Sieraden maken #9: Action starters- en reparatiekit voor sieraden, incl. voorbeelden

8 Responses

 1. Yova schreef:

  Leuke armband maak je. Schattig! Naam erbij is zeker leuk om te dragen. In de zomer heb je wat meer aan. Dan draag meestal korte shirts aan.

 2. Ze zijn tof, dus ik sla hem weer op 😉 Krijg altijd veel inspiratie van je DIY’en en knutsels hier. Leuk!

 3. Morgaine schreef:

  Dit is wat we met onze cliënten veel doen, en dan ook van de Action meestal, met kralen die weer gewoon gebracht zijn, vele doosjes. Ik vind het niets, ik krijg de bevestigingen nooit goed vast, bij mij raken ze altijd weer los, hahaha Dat laat ik altijd even aan mijn collega’s over en het rijgen doen onze cliënten maar de patronen vormen wij dan weer zelf op speciale legplaten.

  X

 4. Els schreef:

  Wat een mooie voorbeeldjes en uitleg. Het laatste armbandje zou mij ook goed staan haha

 5. lifestylemommys schreef:

  Wat een vrolijke armbandjes zijn dat geworden, heel mooi. Ik krijg al zin in de zomer 😍

Een reactie op dit artikel zou ik erg leuk vinden :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.