Shoplog & Inspiratie: Kruidvat Nieuwe Diana Leeflang artikelen

10 Responses

 1. Laira schreef:

  Heeyhoi,
  Leuk om je blog te lezen! Ik heb even een vraag. Ik heb die waxpennen ook gekocht, maar ik krijg ze niet opengedraaid. Je moet wel die seal erafhalen, toch? Ik hoor het graag, ben benieuwd naar het resultaat op kaarsen. 😀
  Groetjes, Laura

 2. Connie schreef:

  Leuke artikelen. En de kaartjes heb je mooi gemaakt. Lijkt wel dat ze gedrukt zijn ipv dat jij ze getekend hebt. ??

 3. Yova schreef:

  Bij Kruidvat kun je kopen. Mooi spul van wax pennen. Ik ga ze kopen.

 4. Yova schreef:

  Kijk eens aan wat heb jij mooie spulletjes gekocht. Vooral vind ik Wax pennen leuk. Bij kruidvat kun je kopen? Geinig. Want ik brand altijd kaarsje voor onze broer. Hij krijg ook dan vele onderzoekjes in zk. Fijne dag.

 5. Morgaine schreef:

  Die kaart van home en de wifi, hahahahaha geweldig!

  Ga met de tijd mee, goed gevonden! 😉

  X

 6. lifestylemommys schreef:

  Ik vind het een hele leuke set. Zelf heb ik die luxe stationery set ook gekocht 😀

 7. MarjonS schreef:

  De waxpennen zijn leuk zeg!!

 8. Romy schreef:

  Er zitten echt leuke producten tussen! Ik vind vooral die waxpennen en de posters erg mooi. Ik laat ze voor nu toch maar liggen, omdat ik nog genoeg spul heb 😉 Maar het ziet er zeker heel erg leuk uit allemaal 🙂

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL