Review: Minion spaarpot verven van de Action

30 Responses

 1. Myriam schreef:

  Ik vind hem helemaal geweldig, mooi geverfd!

 2. Christien Vastenburg schreef:

  Nou Els ik vond je artikel zo leuk, ik heb een spaarpot gekocht voor Simon Kijken of hij vandaag aan de slag kan, en ook een voor Francis , een echte minion fan. Dus je hoort nog van me hoe het allemaal uitpakt.
  Groetjes en tot gauw.
  Ps. Binnenkort een keertje skaten??

 3. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een leukerd!

 4. Michelle schreef:

  Wat leuk zeg! Bij dit soort artikelen denk ik inderdaad ook vaak dat het niks is maar dit ziet er wel erg leuk uit!

 5. Nicole Orriëns schreef:

  Wat fijn dat het zo goed uitpakte! Soms valt de kwaliteit bij de Action wel eens tegen. Ik vind de Minion ook erg mooi geworden.

 6. Marion schreef:

  Wat gaaaaaf! En dat voor die prijs! Om my…. Nee, Marion! Je hebt geen Minionspaarpot nodig!

 7. Morgaine schreef:

  Weet je dat ik nog nul films met minions erin heb gezien? hahahaha ik heb er dus nog niets mee verder zelf. Maar ik was van de week bij de Action bij ons in de stad, en ik heb ze niet zien staan en ja ik heb best wel heel veel gezien, omdat ik zocht naar iets wat juist bij de knutsels lag ook, maar eigenlijk alles wat jij ons al hebt laten zien in de laatste paar maanden of tijd, ik heb het hier niet zien liggen…. misschien alleen bij de grote Action in Almere Buiten dan, maar ja, dat is 6 euro reiskosten in totaal met de trein 😉 En dan is het weer duurkoop, hahaha Ik heb daar namelijk verder weinig te zoeken ook.

  X

 8. kim schreef:

  Ah wat een leukerd! Bij de Action heb ik ook een paar van die mokken gekocht die je kan verven! Daarbij was ik ook positief verrast 🙂

 9. Knap en netjes geverfd zeg. Ik ben geen minion fan maar mijn kiddo’s wel en zo een spaarpot vind ik wel weer heel leuk voor ze.

 10. Xaviera schreef:

  Wat leuk om dit zo zelf te schilderen! 🙂

 11. BeautyGlitter schreef:

  Wauw die is zeker goed gelukt!

 12. Kim schreef:

  Haha, super leuk ding! 🙂

 13. Sammie schreef:

  Hihi, wat een leuk ding! Ik ga me er niet aan wagen, vind mijn Blond Amsterdam spaarpot ook veelste leuk 🙂

 14. T A . schreef:

  Weer erg leuk gedaan Els , en goed gelukt X

 15. Connie schreef:

  Ziet er erg leuk uit. Weer een ” verf” ervaring rijker. Je twijfelde om het te kopen, maar het resultaat mag er zijn!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL