Shoplog: AliExpress.com Sieraden maken / knutselen / Bullet journal

12 Responses

 1. Suzanne Willemse schreef:

  Wat een leuke spulletjes! Van welk merk zijn de hondjes en de sterretjes? Ik kan ze echt niet vinden!

 2. Yova schreef:

  Bovenste logje had ik gereageerd. Hij deed niet…. Maar goed ik probeer hier te reageren. De bovenste logje heb je mooie vlaggetjes gemaakt. Echt heel knap idee om te maken. De kleuren ziet prachtig uit.

 3. Geke schreef:

  Door jouw shopblogjes krijg ik echt zin om toch ook een keer los te gaan bij Ali 🙂
  Zoveel leuks. Het enige waar ik wat mee zit is dat het van zo ver hier moet raken… een beetje tegen mijn principes, … maar goed misschien voor een keertje toch doen, … 😉

 4. MIchelle schreef:

  Wat een mooie items heb je besteld! Altijd leuk om zulke juweeltjes voor lage prijzen tegen te komen, lange leve budget site’s 😉

 5. Lizet schreef:

  Wat een leuke spulletjes weer! Hier zat ik op te wachten, een basis om sieraden te maken… Ik lees graag hoe ik stap voor stap iets kan maken… Lijkt mij ontzettend leuk om met mijn dochter te gaan doen

 6. Myriam schreef:

  Sieraden maak ik niet zo snel, maar wat een leuke clear stempels heb je gekocht!

 7. Simone schreef:

  Wat een leuke knutselspullen heb je weer gekocht! Daarvoor kom ik ook graag bij Ali.

 8. Yova schreef:

  Zo je hebt aardig dingen gekocht bij AliExpress.com. Leuke dingen zit erbij. Maar het moet wel goed opletten wat je koopt. ER zijn ook regeltjes erbij. Ik heb ook dingen gekocht. Zoals mobiel hoesjes en gordijnen en vitrage. Wauw wat is dit mooie spullen. Voor weinig geld. Echt waar. Je zult leuk maken met deze spulletjes. Succes ermee.

 9. T A schreef:

  Hoi Els
  Hardstikke leuk wat je gekocht hebt

  Maar je moet er onderhand een tweede baantje bijnemen want wat het allemaal kost bij Alie ??Veel plezier met het maken van je sieraden
  Groetekus TA

 10. lifestylemommys schreef:

  Ik heb werkelijk nog nooit besteld via Ali maar ik zit er toch aan te denken. Ik wil namelijk armbandjes maken voor onze tweeling met leuke bedels er aan. Ik ben dan alleen bang voor verborgen kosten bij Ali dus ik ga binnenkort jouw eerdere artikel opnieuw lezen. Dan probeer ik alleen dingen te bestellen om wat voor de tweeling te maken ipv allemaal dingen voor mezelf anders is het hek van de dam denk ik ?

 11. Romy schreef:

  Oh wauw, daar zitten echt veel leuke producten tussen! Ik ben vooral fan van de vrolijke stickers en de leuke clear stempels. Maar ook die kwastjes voor sieraden maken zien er heel leuk uit. Ik ben ook wel benieuwd hoe die nepwimpers bij gehaakte beestjes zullen staan. Superslim idee in ieder geval om ze daarvoor te gebruiken 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL