Review: Minion spaarpot verven van de Action

verf je eigen spaarpot minion Action
Reclame

spaarpot action minion verven
Minion fans opgelet! Afgelopen weekend liep ik door de Action en viel mijn oog op een knutseldoosje met daarop een Minion. Dat moest ik natuurlijk even goed bekijken. De minion bleek een spaarpot te zijn die je helemaal nog moet schilderen. Het doosje kostte € 2,99 en deze ging dus mee naar huis.

Eerste indruk

Eerlijk gezegd had ik weinig verwachtingen van het doosje. Ik was zelf bang dat het een teleurstelling zou worden. Al bij het uitpakken werd ik positief verrast. In het doosje zat verf, een kwastje en dan een hele mooie Minion van keramiek. Dat was een goede start!
inhoud knustelpakketje action
lijn

Aan de slag

Met het pakketje kun je gelijk aan de slag, alles zit erin. Ik ben begonnen met het oog. Een mooi klein onderdeel om even te oefenen.
oog van minion geschilderd
lijn
Daarna begon ik aan het lichaam en de zwarte delen. Toen ik de kleine hoeveelheden verf zag, was ik bang dat het niet genoeg was. Maar gelukkig is dat wel het geval.
lichaam van Minion verven
lijn
Ik schilder eigenlijk nooit beeldjes. Dus ik was eigenlijk wel benieuwd of een onervaren schilder dit ook zou kunnen ;-). En ik moet zeggen het viel me alles mee. De verf en de kwast vond ik fijn werken. Het is natuurlijk niet overal even strak, maar hé… het is handwerk ;-).
Minion_Action_spaarpot_4_zwart
lijn
De verf dekt erg netjes. Alleen de blauwe kleur moest ik 2x overheen. Geel, wit en zwart dekte bij één laagje.
minions blauwe verf
lijn

Conclusie

 • Tijd: Ongeveer 3 uur, maar ik heb de verf tussendoor ook laten drogen
 • Moeilijkheid: 1,5 ster, redelijk makkelijk
 • Eindcijfer: 9

Totaal verrast ben ik door dit doosje! De minion van keramiek is heel mooi, de verf doet het goed en de kwast is geschikt om tot een goed eindresultaat te komen. Zonder ervaring met schilderen van beeldjes ben ik stiekem best trots op het eindresultaat. Dus ben je een knutselfan, een Minion fan of ben je van plan om te gaan sparen, ga dan gauw langs de Action om ook je eigen minion spaarpot te verven!
minion helemaal af
lijn
minion van boven
lijn

Advertentie

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Uiltjes slinger maken van Action
Review: Decotime Maak je eigen cadeaudoosje
Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action
Review: Viltpakket olifant en aap Zeeman
Review: Make your own Puppy van de Action
Review: Vriendschapsbandjes van de HEMA
Review: Slinger maken van de Action
Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

30 reacties

 1. Nou Els ik vond je artikel zo leuk, ik heb een spaarpot gekocht voor Simon Kijken of hij vandaag aan de slag kan, en ook een voor Francis , een echte minion fan. Dus je hoort nog van me hoe het allemaal uitpakt.
  Groetjes en tot gauw.
  Ps. Binnenkort een keertje skaten??

 2. Weet je dat ik nog nul films met minions erin heb gezien? hahahaha ik heb er dus nog niets mee verder zelf. Maar ik was van de week bij de Action bij ons in de stad, en ik heb ze niet zien staan en ja ik heb best wel heel veel gezien, omdat ik zocht naar iets wat juist bij de knutsels lag ook, maar eigenlijk alles wat jij ons al hebt laten zien in de laatste paar maanden of tijd, ik heb het hier niet zien liggen…. misschien alleen bij de grote Action in Almere Buiten dan, maar ja, dat is 6 euro reiskosten in totaal met de trein 😉 En dan is het weer duurkoop, hahaha Ik heb daar namelijk verder weinig te zoeken ook.

  X

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.