Shoplog: Knutselspullen van de Action Najaar 2014

4 Responses

 1. Syta schreef:

  Dag Els
  Genietend van je eerdere shoplogs die tijdloos zijn omdat je er altijd je eigen draai aan kan geven de volgende tip: de vogelhuisjes schreef je schijnen door, door het dunne papier en dat is jammer. Wat je zou kunnen doen ze eerst wit verven en daarna te beplakken met het dunne papier.
  Het is al een ouder artikel maar laat vooral staan. Net als ik zijn er vast wel creative mensen die door jouw blog “bladeren” en er plezier aan beleven

  ❤️ te groet Syta

 2. monique hoogerwerf schreef:

  Hallo Els, op je artikel JONG GELEERD wil ik graag nog een reactie plaatsen.
  Tijdens een moeilijke periode in mijn volwassen leven ontdekte ik dat ik als kind erg graag kleurde. Mooi binnen de lijntjes en graag zachte kleuren met felle randjes! Ik werd zo blij van mijn tekendoos met kleurpotloden en passer. En met dit gevoel ging ik aan de slag, kocht kleurpotloden en papier en bracht het kleuren terug in mijn leven, ging mandala’s tekenen en inkleuren. En wat een genot me dit al heeft gegeven! Ik doe dit nu ook regelmatig samen met je moeder en haar zus Marie-Thérèse en we beleven hier erg veel plezier aan. Zo zie je, ook voor mij telt: JONG GELEERD…..
  Graag wil ik je ook nog laten weten dat ik erg geniet van je blogs, ze zijn zeer inspirerend en mijn droom is nog altijd voor mijn kleinzoon een kerstboom vol met zelfgemaakte dieren van vilt!
  Hartelijke groetjes van Monique Hoogerwerf

  • Els schreef:

   Dank je wel voor je leuke reactie :-)! Ik blijf elke maand een tutorial plaatsen en ik zorg ervoor dat er begin december een speciale kersttutorial komt :-). Ik ben er nu al mee bezig. Hopelijk kun je een begin maken voor de kerstboom :-).

   Groetjes Els

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL