Reclame

Shoplog Tuin: Blokker, IKEA en Action

dienblad action
Reclame

dienblad action
Vandaag weer eens een shoplog :-). Dat was even geleden! In deze shoplog laat ik wat kleine aankopen zien voor op de tuintafel. Met als kenmerk kleurrijk :-). Ik zal binnenkort ook wat foto’s maken van de tuin zelf, als alles helemaal groen is en in bloei staat :-).


Het dienblad kocht ik bij Blokker en kostte € 7,99. Er waren verschillende kleuren en formaten.
Dienblad blokker
lijn

Naast het dienblad kocht ik bij Blokker ook nog deze 3 waxinelichthouders voor € 0,49 p/st.
kaarsjes blokker
lijn
Bij Ikea kocht ik de gele lantaarn voor € 2,99. Ze hadden ook nog andere kleuren. Maar ik vind geel lekker vrolijk en zomers.
Lantaarn IKEA
lijn
En toen natuurlijk langs de Action! Deze vaasjes zijn handgemaakt. Deze heb ik gekocht omdat ik de kleuren zo prachtig vind :-). De grote roze kostte € 1,19 en de kleine paarse € 0,79.
Vaasjes action lijn
Voor nog meer kleur nog een extra waxinelichthouder (groen) deze kostte € 0,82 en een kleine lantaarn voor € 0,69. Action lantaarn
lijn
Natuurlijk kunnen de kaarsjes niet ontbreken. Ik heb gekozen voor mooie gekleurde gele kaarsjes en als extra voordeel werkt het ook nog tegen insecten.
Kaarsjes Action lijn
In de vaasje moesten ook nog bloemetjes. Deze kwam ik bij toeval tegen in een dumpwinkel in Tilburg. Alle bloemen bij elkaar kostte € 5,-.
kunstbloemen
lijn

Het totaal 🙂

En dit is het allemaal bij elkaar samen geworden. Wat vind je ervan? Normaal ben ik meer van 1 á 2 kleuren combineren in huis, maar ik vond het leuk om in de tuin lekker veel kleuren te combineren. Dit ga ik ook met de zomerplantjes doen.

dienblad totaal

lijn

kunstbloemen tuin

lijn

Bloemen action blokker

lijn

© Nobody ELSe

Reclame

32 reacties

  1. Hahaha ja nog zo eentje, het staat overigens echt superleuk zo bij elkaar. Wederom mijn probleem, dan ga ik voorshoppen en kan ik niet kiezen, dat werkt wel weer goed voor de portemonnee gezien ik het dan laat staan, hahahaha

    X

  2. Echt zomers, buiten mag het wel met veel kleuren. Ondanks het ik toch veel paarse en blauwe tinten buiten, maar deze kleurtjes staan ook leuk.
    Binnen heb ik het ook rustig toch weer met paarse tinten.

    1. Dank je wel voor je reactie. Paarse en blauwe tinten zijn ook mooi. Ik heb gisteren bloemetjes gekocht en die zijn ook erg kleurrijk. Dus hopelijk gaan ze allemaal mooi bloeien.

  3. Wat leuk al die vrolijke kleuren bij elkaar! In huis vind ik het ook fijner als het wat rustiger is maar in de tuin kan dat inderdaad heel goed, heel gezellig zo. Dat dienblad heb ik ook gezien in de winkel, echt super! Misschien haal ik hem ook nog wel in huis. 🙂

  4. Els, wat een leuke spulletjes weer! En je foto’s………geweldig, ik zou willen dat ik zo kon fotograferen! ?

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

nl_NLNL