Shoplog: BoekenVoordeel (mei 2023)

Shoplog BoekenVoordeel knutselspullen mei 2023 review
Reclame

Shoplog BoekenVoordeel knutselspullen mei 2023 review
Eens in de zoveel tijd vind ik het leuk om in een andere winkel te shoppen voor knutselspullen. Zo ga ik ook graag naar HEMA. Nu was BoekenVoordeel aan de beurt :-). Online shopte ik allerlei knutselspullen en in dit artikel laat ik zien wat ik allemaal kocht.

Shoplog BoekenVoordeel

Zoals je hieronder zult zien kocht ik veel verschillende soorten knutselspullen bij BoekenVoordeel. Bij BoekenVoordeel winkelen vind ik altijd wel lastig. Sommige producten zijn goedkoop en andere artikelen zijn juist weer best prijzig. Ook kom je verschillende merken bij BoekenVoordeel tegen, zoals het merk CraftSensation (wat ook bij Action te koop is) of duurdere merken als StudioLight. Toch heb ik mijn winkelmandje goed kunnen vullen met leuke dingen, al zeg ik het zelf ;-). Van diverse artikelen zal ik binnenkort een uitgebreide review en voorbeelden op mijn blog zetten.

Workshop Scratching: Steden in de nacht, € 3,50
Tekst website: Kras de lijnen weg in Workshop scratching: Steden in de nacht. Maak de tien scènes in het boek met behulp van de meegeleverde tekenpen zichtbaar om kleurrijke kunstwerken te onthullen.

Aangenaam verrast door het boek en de uitleg. Door de invulling echt een boek voor volwassenen. Binnenkort hier meer over op mijn blog.
Workshop Scratching krasbladen BoekenVoordeel

Haken

Joy kristal ogen Beige 10x14mm, € 3,99
De veiligheidsoogjes die ik gebruik van BoekenVoordeel vind ik altijd heel fijn. Deze ga ik gebruiken voor één van mijn gratis haakpatronen van katten.
Boekenvoordeel haak artikelen veiligheidsogen Joy Craft

Advertentie

Haakset Lydia Lama, € 9,99
Tekst website: Complete set voor het haken van Lama Lydia. De set bevat duurzaam garen van hoge kwaliteit met gerecycled katoen, een haaknaald en gedetailleerde stap-voor-stap instructies, zodat zelfs beginnende haaksters aan de slag kunnen.

Ik ben hier wel benieuwd naar. De lama ziet er in ieder geval super lief uit. De omschrijving geeft aan goede kwaliteit garen, hiermee ben ik het wel eens. Helaas zat er in mijn set geen Nederlandse beschrijving. Ik heb contact opgenomen met BoekenVoordeel en deze instructie opgestuurd gekregen. Binnenkort een review over deze haakset op mijn blog.
Haakset Lama BoekenVoordeel review

Afbeeldingen voor kaarten maken

Al een tijdje ben ik op zoek naar kant-en-klare afbeeldingen om kaarten te maken. Action verkoopt deze al een tijd niet meer of heel soms. Bij BoekenVoordeel vond ik een hoop van deze afbeeldingen om kaarten te maken. Niet allemaal even goedkoop trouwens… maar de moeite waard kwam ik achter.

YC Jungle Party 3D Push Out Small, € 1,15
Boekenvoordeel afbeeldingen om kaarten te maken Find IT

YC Hello World 3D Push Out, € 1,15
Shoplog BoekenVoordeel knipvellen Yvonne Creations

MD Knipvel Mattie’s Mini beach A4, € 0,80
BoekenVoordeel Marianne Design knipvellen

Advertentie

Safari Friends Knipset 15.5×30.5, € 6,99
Tekst website: Knipset 18 vel, 2×9 design, 250gram. Formaat 15.5 x 30.5 cm.

Vooral dit artikel en het artikel hieronder hebben mij aangenaam verrassend. Er zitten 18 vellen in en deze zijn allemaal dubbelzijdig bedrukt met dezelfde afbeeldingen maar dan in spiegelbeeld. Erg handig bij het kaarten maken. De vellen staan ook helemaal vol met afbeeldingen. Echt een aanrader! Let wel op, je moet wel alles knippen. Daar moet je van houden. Ik doe dat gewoon als ik aan het TV kijken ben.

