Review: Kruidvat Villa Volance Fluffy haakset knuffeldeken

30 Responses

 1. Sophie ten Berge schreef:

  Ik heb ook dat konijn gekregen maar er zit bij mij geen werk beschrijving bij ik zou graag een kopie van de beschrijving ontvangen.mag ik zo vrij zijn om aan u te vragen of dat mogelijk is.met vriendelijke groet van Sophie ten Berge

 2. Tiny van Oorschot schreef:

  Ik heb een katoenen draad ( dunne ) meegehaakt bij roze konijn
  dan zie je prima waar je in moet steken !!!!

 3. Evelien schreef:

  Ik ben bezig met het roze konijn; ik moet zeggen dat het de 1e keer is dat ik met fluffy garen haak; om zeker te weten dat ik in de goede steek insteek gebruik bij IEDERE steek een steekmarkeerder. Dat helpt zeker. Eigenlijk heb ik een vraag over de deken: bij de 4e en volgende toeren staat: haak in de lossenbogen: 1 stokje, 2 lossen, 2 stokjes. Ik heb zelf het idee dat het moet zijn: 1 stokje, 2 lossen, 1 stokje. Weet iemand dit?
  Evelien

 4. Marlijn schreef:

  Voor alle liefhebbers van de eenhoorn of het konijn: ik zag ze vandaag nog in de uitverkoop liggen (-50%) bij het Kruidvat! Voor mij in Breda, maar waarschijnlijk zijn ze ook in andere plaatsen nog wel in de winkels!!

 5. Miriam schreef:

  Ik heb het konijntje gemaakt, ook op gevoel want het is inderdaad moeilijk de steken te zien, en heb er ook mijn eigen draai aan gegeven . Kleindochter is in helemaal haar nopjes. Haar grote zus wil zelfs ook een. Jammer dat ze uitverkocht zijn en dat ik geen foto’s kan mee sturen

  • Els schreef:

   Wat leuk. Fluffy garen is inderdaad lastig, maar een eigen draai eraan geven is natuurlijk altijd leuk :-). Via mijn Facebookpagina ik je een foto sturen :-). Ik ben benieuwd.

 6. PAULIENWARNAAR schreef:

  Beste Gina heb jij voor mij eventueel de beschrijving van de fluffy haakser konijn knuffeldeken?

 7. Inge Van Camp schreef:

  Ook gekocht .
  Nu zit het boekje er niet bij van hoe het moet.
  Iemand die het me kan sturen?

 8. Seda Baş schreef:

  Ik kom niet uit met mijn deken. Mag ik vragen hoeveel cm die van jou is geworden?

 9. Gina schreef:

  Wie kan me helpen met de deken ik snap de eerste toeren niet waar ik moet insteken

 10. Joke sk schreef:

  Wat ontzettend leuk en mooi.
  Zijn de pakketten not te koop. Zo ja, hoe kan ik het bestellen?

 11. Gina schreef:

  Als iemand het haakpakket wil verkopen hou ik me aanbevolen

 12. Bian schreef:

  Bedankt voor de tips. Door jouw uitleg toch een keer geprobeerd en het is gelukt !
  Super blij mee. 😊

 13. Naveline schreef:

  Wat is die van jouw mooi.
  Ik heb een paar foutjes gemaakt, maar is zeker goed gelukt om nog maar een klein jaartje te haken.
  Oh ja en die steekmarkeerders zijn super handig voor dit.
  Het konijn heb ik ook, die ga ik met een soort van fleece garen maken is toch een beetje makkelijker om de steken te vinden.

  • Els schreef:

   Geen foutjes bij dit garen is bijna onmogelijk :-). Gelukkig zie je de foutjes ook niet ;-). In mijn eenhoorn zitten ook echt foutjes hoor. Veel plezier met het konijn haken.

 14. Karin schreef:

  De steken met markeerpennetjes doen dan is fluffy wol leuk om mee te hakenikheb al 5 pupop poppen gemaakt met fluffy wel

 15. Oh maar deze is TE leuk. Ik ben zelf helemaal niet van het in elkaar zetten anders had ik deze zeker gemaakt voor Noa en eens als kraam cadeau…

 16. Annemieke schreef:

  Heb net het pakket (konijn) gekocht. Hoop dat het voor een beginnende haker ook te doen is. Leuk om een review van het pakket te lezen!

 17. • Deze is echt super mooie. ❤

 18. Morgaine schreef:

  Volgens mij eerder en meer gebreid, al heeeeeel lang geleden, fluffy garen, zo leuk, hahaha Haken, ik heb liggen, maar anders weer dan hier op de foto’s dat is ergens fluffy bolletje op de draad, en dan weer heel erg dun, dus om te haken weet ik niet of het handig is, nog niet geprobeerd 😉

  De eenhoorn is wel erg schattig!

  X

 19. Margaret schreef:

  Schattige knuffeldekentje. Fijn om te lezen hoe jij het haken hebt ervaren en dingen hebt opgelost.

  Groetjes, Margaret

 20. Connie schreef:

  Wat een aanrader. Zo leuk en aaibaar.

 21. lifestylemommys schreef:

  Oooh wat een dropje zeg! Die is lief 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL