Shoplog: Knutselspullen van de Action Najaar 2014

shoplog knutselartikelen Action
Reclame

shoplog knutselartikelen Action
Weer eens een shoplog met knutselspullen van de Action. En ik werd niet teleurgesteld. Natuurlijk moest ik even langs de knutselafdeling en jawel, heel veel knutselspulletjes die ik nog niet eerder had gezien :-). Daar kan ik nu zo blij van worden. Snel een mandje gepakt en gaan snuffelen. Benieuwd wat ik allemaal heb gekocht en wat het kostte? Lees gauw verder.


Maak je eigen etui € 0,69
Een pakketje om zelf een etui van vilt te maken. In dit pakketje zit het vilt, naald en draad en een rits… en dat voor maar € 0,69. Hoe kan het!
shoplog knutselartikelen Action
lijn
Houten wasknijpers € 0,79
Een zakje met 13 wasknijpertjes. Deze wil ik denk ik een keertje gaan gebruiken voor een DIY tutorial. Dus wie weet zie je ze nog een keertje voorbij komen.
shoplog knutselartikelen Action
lijn
Paillettenslinger per stuk € 0,69
Deze slingers lagen bij de kerstspullen en zijn 10 meter lang. Kan ik wel even vooruit. Heb er nog niet echt ene bestemming voor maar dat komt wel :-).
shoplog knutselartikelen Action
lijn
Versier je eigen dier per stuk € 0,79
Ik weet eigenlijk nog niet echt wat ik er mee ga doen. Maar ik bedenk wel iets.
Action_shoplog_knustelspullen_hondje
lijn
Maak je eigen vilt slinger per stuk € 1,29
Een compleet viltpakket om een slinger te maken. Leuk om mee te nemen op vakantie. Alles is zelfs al geknipt. Ik ben benieuwd! De foto op de voorkant is veel belovend.
shoplog knutselartikelen Action
lijn
Maak je eigen vogelhuisje per stuk € 1,99
En dit vond ik toch wel heel grappig. Kan niet wachten om er een te gaan maken! Wordt je nu ook niet vrolijk als je de foto op de verpakking ziet?
shoplog knutselartikelen Action
lijn

Je snapt natuurlijk wel dat ik erg blij ben met mijn aankopen. Dit alles bij elkaar kostte slecht € 9,71. Nog geen tientje :-). En voor dat geld kan ik weer lekker aan de slag :).

© Nobody ELSe

4 reacties

 1. Dag Els
  Genietend van je eerdere shoplogs die tijdloos zijn omdat je er altijd je eigen draai aan kan geven de volgende tip: de vogelhuisjes schreef je schijnen door, door het dunne papier en dat is jammer. Wat je zou kunnen doen ze eerst wit verven en daarna te beplakken met het dunne papier.
  Het is al een ouder artikel maar laat vooral staan. Net als ik zijn er vast wel creative mensen die door jouw blog “bladeren” en er plezier aan beleven

  ❤️ te groet Syta

 2. Hallo Els, op je artikel JONG GELEERD wil ik graag nog een reactie plaatsen.
  Tijdens een moeilijke periode in mijn volwassen leven ontdekte ik dat ik als kind erg graag kleurde. Mooi binnen de lijntjes en graag zachte kleuren met felle randjes! Ik werd zo blij van mijn tekendoos met kleurpotloden en passer. En met dit gevoel ging ik aan de slag, kocht kleurpotloden en papier en bracht het kleuren terug in mijn leven, ging mandala’s tekenen en inkleuren. En wat een genot me dit al heeft gegeven! Ik doe dit nu ook regelmatig samen met je moeder en haar zus Marie-Thérèse en we beleven hier erg veel plezier aan. Zo zie je, ook voor mij telt: JONG GELEERD…..
  Graag wil ik je ook nog laten weten dat ik erg geniet van je blogs, ze zijn zeer inspirerend en mijn droom is nog altijd voor mijn kleinzoon een kerstboom vol met zelfgemaakte dieren van vilt!
  Hartelijke groetjes van Monique Hoogerwerf

  1. Dank je wel voor je leuke reactie :-)! Ik blijf elke maand een tutorial plaatsen en ik zorg ervoor dat er begin december een speciale kersttutorial komt :-). Ik ben er nu al mee bezig. Hopelijk kun je een begin maken voor de kerstboom :-).

   Groetjes Els

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.