Reclame

Shoplog: Action en HEMA

shoplog action hema
Reclame

shoplog action hema
Vandaag weer eens een shoplog op mijn blog. Ik bezocht mijn twee favoriete winkels de Action en de HEMA. Wat ik allemaal heb gekocht laat ik je zien in dit artikel. Benieuwd?

Aankopen Action

Allereerst laat ik zien wat ik kocht bij de Action. En het is weer verrassend goedkoop!

Als eerste zag ik dit leuke DIY pakket liggen om een vilten figuur te maken. Deze kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ik koos voor het hert, maar ze hadden ook andere figuurtjes. Het is een compleet pakket. Ik ben erg benieuwd hoe het maken van het hert gaat. Het doosje kostte € 1,99
vilt pakket Action Hert
De laatste tijd ben ik helemaal enthousiast over aquarellen. In het schap zag ik dit te aquarel schilderblok liggen. In het blok zitten 12 vellen met een design van goud folie en doorzichtig folie. Als je over het papier aquarelverf aanbrengt wordt het design zichtbaar.
Het blok kostte € 1,59.
aquarelblok action
Natuurlijk kon ik weer niet voorbij de tape lopen… ik kocht deze 3 rolletjes kraft tape. Eigenlijk gewoon 3 rolletjes washi tape met een opdruk in de kleur van kraft papier. Ik vind deze tape leuk om te gebruiken om iets in te pakken. Dit pakje kostte € 0,79.
washi tape action
Voor het leuk inpakken van cadeautjes kocht ik ook deze hobby veren in allerlei kleurtjes.
Al deze veren kostte € 0,59.
hobby veren action
En omdat ik ook nog lang niet genoeg stempels heb… kocht ik deze houten stempels voor € 0,95. De stempels zien er echt goed uit.
stempels action winkel
Al eerder kocht ik cadeaudoosjes om zelf te maken bij de Action. Nu hebben ze weer nieuwe versies zag ik van het merk Decotime. Natuurlijk ging er eentje mee naar huis :-). Dit setje met 4 cadeaudoosjes plus versiering kostte € 0,89
decotime action cadeaudoosjes
Als laatste kocht ik nog een klein boekje voor kleuren voor volwassen. Het viel me op dat de Action een heel groot assortiment heeft met verschillende kleurboeken. Dit boekje kostte € 0,89.
kleurboek voor volwassenen action

Aankopen HEMA

Bij de HEMA hadden ze een rommelbak met opruiming. Eigenlijk wilde ik geen washi tape meer kopen, maar deze kon ik niet laten liggen.

Setje 1 kostte 0,50
washi tape HEMA 1

Setje 2 kostte € 2,00. Van dit setje zijn de rolletjes wel heel dik.
washitape hema 2

Als laatste kocht ik nog een paar labels, altijd handig voor cadeautjes!
stickers van HEMA

Binnenkort zal ik van sommige artikel een review plaatsen :-).

Ben jij ook zo’n fan van de Action en HEMA?

© Nobody ELSe

Reclame

26 reacties

 1. Ik kom er nooit met lege handen weg, ze hebben er altijd wel iets leuks! Of het nu voor de dieren is, voor in ons huis of mee te freubelen.. Leuke aankopen heb je gedaan.

 2. Ja Els, ik denk dat ik bij jou moet zijn, nu had ik maanden terug eens washi tape ingeslagen, nu wilde ik dat een paar weken terug gebruiken, compleet nieuwe rolletjes en ze plakten dus niet meer?????????/ Hoort dat? Is het kopen en gebruiken dat spul?

  zo ja, ook niet handig dan om op voorraad te hebben, want dat had ik wel zo ingekocht namelijk, voor cadeautjes en zo, ik weet ook nog wanneer, vorig jaar september, voor de baby party van mij nicht… en nu de nieuwe rollen stuk voor stuk, ze plakken niet meer…

  X

  1. Dat hoort niet hoor! Ik heb sommige tapejes al jaren en ze plakken nog steeds goed. Waar heb je ze gekocht? Ben wel benieuwd :-)!

 3. Ik ben ook fan van Action wegens de prijs en zoveel leuke dingen voor kleine prijsjes. Voor mensen die creatief bezig zijn profiteren hier ook van, denk ik. Jammer dat ik niet echt veel knutsel.

 4. Action steelt mijn hart, ik besef meer en meer dat als je creatief bent het niet allemaal maar zoveel moet kosten. Wat een mooie aankoop heb je gedaan.Opruim bak van Hema kijk ik zelf ook af en toe. 🙂

 5. Heerlijke shoplog, al die knutselspulletjes: I love it!
  Dat kleurboek heb ik laatst ook gekocht, speciaal voor mijn vakantie (uiteindelijk niet gebruikt omdat we zoveel andere dingen deden). Ik kan meestal ook niet rustig langs een schap met tape lopen, vaak gaat er wel één rolletje mee naar huis :’)

 6. Leuk een shoplog 🙂 De Action probeer ik niet zoveel meer te komen maar de Hema vind ik ook een erg leuke winkel. In mijn geval ook omdat ze veel voor de kindjes hebben.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL