Reclame

Shoplog: Action Knutselspullen (juli 2019)

Shoplog Action knutselspullen zomer 2019
Reclame

Shoplog Action knutselspullen zomer 2019
Vandaag heb ik weer eens een shoplog van de Action. Afgelopen weekend kocht ik namelijk zoveel dat ik vond dat ik er wel een shoplog over kon schrijven :-). Benieuwd wat ik allemaal kocht, lees dan gauw verder.

Action Liquid watercolor

Prijs: € 1,99
Vorige keer toen de Action Liquid watercolor had, heb ik deze niet gekocht. Ik had al zoveel knutselspullen, daarna had ik toch een beetje spijt. Nu zag ik ze opnieuw en kon ik de verleiding niet weerstaan. Ik kocht twee setjes met 5 kleuren. Binnenkort zal ik hierover een review schrijven.
Shoplog Action liquid watercolor ecoline

Action Decotime kleurboek voor volwassenen

Prijs: € 1,49
Al een tijdje gaat het door mijn hoofd om weer eens te beginnen met kleuren. Toen ik dit kleurboek zag ging deze daarom gelijk in mijn mandje. Zo kan ik met de komende hittegolf rustig binnen kleuren.
Shoplog Action decotime kleurboek volwassenen

Action papierblok speciaal voor krijt

Advertentie

Prijs: € 0,89
Naast kleuren voor volwassenen is het ook weer eens tijd om het handletteren op te pakken… ik heb echt te veel hobby’s.
Shoplog Action zwart papier

Action Decotime papierblok

Prijs: € 1,39
Van dit papierblok waren diverse varianten. Een papierblok gebruik ik graag om kaarten te maken, in mijn bullet journal of in mijn agenda als versiering.
Shoplog Action decotime papierblok

Action Decoratie zand

Prijs: € 0,79
Nu denk je misschien wat kun je hiermee? Decoratie zand gebruik ik heel graag bij het haken. Ik doe het zand in een sok om mijn gehaakte beestjes te verzwaren zodat ze beter blijven staan of zitten.
Shoplog Action decoratie zand haken

Action IJslollystokjes

Prijs: € 0,49
Hier bedenk ik nog wel wat voor :-).
Shoplog Action houten stokjes

Action blanco kaarten met enveloppen

Prijs: € 0,59
Bij het kaarten maken kan ik niet zonder blanco kaarten van de Action.
Shoplog Action kaarten maken blanco

Action papierblok

Advertentie

Prijs: € 1,79
In dit blok zit wit, zwart en kraft papier in 2 diktes. Vooral het witte papier gebruik ik veel.
Shoplog Action papierblok knutselen

Action dubbelzijdige tape

Prijs: € 0,32
Ook iets wat ik veel gebruik, dubbelzijdige tape. Let er in de winkel wel op dat je een rol koopt, die mooi tegen elkaar aanplakt. Koop je een rol waarbij de rol niet helemaal netjes is opgerold dan kan deze uitgedroogd zijn en niet goed plakken.
Shoplog Action dubbelzijdige tape

Action 3D foam pads

Prijs: € 0,49
Deze foam tape gebruik ik om afbeeldingen op mijn kaarten te plakken. Door het foam komen de afbeeldingen iets naar voren en krijg je een 3D effect.
Shoplog Action 3D foam pads tape

Wat is jouw favoriete artikel op de knutselafdeling bij de Action?

© Nobody ELSe

Reclame

14 reacties

 1. Wat weer behoorlijke leuke spulletjes heb je gekocht. Ik zelf knutselt ook super graag. Maar heb jammer niet genoeg plaats en weet dan niet nadien wat je der allemaal mee kan doen.

 2. Het dubbelzijdig tape gebruik ik veel. Het is hier alleen al een half jaartje niet te krijgen. Ben inmiddels door mijn voorraad heen.
  Ook de Aqua Liquid nog niet aanwezig getroffen. Kom jij maar snel met je review, dan weet ik of ik weer eens een poging moet wagen ;-).

 3. Gisteren ook flink in geslagen waaronder ook n mooie papierblok en dubbelzijdige tape. Ik had ook lijm gekocht maar mijn papier ging echt teveel bobbelen, daarom de dubbelzijdige tape gebruikt. Gebruik je ooit lijm van de action voor je kaarten, welke raad je aan?

 4. Je hebt best wat dingen die ik regelmatig gebruik (als ik de tijd heb dus haha) de blanco kaarten en tape heb ik standaard op voorraad hier in huis. De tape gebruik in dan ook om glittertjes op de kunstwerkjes van de kids te plakken als we even geen bulten lijm willen. Ik heb eergisteren het nieuwste handletterboek van Karin Luttenberg gewonnen dus ik kan weer vooruit ?

 5. Die tape gebruik ik ook regelmatig. Maar inderdaad, soms heb je helaas net een rol die snel loslaat (wat Bernardine zegt, ook op kaarten). Leuke aankopen heb je gedaan! De ecoline heb ik ook laatst gekocht en wil ik zeker nog een keer gebruiken. Ben benieuwd naar je review!

 6. Leuke spullies heb je gekocht! Dat Karton met lama’s is schattig!
  En wellicht ga ik voor dat aqua liquid ook nog wel eens voor de bijl…
  Mijn favoriete product is het dubbelzijdige tape. Maar ik heb er de laatste tijd slechte ervaringen mee dat rolletjes inderdaad zijn uitgedroogd. En ook op gemaakte kaarten laat het ook los…?
  Ik zal het toch nog eens een kans geven met jouw tip…. ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.