Reclame

Shoplog: Lente!!!!

Reclame

shoplog lente
Jippie, het is lente :-). Tijd om in en rondom het huis wat op te ruimen en te veranderen. Daar horen natuurlijk ook wat nieuwe spulletjes bij :-). In deze shoplog laat ik zien wat ik allemaal kocht voor in ons interieur en alvast een beetje voor in de tuin.


De afgelopen winter hadden we heel veel koper in huis. Ik hou van koper, maar toch vind ik het in de lente en zomer leuker om wat frisse kleuren in de huis te hebben. Al het koper heb ik netjes opgeruimd en gebruik ik weer voor de komende herfst en winter.

De bank met nieuwe kussens
Misschien herken je deze bank nog van een eerder artikel, gezellige hoekjes in huis? Daarop lagen toen allemaal donkere kussens met koperaccenten. Deze kussentjes heb ik nu vervangen voor andere kussens met frisse zomerse kleuren en met veel wit. Nu zijn het er nog maar 4 maar ik hoop binnenkort nog 2 nieuwe kussen te kunnen toevoegen. Het was al een hele zoektocht om deze te vinden… wat ik in mijn hoofd heb, wil ik ook hebben ;-).

Van links naar rechts:
Geel en rood kussen: Karwei € 10,49
Blauw en roze kussen: Kwantum € 8,-
kussens op bankje
Detail van de kussens
Shoplog_lente_2_kussens_close

Vaas met tulpen
Bloemen in huis vind ik altijd gezellig en bij de lente horen vrolijk gekleurde bloemen.
Bij Leenbakker kocht ik een nieuwe vaas voor € 6,-. En bij Pronto Wonen deze nep tulpen. In de vaas zitten 2 bosjes a € 12,95 per stuk. Lijken ze niet echt?
vaas met tulpen
Tulpen in detail
Shoplog_lente_4_tulpen

Woonaccessoires
Een bezoekje aan de Tiger kon natuurlijk ook niet ontbreken. Daar kocht ik een draadhuisje en een draadbakje. Het huisje kostte € 5,- en het mandje € 3,-.
tiger woonaccessoires

Bij de HEMA kocht ik ook nog deze mooie kaarsen. Per stuk waren dezen € 2,-, met de actie 2+1 gratis :-).
HEMA Kaarsen

De tuin
Voor in de tuin kocht ik 3 kleine oranje/roze plastic bloempotten bij Kwantum voor € 2,- per stuk. Bij de Action kocht ik de schotels voor eronder. De kleine schotels kostte € 0,49 en de grote schotels € 0,79. Ik twijfelde welke maat ik moest hebben. Deze potten wil ik gaan gebruiken voor mijn moestuintjes van de Albert Hein. Nou ja, als het een beetje wil lukken :-).
Kwantum bloempotten Action onderschotels

Heb jij de lente al in huis?

© Nobody ELSe

Reclame

41 reacties

 1. Leuke dingen heb je gekocht! Ik kan ook niet wachten om de lente in huis te halen, maar op dit moment heb ik er het geld niet echt voor over (onze vakantie gaat voor). Dus ik doe het maar met ‘oude’ items die ik vorig jaar heb gekocht 🙂

 2. De kussen is erg gezellig. Jij verwelkomt de lente met al die kleuren en vaas met tulpen. Een draadhuisje en een draadbakje dat zal ik zelf ook kopen. 🙂 Ik heb niet echt iets gekocht voor in huis. Wel een natuurlijk crème met hoog SPF voor als de zon schijnt.

 3. Ik had de lente in huis, de bolletjes zijn nu uitgebloeid en verder nog niet, maar hey, ik heb er nog niet aan gedacht om elders voor bloempotten te kijken, want ik heb nogal wat planten staan vast, die moeten echt giga worden over gepot, hahahaha nooit aan de action of de kwantum gedacht, alleen aan Intra tuin, de terra cotta potten met schaal…

  X

   1. Nee snap ik, maar het is voor mij dan toch wel weer 3 stations verderop 😉 Action kan op de fiets, hahaha ik ga weleens even kijken want wij hebben ook nog de euro kelder…. die niemand kent…

     1. Oh jee, wat heb ik nu weer gezegd 😉 Het was nog mijn bedoeling om hier ooit over te bloggen, ik heb afgelopen zomer een keer toestemming gekregen om er heel veel foto’s te maken ook, dan weet ik zeker dat jij zo een dagje komt shoppen met mij, whahahaha

 4. Ik vind dat de lente altijd zulke mooie kleuren heeft. Hier toevallig gisteren een bosje tulpen opgestuurd gekregen, fleurt de kamer echt op!

 5. Altijd leuk om de lente in huis te halen! Zelf doe ik dat het liefst door verse bloemen of leuke plantjes in huis te halen. Voorjaarsbolletjes, tulpen en ranonkeltjes zijn favoriet momenteel. Ik kan ook bijna niet meer wachten totdat ik het balkon lente proof kan maken, maar helaas is daar het weer momenteel niet naar.

 6. heerlijk deze kleuren..
  Mijn handen jeuken om dingen in huis te gaan doen, moet nog een maandje of 2 wachten vermoed ik…
  Dus bedacht dat ik dan maar alvast met de wc ga beginnen, hahaha

 7. Weer erg toffe dingen Els!! Ze lijken inderdaad net echt die tulpen moest twee keer kijken! Wij hebben echte tulpen, narcissen en hyacinten, hortensia en plantjes met gele bloemen in huis en mooie nieuwe kaarsen en andere accessoires in natuurlijke tinten en houten materialen. Dat samen maakt het hier ook erg lente-achtig. Zoek nog wel naar een leuke vaas of ook kussens in lichte kleuren. Geniet ervan!

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL