Shoplog: AliExpress.com Kerst

17 Responses

 1. Michelle schreef:

  ohh wat een mooie aankopen! Ik krijg alweer helemaal zin in de kerstdagen als ik dit zo zie!

 2. Heidi schreef:

  Wat leuke in kopen heb je weer gedaan..
  Ik ben vooral reuze benieuwd wat ze hebben van Washi tape voor kerst..

 3. Yova schreef:

  eR kan daar zo leuke dingen van kopen. Wat heb je mooie dingen gekocht. Je gaat zeker mooi van maken. IK ben benieuwd ernaar. Fijne zondag.

 4. Bernardine schreef:

  Die houten sneeuwklokjes zijn leuk!
  Ik moest ook erg lachen om deze post: zoekterm bij de washitape, alsof je deze dan vindt bij Ali. En dat je stempels van dat leuke meisje duur zijn. Ja voor Ali wel, maar in het echte leven echt niet hoor! 😉
  Ben benieuwd naar je kerstknutsels

 5. Patricia schreef:

  Die houten sneeuwvlokken! Leuk item. Van de week ook even shoppen bij Ali

 6. volgensanne schreef:

  Oooh leuk! Ben benieuwd hoe het er in het echt uit ziet. Gooi je dat ook nog even online?

 7. Connie schreef:

  De clearstamps zijn mijn favoriet. De snijmallen zijn ook leuk. Ga een dezer dagen beginnen met Kerstkaarten…bij een zomerse temperatuur.?

 8. Morgaine schreef:

  Kijk, zo hoort dat ook, ooit borduurde mijn moeder een aantal kerstkaarten en zat zij in de maand juli al te borduren om ze allemaal klaar te hebben voor de kerst, hahahaha Zo hoort het ook, in de kleding industrie zijn ze nu al bezig met de volgende lente en zomer collectie weet ik vanuit eigen ervaring, kortom, je zit precies goed, of bent misschien zelfs laat! 😉

  Voorlopig, kun jij weer heerlijk aan de gang, ben benieuwd wat je er allemaal van gaat fabriceren!

  X

 9. M.Th. schreef:

  Ik wacht geduldig de resultaten af van je werken met deze aankopen. Ben benieuwd.

 10. Romy schreef:

  Je hebt echt leuke dingen gekocht! Vooral die stansen vind ik erg mooi. Ik heb zelf vorige week een paar blokken met die-cuts bij Action gekocht voor kerstkaarten. Ook helemaal blij mee 🙂

 11. Geke schreef:

  Wat een leuke dingen heb je weer aangeschaft! Ik ben al benieuwd wat voor moois je er allemaal mee gaat maken!

 12. lifestylemommys schreef:

  Ik heb nog niets gekocht voor kerst, wel twijfel ik om een stansmal van een doosje te kopen om zo makkelijk zelf kleine cadeaudoosjes te maken. En evt de stansmal van een envelop. Ze staan al op mijn wishlist, nu alleen nog bestellen haha

 13. MarjonS schreef:

  Leuk al die aankopen. Ik heb voor kerst nog niks gekocht bij Ali, maar shop er wel geregeld.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL