Reclame

Shoplog: Opruiming HEMA, Boekenvoordeel en Kruidvat

shoplog opruiming HEMA boekenvoordeel
Reclame

shoplog opruiming HEMA boekenvoordeel
Het is januari en dat betekend vaak weer veel in de opruiming. En als je mijn blog al langer volgt weet je dat ik gek ben op afprijzingen. Vandaag laat ik met trots 😉 mijn koopjes zien.

HEMA

De eerste aankopen vond ik bij de HEMA, of beter gezegd bij de HEMArkt. Bij ons in Tilburg is in het oude pand van Mexx een tijdelijke winkel van HEMA met allemaal spullen die extra goedkoop zijn :-). Echt super leuk.

Zo kocht ik deze 3 rollen kaftpapier voor maar € 0,50 per stuk. Deze ga ik gewoon gebruiken als inpakpapier :-).
HEMA inpakpapier
Vorige maand deed ik mee met Twitkerst, pakketje met cadeautjes maken en ontvangen. Dit vond ik zo leuk dat ik zeker nog een keertje aan zoiets ga meedoen. Om al een beetje voorbereid te zijn kocht ik deze inpakzakjes. Één setje met 6 zakjes kostte nu maar € 0,50.
HEMA inpakzakjes
Daarnaast kocht ik voor het inpakken ook nog vloeipapier en zelfklevende A4 papiervellen. Ik vind vloeipapier zo leuk en chic!
Hema vloeipapier
Zo kocht ik nog een setje met inpakpapier voor € 0,50 en een set met 3 pennen met een leuk patroontje. Pennen kun je nooit genoeg hebben ;-).
Shoplog_HEMA_inpakpapier_pennen
Al mijn aankopen bij elkaar waren € 6,50. Echt een koopje dus. Binnenkort wil ik zeker nog een keertje gaan kijken. Toen ik vroeg hoe lang ze nog open waren, gaf een medewerker aan zeker t/m februari.

Boekenvoordeel

Bij Boekenvoordeel kijk ik vaak naar knutselspulletjes. En nu was het helemaal leuk, bijna alle knutselproducten waren of 50% afgeprijsd of 1+1 gratis.

Zo kocht ik deze 3 pakketjes met touwtjes en lintjes in verschillende kleuren.
boekenvoordeel touwtjes en lintje
Daarnaast kocht ik ook nog 2 setjes met gedraaid koord, cadeaulabels en ja, ik weet het weer lintjes… Daar heb ik er echt niet genoeg van ;-).
Shoplog_Boekenvoordeel_touwtjes_labels
Eigenlijk allemaal weer aankopen die goed van pas komen bij het inpakken van cadeautjes. Bij elkaar was ik € 5,- kwijt voor dit alles :-).

Kruidvat

Als laatste 3 aankoopjes die ik deed bij de Kruidvat. Links kaarten en enveloppen voor € 0,69 cent. Er zit een kerstverpakking omheen maar het zijn gewoon gekleurde kaarten. Daarnaast een setje om armbanden te maken, deze was nu nog maar € 1,- en extra koordjes voor het maken van de armbanden voor maar € 0,50. Met het blauwe setje was ik erg blij. Er zit namelijk een foamwiel bij om deze gedraaide armbanden te maken. Deze had ik hiervoor alleen van papier.
kruidvat opruiming

Wat vind je van mijn koopjes?

lijn
© Nobody ELSe

Reclame

31 reacties

  1. Het inpak of eigenlijk kaftpapier, ja ik moet mijn voorraad inpak papier ook weer eens aanvullen, ben er doorheen, hahaha maar op dit moment als ik ga kijken, zijn ze echt duur, per rol, meer dan een euro of zelfs bijna 3, wat ik leuk en mooi vind, want zelfs daar, probeer ik altijd te kijken naar wat past bij het cadeau of de persoon in kwestie… pffffff 😉

    Leuk!

    X

  2. Joe, hier ook een fan van de HEMA-uitverkoop. Ik koop er normaal nooit echt spullen, maar als het sale is dan vind ik het juist wel heel leuk om even in die winkel te kijken.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL