Reclame

Shoplog HEMA Feb 2015

Reclame

shoplog hema totaal Gisteren was ik even bij de HEMA. En daar hadden ze extra opruiming. Alle artikelen die waren afgeprijsd met een actiesticker waren 1+1 gratis. Tijd om eens goed door de winkel te snuffelen dus :-). In deze shoplog alle spulletjes die ik heb geshopt. Wat denk je dat ik kwijt was?

Te beginnen met deze sminksetjes. Vandaag moeten mijn vriend en ik oppassen. Deze setjes zijn leuk als klein cadeautje. Je kunt je oppaskinderen het beste gelijk maar voor je winnen toch ;-).
Shoplog_HEMA_smink
Natuurlijk kon ik deze stempeltjes niet laten liggen… Mijn stempelcollectie groeit een beetje hard.
Shoplog_HEMA_stempels
lijn
Verder een vrolijk setje met potloden, liniaal, gum en blikje.
hema shoplog
lijn
Altijd handig voor een blogger To Do schrijfblokjes :-). Zeker als ze ook nog eens zo vrolijk zijn!
Shoplog_HEMA_To_do
lijn
Dan nog wat spulletjes om cupcakes te maken.
Shoplog_HEMA_Kaarsjes_taart
lijn
En als laatste twee tassen om alles in te doen.
tas HEMA

Totaal

En wat vind je van mijn aankopen? Ik ben er echt super blij mee. Super leuke spulletjes en dat alles voor maar € 5,10. Ja, je leest het goed! Dus mocht je binnenkort nog bij een HEMA komen, ik zal zeker even gaan neuzen :-).

lijn

Advertentie

© Nobody ELSe

Reclame

23 reacties

  1. Ik ben absoluut gene freubel – maar aan de dingeskes van Hema kan ik nauwelijks weerstaan. Die zuurstokkleurtjes en oooooh zo schattig ! Ik had overlaatst s iets gekocht om te snailmailen. Lekker gemakkelijk !

  2. Hele leuke aankopen heb je gedaan! Hier bij de Hema zie ik eigenlijk nooit dit soort afgeprijsde artikelen. Nu is dit een klein filiaal, dus misschien dat ik maar eens bij de grote moet kijken of ze het daar wel hebben.

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.