Shoplog: Action knutselartikelen, september 2017

23 Responses

 1. hans schreef:

  Ah, leuke aankopen gedaan. De action is een winkel waar ik vaak ben te vinden.

 2. Berlinde schreef:

  Ziet er allemaal leuk uit! Zin om zelf te shoppen nu haha.

 3. Demi Vanlersberghe schreef:

  Hallo, ik heb vandaag ook die papierblok met folie gekocht, maar weet echt niet wat ik ermee moet? Ben in nu echt de enige ??

 4. daenelia schreef:

  We hebben nu ook een Action in de buurt, een mega-action. Maar … ik kan er helemaal niks vinden om te kopen. Gewoon niet mijn ding. Ik heb toch het idee dat als er zulke lage prijzen zijn dat er iemand anders de dupe van wordt: de leverancier niet, maar misschien wel onderbetaalde productiearbeiders. Of dat het toch minderwaardige kwaliteit is. Of dat het gaat om dumping van spullen die anders niet verkopen. En het is er zo’n rotzooi… winkelende mensen gooien alles zomaar terug in de schappen en er is niet voldoende personeel om de winkel netjes te houden.
  … of ik ben gewoon een snob. 😛
  Als ik veel haak- of breiwerkjes zou maken dan zou ik daar ook oefenwol kopen.

  • Els schreef:

   Je moet kopen waar je het prettig vind :-). Ik koop graag bij de Action, ik denk vaak bij duurdere dingen in andere winkels die worden ook vaak gewoon in China gemaakt, maar ik betaal alleen meer ;-).

 5. dirk1heidi schreef:

  Wat leuke spulletjes heb je weer eens gekocht meid.

 6. DinjaDONUT schreef:

  Wat een leuke creatieve hebbedingetjes toch weer 🙂
  Vooral die waterverf kaarten en canvas lijken me wel wat, ik wil nog steeds eens een keer wat meer gaan doen met waterverf maar het komt er maar niet van (helaas!)

 7. Saskia schreef:

  Ik was even bang toen ik Action zag staan dat we het nu al over kerst gingen hebben. Leuk artikel ik doe altijd veel ideeën op van jouw blogs 🙂

 8. Ellen schreef:

  Action heeft altijd de leukste spullen! Ik kocht onlangs ook allerlei knutselmateriaal!

 9. Martine schreef:

  Ik heb verf gekocht en textielverf. Als je deze twee mengt kan je textiel kleuren. Altijd een keer leuk om te proberen.

 10. VAN LANDEGHEM DAISY schreef:

  ja leuke spulletjes heb je van Action ik moet mij daar altijd bedwingen met die leuke artikeltjes ik heb zoveel hobbygerief en toch kan ik het niet laten ,en eerlijk ik ben ook een haakfanaat geworden .

 11. Jenn schreef:

  Wat een leuke aankoopjes! Origami heb ik vroeger wel eens gedaan, en het is echt minder lastig dan het eruit ziet 🙂

 12. Sheila schreef:

  Ik scoorde gisteren super mooie stempels voor nog geen €1 per stuk/set. Super blij mee. Maar toch probeer ik wel kritisch te blijven als ik in Action ben. Of ik echt alles nodig heb, zeg maar.

 13. M.Th. schreef:

  Kijk al uit naar wat je er allemaal mee gaat maken.

 14. Morgaine schreef:

  Kattebrokjes en zeep… douchegel, hahaha Ik probeer langs de haak en hobby garen te lopen en niet te zien 😉

  Handlettering overigens… zag ik hier niet, gevraagd, hebben ze nooit binnen gehad hier, ze stond mij aan te kijken, had er nog nooit van gehoord zelfs…. nou ja!

  X

 15. zazazoobeauty schreef:

  Erg leuk!! Die Disney vellen ga ik ook halen

 16. MarjonS schreef:

  Je kan weer knutselen! Ik heb al een tijdje geen knutselspullen gekocht. Besloten eerst het oude op te maken (voor hoelang dat gaat lukken)

 17. Romy schreef:

  Wat een onwijs leuke spullen heb je gekocht! Ik was vrijdag bij Action en heb toen ook met een aantal spullen hiervan in mijn handen gestaan. Vooral over de waterverfkaarten twijfelde ik. Ze zijn zo leuk, maar ik ben bang dat ik er niet genoeg mee doe. Daarom heb ik ze voor nu even laten liggen. Wel nam ik onder andere een aantal velvet vlindertjes mee van de Action. Die vond ik ook erg leuk.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.