Afbeeldingen uit deze blokken kom je de komende tijd zeker tegen op mijn blog in diverse knutselartikelen.
BoekenVoordeel kaarten maken afbeeldingen Safari friends

Oh girl! Knipset, € 6,99
Tekst website: Knipset 18 vel, 2×9 design 250 gram. Formaat 15.5 x 30.5 cm.
Shoplog BoekenVoordeel 2023 knutselspullen afbeeldingen om kaarten te maken

Studio Light DIY Block Explore The Universe, € 5,48
Tekst website: 10 patroonvellen, 12 (6×2) die cut sheets, 170 grams papier op A4 formaat (210×297 mm).
BoekenVoordeel StudioLight Essentials DIY block

Papier om kaarten mee te maken

Safari friends Papier, € 7,99
Tekst website: Papier 4×6 vel, 190 gram. Formaat 20.3 x 20.3 cm

Advertentie

Eens iets anders dan steeds van Action en de vellen passen mooi bij de ‘Safari Friends Knipset 15.5×30.5’ :-).
Shoplog boekenvoordeel knutselspullen papier kaarten maken

Textuur karton 80vel 15x15cm 20 kleuren, € 3,99
Tekst website: 80 vellen karton met licht gladde structuur in 20 verschillende spetterende kleuren, 4 vel per kleur. Het karton is geschikt voor veel verschillende papierhobbies. Gramsgewicht: 220gr.
BoekenVoordeel CraftSensation Textured cardstock

Complete sets om kaarten mee te maken

Bij Action verkochten ze altijd complete sets om kaarten mee te maken. Helaas al heel lang niet gezien :-(. Bij BoekenVoordeel zag ik wel van deze setjes. Deze moest ik dan ook kopen om deze te testen. Binnenkort hierover meer op mijn blog.

Card making kit 8 cards 101 Dalmatians, € 11,49
Tekst website: Complete set voor het maken van 8 kaarten in het thema van de collectie. De set bevat designpapier, effen gekleurd papier, Die-cuts, inspiratievel, 8 witte kaarten en enveloppen en dubbelzijdige tape.

Zeker geen goedkope set, maar alles zou erbij moeten zitten. Als je de prijs € 11,49 deelt door 8 kaarten, kom je per kaart nog maar uit op € 1,44. Binnenkort laat ik op mijn blog zien welke kaarten ik allemaal heb gemaakt en of het de moeite waard is om te kopen.
Boekenvoordeel kaarten maken Card making kit Disney review

3D Push Out block A4 12vel, € 3,99
Je kunt er maar liefst 12 kaarten mee maken, het boek bevat wel alleen de afbeeldingen, dus geen blanco kaarten zoals in de set hierboven. Ook hierover binnenkort een artikel op mijn blog.
CraftID Boekenvoordeel Die-cut block kaarten maken Craft Sensations

Wat is jouw laatste aankoop bij BoekenVoordeel? Of zou je aanraden om daar te kopen?

Advertentie

© Nobody ELSe

13 reacties

 1. Wat een leuke spulletjes. .
  Een tijdje geleden kocht ik altijd zoveel mogelijk verschillende knutselepullen en probeerde ik, met mijn geknutselde spullen, mensen er blij mee te maken.
  Ze gingen vooral zoveel mogelijk naar mensen die wat extra aandacht nodig hadden.
  Nu ben ik bedlegerig geworden en kan niet zoveel meer maar koop nog steeds haakgaren bij boekenvoordeel en de resultaten gaan, zoveel mogelijk, naar goede doelen.

 2. Leuk te zien dat ik bijna dezelfde spullen heb gekocht bij Boekenvoordeel en een gedeelte online bij de Egel in Rotterdam. Snelle levering bij beide en bij de Egel altijd een leuke attentie. Bovendien 10 procent korting op nieuwe artikelen.
  Groetjes uit Amersfoort van Ellen

 3. Ik gebruik het structuur karton het liefste voor de kaarten die ik maak mbv de love to craft embossing machine.
  De andere spulletjes zijn ook interessant. Binnenkort maar weer eens mijn online mandje volgooien bij boeken voordeel

 4. Zo, je hebt heel wat leuks gekocht. Ben benieuwd naar de dubbelzijdige vellen in spiegelbeeld, kan je een hoop creatiefs mee doen. Succes, ik hou je volgende blogs weer in de gaten.

  Koop zelf ook graag bij Boekenvoordeel, zo fijn dat ze al gratis verzending vanaf 20 euro hebben.

 5. Leuke aankopen Els. Ik kocht onlangs het doosje met structuurkarton. Ook nog structuurpasta, een dutch doobadoo ma(spinneweb) l en foamlijntjes.

 6. Klopt de boekenvoordeel is met de meeste hobby spullen best prijzig maar ze hebben best wel leuke dingen. Ik ben wel fan van Emma’s kaartenkits. Er zijn er al verschillende uitgebracht. Daar zit designpapier in met 3 dutch doobadoo mallen. En je kan van de laatste paar pakketen ook alleen het designpapier kopen.

 7. Wat een leuke spulletjes allemaal. Daar kun je weer mee vooruit. Succes en ik ben erg benieuwd naar het resultaat.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.