Shoplog HEMA, Action en Zeeman Jan 2015

intro_shoplog
Reclame

intro_shoplog
Dit weekend heb ik geshopt bij de HEMA, Action en Zeeman. Heerlijk door de stad geslenterd op zoek naar koopjes. Bij veel winkels is het namelijk opruiming :-). En ik ben geslaagd. In deze shoplog mijn knutselspulletjes die ik kocht.


Vorige week kocht ik bij de HEMA al dit schattige stempeldoosje voor € 0,50. Deze had ik al geplaatst op mijn Facebook en Twitter.
Hema stempeldoosje pasen
lijn
Dit weekend was ik weer bij de HEMA. ik had online veel leuke dingen gezien. Helaas waren de knutselspulletjes alleen nog verkrijgbaar online. Dus toen ik thuis kwam gelijk online besteld. De producten zijn helaas nog niet binnen vandaar een foto van de HEMA-site zelf. Ik wilde deze shoplog snel online plaatsen voor het geval je iets zou willen kopen en het uitverkocht is.

Op de foto zie je washi tape en stempeltjes van Jip en Janneke. Allebei de producten waren afgeprijsd van € 5,- voor € 3,-.
washi tape stempels jip en janneke HEMA
lijn
Natuurlijk kon een bezoek aan de Action in de stad niet ontbreken. Wat ik zocht was helaas op, maar heb wel deze doosjes gekocht voor € 1,18. Ideaal voor inpakken van cadeautjes.
doosjes action
lijn
Naast de doosjes heb ik ook nog vilt gekocht met een patroontje. Ik weet helaas niet precies meer wat ze kostte, ik dacht € 0,99. Ik heb gelijk alle varianten meegenomen :-).
patroon vilt
lijn
En als laatste bezocht ik de Zeeman. Hier kom ik eigenlijk zelden, maar ik zag knutselspulletjes liggen en dan moet ik natuurlijk even kijken :-). Deze doos met allerlei spulletjes, pompons, glitterlijm, foam enzovoorts, kocht ik voor € 1,-.
Shoplog_jan2015_zeeman_knusteldoos
lijn
Bij de kassa zag ik nog verschillende viltpakketjes. Echt te schattig om te laten hangen! En voor € 1,79 was de prijs ook nog een prima. Ik zal hierover binnenkort een review schrijven als ik deze heb gemaakt. Ik heb nu al zin om te beginnen!
zeeman vilt olifant aap
lijn
Dit waren mijn koopjes. Heb jij laatst nog een koopje gedaan?

22 reacties

  1. Ja die jip en janneke washi tape heb ik hier ook liggen. Zag ze van de week ineens weer in de schappen liggen idd!, heerlijk de sale

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.