Review: Xenos DIY Surprise sets voor Sinterklaas

9 Responses

 1. Gea schreef:

  De DIY surprise van het paard van Sinterklaas is een bijna exacte copy van de surprise die ik jaren geleden voor mijn kleindochter heb gemaakt. De surprise heb ik op Pinterest gezet om andere mensen te inspireren. Helaas meende in 2017 een grote winkelketen er mee aan de haal te kunnen gaan. Ik heb hier een zaak van gemaakt en deze gewonnen. Opnieuw probeert een groot bedrijf op een makkelijke manier geld te verdienen. Maar het ontwerp is en blijft mijn intellectueel eigendom en mag maar niet zo (zonder toestemming van mij) gebruikt worden. Inmiddels heb ik Xenos hier op aangesproken en wacht ik op hun reactie.
  Het paard werd dus wel verkocht door Xenos maar is zeker niet hun ontwerp!

 2. Deze zien er wel erg tof uit!

 3. • Heel leuk en vooral prachtig.

 4. Morgaine schreef:

  Ontzettend leuk, ware het niet dat ik persoonlijk een hekel heb aan surprises maken, hahahaha. Ik ben voor de grote zak, in 1x en uitpakken maar!

  X

 5. Yova schreef:

  Dit heb je erg leuk gedaan. Surprise maken is leuk om te maken voor de kinderen. Maar we hebben niemand meer. Alleen nog broer. Zakjes is zeker leuk idee van je.

 6. Romy schreef:

  Oeh wat zijn ze leuk en het ziet er ook niet heel moeilijk uit. Echt een leuke manier om Sinterklaascadeaus creatief te verpakken!

 7. Connie schreef:

  Wat leuk! En eenvoudig te maken.

 8. MarjonS schreef:

  Ik had ze inderdaad al in het krantje gezien. Leuk! Wij gaan zelf een soort gelijk paard maken.
  Ik vind de zakjes wel leuk, ook voor in de schoen of gewoon als extra vrolijke verpakking.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.