Review: Slinger maken van de Action

Reclame

slinger Action Op 11 oktober plaatste ik een shoplog met knutselspullen van de Action met heel veel leuke nieuwe dingen die ik wilde gaan uitproberen. Ik heb hierover al twee eerdere reviews geplaatst: het vogelhuisje en de etui allebei van vilt. Vandaag de laatste review: een slinger maken van vilt. Dit pakket kostte € 1,29. Weer een schappelijke prijs van de Action. Benieuwd wat ik er van vond, lees gauw verder.

Eerste indruk

Zoals ik al gewend ben van de Action was ook dit pakker weer zeer compleet. Alle onderdelen waren netjes aanwezig en verpakt. Het vilt voelde ook prima van kwaliteit.
Sfeerfoto_slinger_inhoud
lijn

Aan de slag

Als eerste heb ik helaas toch nog veel figuurtjes uit het vilt moeten knippen. Ze waren niet helemaal gestanst. Dat was even extra werk, maar toen kon ik beginnen met het leuke werk. De handleiding stond achterop de verpakking, deze was duidelijk. Maar ja, eigenwijs als ik ben, heb ik alleen naar de voorbeeldfoto voorop de verpakking gekeken en dat ging ook prima.
Sfeerfoto_slinger_slag
lijn
Het maken van de slinger ging voorspoedig. Ik heb steeds één voor één de onderdelen gemaakt. Ik ben begonnen bij het kwastje en ben zo naar boven gaan werken. Ik vond het erg leuk steeds een ander onderdeel van de slinger te maken. De vlinders waren het leukst om te doen door het vilt, kraaltjes en pailletjes. Lekker afwisselend en snel resultaat.

Conclusie en eindresultaat

  • Tijd: Ongeveer 2 uur
  • Moeilijkheid: 1 ster
  • Eindcijfer: 7,0

Het pakket is zeker de moeite waard om te kopen. Waar voor je geld! Waarom dan toch maar een 7,0 zou je misschien denken… Dat komt omdat ik het pakket toch niet zo leuk vind, maar dat is mijn eigen smaak. Ik maak liever viltenbeestjes uit één stuk, dan een slinger. Ik zou dit pakket zeker wel aanraden aan vrienden, maar zou zelf niet nog een andere variant kopen.

Advertentie

Het eindresultaat
slinger Action close
lijn
slinger Action

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

20 reacties

    1. Snap ik, dat had ik bij deze slinger ook een beetje. Maar vind het maken ook heel leuk, en ik kan de slinger altijd nog weggeven :-)!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.