Reclame

Review: Uiltjes slinger maken van Action

slinger action uiltjes
Reclame

slinger action uiltjes Vandaag de laatste review van de shoplog van mei, zelf een slinger maken met uiltjes van de Action. Veel bezoekers waren benieuwd naar dit doosje :-).

Uiltjes vind ik altijd erg leuk en knutselen ook. Dus dit knutselpakketje moet gewoon leuk zijn ;-). Het doosje heb ik gekocht bij de Action voor € 0,99.
verpakking slinger
lijn

Eerste indruk

Het doosje ziet er van buiten erg vrolijk uit. De inhoud van het doosje gelukkig ook :-). De printjes van de uiltjes zijn erg netjes. Ook de houten uiltjes zien er goed uit. Helaas zit er geen uitleg bij hoe je de slinger kunt maken.
inhoud knutselpakket
lijn

Aan de slag

En nu… waar te beginnen… Als eerste ben ik maar begonnen met de uiltjes versieren. Ik heb alle figuurtjes uit het papier gehaald. Dit ging erg makkelijk alle figuurtjes waren al netjes gestanst. Dus makkelijk eruit te halen :-). Je hebt geen schaar nodig. De papieren uiltjes heb ik vastgeplakt met spuitlijm op de houten vormpjes. Eerst de ene kant, toen de gaatjes er in gemaakt en daarna de achterkant. Vergeet ook hier weer niet de gaatjes open te maken. Daarna heb ik de andere onderdelen van de uiltjes erop geplakt met dubbelzijdige foam. Zo komen de ogen, buik en bril iets naar voren.
uiltjes beplakt
lijn
Toen kon ik de slinger in elkaar zetten. Dit ging vlotjes als denk ik niet dat ik het helemaal goed heb gedaan. Zie hieronder de foto van de achterkant. Hoe zou jij dit gedaan hebben?
achterkant
lijn
De voorkant ziet er gelukkig wel goed uit :-).
slinger action uiltjes
lijn

Conclusie

 • Tijd: Ongeveer 1 uur
 • Moeilijkheid: 1,5 ster, redelijk makkelijk
 • Eindcijfer: 7
Advertentie

Door het ontbreken van een gebruiksaanwijzing toch niet al te makkelijk. Ik denk ook dat ik het niet helemaal goed heb gedaan. De inhoud van het doosje ziet er netjes uit en het maken verder ging ook prima vandaar toch een 7. Ik zou iedereen aanraden om dit doosjes te kopen! Veel knutselplezier voor € 0,99!

Eindresultaat

slinger af
lijn

lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Decotime Maak je eigen cadeaudoosje
Review: Decotime Decoreer je eigen doosje Action
Review: Viltpakket olifant en aap Zeeman
Review: Make your own Puppy van de Action
Review: Vriendschapsbandjes van de HEMA
Review: Slinger maken van de Action
Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

Reclame

25 reacties

 1. Ik heb ze hier ook te liggen maar nog niet gebruikt. Heb ook de vogel en vlinder variant, maar ze liggen dan ook al bijna of ruim een jaar te wachten om gebruikt te gaan worden.
  Ik had de achterkant pas opgeplakt als het lint er door is gegaan, maar dat is makkelijk praten achteraf. Waarschijnlijk had ik het precies zo als jij gedaan, omdat ik er te laat achter was gekomen dat het nog moest hangen:-)
  Maar ze zijn wel heel erg leuk geworden.
  Oh ja, ik heb ze ook in kerstballenvariant.

  1. Wat leuk ook in kerstballen varianten. Tegen de tijd met kerst nog eens naar de Action… Alsof ik daar nu nog niet genoeg kom ;-). Ga je ze nog maken?

 2. Oh dit is wel heel erg leuk, alleen zie ik het gewoon mijzelf al from scratsh maken, hahaha Ik bedoel, karton, verf… zelf tekenen, knippen.. voila 😉 Ben ik misschien duurder uit in the end, maar is het wel meer nog origineel.

  Ik ga toch eens weer bij de Action kijken, meestal sla ik deze kant van de Action over, ben ik er alleen voor de doeken, canvas natuurlijk zo nu en dan of de huishoudvoorraad 😉

  X

 3. Wat ontzettend leuk!
  Dit zou mijn kleine neefje ook wel tof vinden, want die is dol op vogels.
  We gaan ook regelmatig bij de uilen kijken in een “vogelasiel/opvang” hier vlakbij.

 4. Uiltjes, altijd leuk! Ik zou de achterkant er pas opgeplakt hebben als je de slinger er doorheen gehaald hebt. Zo zie je het niet zitten en is het meer één geheel.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.