maar anders zou ik hem zo hebben gekocht 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.