Reclame

Review: Viltpakket olifant en aap Zeeman

Reclame

zeeman vilt olifant aap Een kleine maand geleden plaatste ik een kleine shoplog op mijn blog van de Action, HEMA en Zeeman. Bij de Zeeman kwam ik een viltpakketje tegen voor € 1,79. Met dit pakketje kun je een olifant en een aap maken. Vandaag een review :-).

Eerste indruk

Het pakketje oogt erg klein, maar wat erin zit ziet er op het eerste gezicht heel compleet en netjes uit. Alleen het lintje voor de olifant was anders gekleurd vergeleken met de verpakking. De werkbeschrijving is erg uitgebreid, top! Ik kon gelijk aan de slag.
review Zeeman knutselpakket vilt totaal
lijn

Aan de slag

Olifant
Als eerste ging ik het olifantje maken. De stappen werden erg duidelijk uitgelegd en het maken ging makkelijk. De foto’s ondersteunen goed de uitleg. Eigenlijk ging het maken gewoon heel vlotjes en was het een plezier om te maken. Alleen de oogjes vormde een probleem, dit zijn hele kleine zwarte rondjes van plastic. In de uitleg staat dat je deze vast moet maken met garen, maar hoe, ik heb echt geen idee. Het is geen kraaltje dus je kunt er niet doorheen met garen en het is veel te klein om te lijmen. Ik heb dus maar besloten de oogjes te maken met de zwarte garen in de verpakking, met een klein beetje wit garen heb ik de schittering in het oog gemaakt.
olifant vilt zeeman review
lijn
Aap
Na de olifant ben ik gelijk begonnen met de aap. Dit verliep ook weer vlotjes. Alles wat ik nodig had zat weer netjes in het pakket. De ogen vond ik weer wat lastig om te maken maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ik ben blij :-).
aap zeeman review
lijn

Conclusie

  • Tijd: Ongeveer 1,5 uur per beestje
  • Moeilijkheid: 1 ster
  • Eindcijfer: 9
Advertentie

Echt een leuk pakketje! 2 beestjes voor maar € 1,79 met een duidelijke uitleg en goede materialen die vind je niet gauw voor deze mooie prijs. Een dik verdiende 9.

Dit pakketje zal ik zeker aanraden. Erg leuk om te doen en makkelijk. Het eindresultaat klopt precies met die van de verpakking. Super dus! Er zijn ook nog andere varianten te koop, misschien ga ik die ook nog wel kopen. Dus hup naar de Zeeman :-)!

Het eindresultaat
Zijn ze niet leuk geworden?
aap olifant zeeman
lijn

Gerelateerde artikelen:

Review: Make your own Puppy van de Action
Review: Vriendschapsbandjes van de HEMA
Review: Slinger maken van de Action
Review: Haakpakket pinguïn HEMA
Review: Maak je eigen vogelhuisje van de Action
Review: Maak je eigen vilten etui van de Action
Review: Viltpakket teddybeer Xenos
Review: StrengelS Viltpakket Paard

© Nobody ELSe

Reclame

16 reacties

  1. Wat een leukerds! Mijn kapster is heel creabea en die verzint al dit soort patroontjes helemaal zelf. Ik heb een keer een hertje met haar gemaakt, zo leuk om te doen.. Zou ze het merken als ik eens een diertje maak met zo’n pakketje? :p

    1. Haha, gewoon proberen ;-). Op mijn blog staan ook tutorials met een eigen gemaakte patronen misschien vind je die ook leuk om te maken :-)?

    2. Leuk Els . Ik zit al 5weken aan huis gebonden en ben het kleuren een beetje beu, dus morgen is Oom Han de klos op naar de Zeeman

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.