Shoplog: Action Knutselspullen (juli 2019)

14 Responses

 1. Heidi schreef:

  Wat weer behoorlijke leuke spulletjes heb je gekocht. Ik zelf knutselt ook super graag. Maar heb jammer niet genoeg plaats en weet dan niet nadien wat je der allemaal mee kan doen.

 2. Diana schreef:

  Het dubbelzijdig tape gebruik ik veel. Het is hier alleen al een half jaartje niet te krijgen. Ben inmiddels door mijn voorraad heen.
  Ook de Aqua Liquid nog niet aanwezig getroffen. Kom jij maar snel met je review, dan weet ik of ik weer eens een poging moet wagen ;-).

 3. Wat een leuke spulletjes, blijft leuk de action 🙂

 4. M.Th. schreef:

  Bedankt voor de tip over het decoratiezand!?

 5. wil plooij schreef:

  ik koop alles van de action je dan er veel mee doen ga zo door ik leer er veel van

 6. Creamiekie.nl schreef:

  Ik vind de papiereblokken met afbeeldingen echt mijn favoriet. Vooral als er weer nieuwe liggen. Die wat jij hebt met de lama zo schattig.

 7. Creamiekie.nl schreef:

  Ik gebruik ook lijm van de action. De doorzichtige lijm! Prittstiften gebruik ik niet. Deze zijn niet fijn.

 8. Simone schreef:

  Je bent goed geslaagd! Ik ben wel benieuwd naar je knutselwerken hiermee 🙂

 9. Connie schreef:

  Je kunt weer vooruit! Veel knutselplezier.

 10. Die waterverf lijkt me heel leuk om eens te proberen. Ik vind het momenteel erg leuk om te aquarellen. En die foamstickers zijn inderdaad ook heel handig!

 11. Susan schreef:

  Gisteren ook flink in geslagen waaronder ook n mooie papierblok en dubbelzijdige tape. Ik had ook lijm gekocht maar mijn papier ging echt teveel bobbelen, daarom de dubbelzijdige tape gebruikt. Gebruik je ooit lijm van de action voor je kaarten, welke raad je aan?

 12. lifestylemommys schreef:

  Je hebt best wat dingen die ik regelmatig gebruik (als ik de tijd heb dus haha) de blanco kaarten en tape heb ik standaard op voorraad hier in huis. De tape gebruik in dan ook om glittertjes op de kunstwerkjes van de kids te plakken als we even geen bulten lijm willen. Ik heb eergisteren het nieuwste handletterboek van Karin Luttenberg gewonnen dus ik kan weer vooruit ?

 13. Romy schreef:

  Die tape gebruik ik ook regelmatig. Maar inderdaad, soms heb je helaas net een rol die snel loslaat (wat Bernardine zegt, ook op kaarten). Leuke aankopen heb je gedaan! De ecoline heb ik ook laatst gekocht en wil ik zeker nog een keer gebruiken. Ben benieuwd naar je review!

 14. Bernardine schreef:

  Leuke spullies heb je gekocht! Dat Karton met lama’s is schattig!
  En wellicht ga ik voor dat aqua liquid ook nog wel eens voor de bijl…
  Mijn favoriete product is het dubbelzijdige tape. Maar ik heb er de laatste tijd slechte ervaringen mee dat rolletjes inderdaad zijn uitgedroogd. En ook op gemaakte kaarten laat het ook los…?
  Ik zal het toch nog eens een kans geven met jouw tip…. ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.