Review: Mijn Black journal pennenset van MUS

Review mijn black journal pennenset MUS
Reclame

Review mijn black journal pennenset MUS
Deze luxe pennenset is speciaal samengesteld om te schrijven en te tekenen in een zwarte bullet journal, maar deze set is ook geschikt voor gewone bullet journals, agenda’s/planners, handletteren of gewoon om te schrijven. Deze pennen wilde ik dan ook graag testen in mijn Black journal. In dit artikel vertel ik over de ‘mijn black journal pennenset’, laat ik zien wat ik met deze set heb gemaakt en deel mijn mening over de pennen.

Mijn Black journal pennenset

Deze pennenset is te koop bij bol.com en kost € 19,99. In het luxe bewaardoosje (echt stevig karton) zitten 10 gelpennen & 5 metallic brushpennen.
Review mijn black journal pennenset verpakking

Review mijn black journal pennenset

Pennentest

Als eerste gebruikte ik de gelpennen en de brushpennen op mijn testpagina voor pennen in mijn Black journal. Het viel mij gelijk op dat de pennen fijn schrijven. Ook de kleuren spraken mij gelijk aan.
Review mijn black journal pennenset pennentest

Schijven met de gelpennen in mijn Black journal

Advertentie

Maar ja, een pennentest is leuk, maar nog beter is de pennen echt te gebruiken en dan te merken wat de kwaliteit is. Zoals je misschien wel eens op mijn blog hebt gezien heb ik een Black journal. Dat is een bullet journal met zwart pagina’s.

Elke maand maak ik een overzicht van de desbetreffende maand. Hierin noteer ik vooral wanneer en hoeveel ik heb gesport. Ik gebruik het niet als een agenda, daarvoor heb ik de Mascha planner. Met de gelpennen uit de set maakte ik de opzet voor de maand oktober. Wow, de kleuren komen echt goed uit op zwart en passen zoals je ziet mooi bij elkaar. Eerst maakte ik de opzet altijd met een witte gelpen, maar nu kan ik dus ook de basis maken met verschillende kleurtjes. De pagina versierde ik verder met bladeren en paddenstoelen, in het thema van de herfst.
Review black journal pennenset inspiratie

Tekenen met de gelpennen in mijn Black journal

In mijn Black journal tekende ik op een pagina diverse bloemen met de gelpennen. Ik koos voor de kleuren neon geel, oranje, licht roze, roze, paars en blauw. Het tekenen met de gelpennen ging erg goed en makkelijk. Ze stoppen ook niet ineens met schrijven, zoals ik wel eens had met andere gelpennen.
Review mus pennenset black journal tekenen bloemen

Quote maken in mijn Black Journal

Een quote verwerk ik ook wel eens in mijn Black journal. Dit keer koos ik voor ‘Don’t worry be happy’. Niet echt origineel, ik weet het ;-). Als eerste maakte ik een opzet met potlood in mijn journal. Daarna trok ik de woorden over met de gelpennen en brushpennen. De woorden ‘Don’t’ en ‘Be’ schreef ik met een gelpen. De woorden ‘worry’ en ‘Happy’ schreef ik met een brushpen.
Review bullet journal pennenset quote

Kaarten maken

Om de pennen ook nog te testen op wit papier besloot ik een paar wenskaarten te maken. Hiervoor gebruikte ik de gelpennen en brushpennen door elkaar. Zoals je ziet werken de pennen ook prima op wit papier. Meer inspiratie nodig? Kijk eens in mijn categorie Kaarten maken.
Review black journal pennenset handletteren

Review black journal pennenset kaarten maken

Advertentie

Review black journal pennenset ideeen

Conclusie Mijn Black journal pennenset

De pennenset heeft mij aangenaam verrast. De set is niet goedkoop, maar ik heb sinds een lange tijd niet zo’n fijne gelpennen gehad. De pennen schrijven erg fijn, zijn mooi dekkend op zwart papier en geven een mooie kleur af. Ook de brushpennen zijn prima. Zeker fijn om mee te handletteren in een bullet journal of bij kaarten maken. Ik ben erg blij met deze set en ik ga de pennen de komende tijd dan ook vaak gebruiken.

Voor deze review heb ik de pennenset gekregen

In dit artikel staan links, dit zijn soms affiliate links. Dat betekent dat ik een heel klein percentage ontvang als jij via die link iets bestelt. Dit kost jou verder niks extra maar ik kan dan iets leuks voor mijn blog kopen.
© Nobody ELSe

5 reacties

  1. Wat tof zeg, deze pennen – zeker met een zwarte achtergrond. Fijn dat ze zo goed bevallen 🙂 Ik vind je getekende bloemen trouwens ook echt supergoed gelukt.

  2. Soms is het echt fijn om net even wat duurdere merken te kopen voor je hobby, wat toch prettiger werkt dan de goedkopere versies, dat blijkt maar weer! Kwaliteit is gewoon belangrijk!

    X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.