Shoplog: Action stationary en knutselspullen

14 Responses

 1. Esmeralda schreef:

  Ik koop ook altijd teveel als ik bij de Action ben. Laatst heb ik alleen een powerbank gekocht, en wat notitieboekjes maar normaal kom ik vaak thuis met washi tape, papierblokken en stempels.

 2. daenelia schreef:

  Dat blokje met vellum patterns heb ik ook gevonden, en clear stamps. En en zooi aan stickers 🙂 Eindelijk ben ik eens de winkel uitgelopen met wel 5 euro aan spullen!

 3. Simone schreef:

  Wat een leuke spulletjes heb je weer gekocht! Ik ben wel in de action geweest, maar alleen voor dingen die ik echt nodig heb (en ja ik ben er uit gekomen zonder onnodige spullen te kopen ?).

 4. Jenn schreef:

  Leuke spullen heb je gekocht! Ik ben al een tijdje niet meer bij de Action geweest…

 5. Tiny schreef:

  Wat een leuke spulletjes ik ben ook groot fan van ACTION en ga zeker kijken voor de krimpfolie???

 6. Melanie schreef:

  Ik kom er net vandaag. Ga morgen wel weer terug. Krimpfolie wil ik ookngraag proberenproberen. Ik had deze clear stamps ook in mijn handen. Uiteindelijk andere mee genomen.

 7. Lisa schreef:

  Wat een leuke spulletjes Els!

 8. Myriam schreef:

  Zelf kocht ik laatst uilen clear stamps & magneten om in te kleuren, maar volgens mij moet ik nog een keertje terug voor de krimpfolie en mini borduurset. 😉

 9. Leuke dingen heb je gekocht, je bent goed geslaagd zo te zien! 🙂

 10. Super leuke aankoopjes. Action vind ik ook nog steeds een erg fijne winkel!

 11. Romy schreef:

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Vooral dat krimpfolie en de etuis vind ik er leuk uitzien. Ik heb zelf laatst ook wat leuke papierpakketten meegenomen bij Action, waar ik helemaal weg van was.

 12. Yova schreef:

  Eerlijk gezegd ik keek toen ook zo spulletjes van Action. Je kan voor weinig geld leuke spulletjes van maken. Het ziet goed uit. IK ben ook gek op dit winkeltje. Notitieblokje kun veel mee doen.
  Je zult veel plezier hebben.

 13. lifestylemommys schreef:

  Wat heb je weer leuke dingen gekocht! Vooral het notitieboekje en de krimpolie zijn leuk. Ik ben momenteel op zoek naar die verf in sprays voor achtergronden. Maar ik heb er nog niet aan kunnen komen helaas.

 14. CreaMiekie schreef:

  Ik kan mij ook vaak niet inhouden bij de Action.
  Laatste tijd ligt er helaad niks nieuws voor kaarten maken. Waardoor ik laatste keer niks meegenomen heb qua knutselspullen.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL